Welcome to my life

Hah! Var tvungen att ge er denna videon också. Även den låten är troligt att de spelar! Så underbaaaar. Finns inte något ord som kan förklara hur jag känner för deras musik ♥

Perfect

Nämde jag förresten att jag ska se Simple Plan live den 17 april? Nej, jag tror inte det. JAG SKA SE SIMPLE PLAN LIVE DEN 17 APRIL! Seriöst! Finns inte ord som beskriver hur mycket jag längtar. Vi har många problem i vägen, men biljetterna är bokade! De kör antagligen Perfect, så här är den! Så himla fin är den, speciellt akustisk. Lyssna på texten, mina vänner, den är underbar!

Untitled

Hej! Seg update, jag vet. Idag borde jag plugga kemi som fasen, men jag orkar verkligen inte. Nej. Har prov imorgon och jag kan inte alls. Under dagens gång har jag hunnit prata med vår studie-och-yrkesvägledare på skolan, pluggat kemi på biblioteket och köpt ett skal till min blivande iPhone! Mitt nummer flyttas över på torsdag så då blir det partäääj. Nej, men jag får använda den iaf! Mamma snackade om att man satte i sim-kortet så fick man något tillfälligt nummer, så vi får se hur det blir med det sen. Får kolla upp det. Måste snart äta, dör lite här :) Och sen plugga, så god natt på er!

En av världens finaste låtar. Grabbarna vet hur man gör! Längtar tills den 17 såhäääär mycket.

iPhone

God morgon!
Biljetterna till Simple Plan är bokade, resan dit får vi fixa sen! Bloggar just nu från min mammas iPhone som jag kommer ta över under nästa vecka, förhoppningsvis på torsdag! Så jag är glaad :'D Idag ska vi baka, och sen har jag luciatåg på kvällen. Låter bra, tycker jag! Kram!


Wei

Jobbig dag, idag igen.
Annie och jag gick runt hela skolan för att prata med lärare och vår rektor. Vi frågade om det fanns chans till att vi fick ledigt. Nej, det gick inte som vi hoppats. Rektorn sa att det var upp till våran klassföreståndare, men om läraren frågade honom skulle han sagt nej. Förstår honom, men ändå. Vår klassföreståndare skulle kolla upp det, och förhoppningsvis får vi svaret imorgon. Biljetterna ska förhopningsvis bokas imorgon ändå, i fall vi kan åka. Ååååh, vad jag hoppas att vi kan åka. Ska försöka lägga mig tidigt, är trött nu. Och orkar inte tänka. Kram.

Han är söööööt ^

Lycka, panik och glädje

Idag fick jag min signerade skiva från One Direction, min tröja från Diggit (Allstar Weekend) och Sverige-datum från Simple Plan! Grym dag, bortsett från att jag har fucking panik för att inte kunna åka på konserten. Därav rubriken. Den är i Stockholm, två dagar innan ett nationellt prov. Vi kommer aldrig få ledigt. Sen är också frågan hur vi tar oss till Stockholm, hur ska vi bo och vilka som åker med mig och Annie. För vi kan inte åka själva, det förstår till och med vi. Vill helt seriöst börja gråta nu. 

Kommer Simple Plan till Sverige, och jag inte är där, så vill jag dö.

Wand erection


Här är ett klipp från The X-Factor som jag skrev att jag skulle se på i detta inlägget. Tycker början av klippet var så fint. Och så sjöng de så bra. Får nästan rysningar av de höga tonerna. Älskar att det låter som om de säger "Wand erection" också, haha! Liam står längst till vänster och sjunger i början av verserna. Dialekten, rösten, Liam ♥ Nästan så att jag flyttar till England för hans skull. Synd att han har en flickvän som är fem år äldre än honom...

Nu är det alldeles för sent för mig, så nu går jag och lägger mig. Niall är med på NRJ halv åtta imorgon, får vi (jag) inte missa! :D Puss!

Gymnasier och julstjärna

Hej!
Sov länge idag, till två typ. Tror jag. Igår var jag på Öppet Hus på massa skolor, och SPINT verkade sjukt roligt. Plus att man får åka till ett engelskapratande land i trean. SPINT med Samhällsvetenskap som inriktning åkte till Malta detta året, och SPINT med Ekonomi som inriktning åkte till London. Så om tre år kanske de kör London igen, eller USA. Hoppas ;) . Står mest mellan ES media, Samhäll inriktining medier (journalist etc.) samt SPINT nu då. Samtidigt är det synd att släppa musik som jag har ägnat mig åt sedan fjärde klass, och teater som jag älskar. Yeah yea, vi får se. Imorgon har jag läxförhör på I- och Uländer, men jag orkar inte plugga riktigt än. Duscha ska jag göra också, men det får bli innan jag går och lägger mig.

Vad jag ska göra nu, vet jag inte. Men mamma springer upp och ner för att sätta fast en julstjärna i mitt fönster som inte är ett vanligt fönster så det är lite mer arbete. Jobbig mamma ♥

Älskar bilder från We heart it.

What women want

Drar mig mot sängen strax, blir till att kolla på "What Women Want". Den är rooolig :)
Hade dock för mig att den var bättre, men jaja!
Godnatt på er!

Halvdammig

Blev fotosugen, så motivet fick bli en liten fin, halvdammig gitarr! Resultat;


I'm strong on the surface, not all the way through

I've never been perfect, but neither have you.


Yo

Hej på er!
Har fått bekräftat att tröjorna jag skrev om i det här inlägget är skickade från USA nu, så cirka 3 arbetsdagar kvar kanske? Wiho! Sen fick jag en god nyhet från mammas pojkvän också, hihi! :'D

Har spenderat dagen med Annie. Hon spenderat massa pengar, och jag inget alls. Jag kan både känna mig stolt och sad face, och sad face-känslan verkar vara dominant och täcker stolt. Buhuu, inget nytt i garderoben :(

Såhär ser jag ut ikväll. :)

Kan vi låtsas att perfektion inte finns

och vara oss själva för en sekund?

Tyckte den bilden passade in där, vet inte varför men så fick det bli.

Gamla favoriter

Gamla, goa favoriter som hållt i sig med åren!








Bakgrund

Har bakgrunden här försvunnit för er? För mig är det bara grått, så det vore vänligt om ni kunde lämna en kommentar så jag vet om jag ska bry mig om att lägga till den igen. Kram! :)

Inte långt kvar

till snö nu. Känns i luften att det snart kommer små flingor. Då jävlar, ska jag ta ordentligt fina kort. Jag orkar aldrig nu, för jag har så mycket för mig. Annie gick nyss. Vi lagade mat, lax med pasta och sås och sen åt vi kladdkaka hemma hos min pappa för att jag ville fira fars dag. Gjorde ju aldrig det. Bäst är han ♥ När vi kom tillbaka till mamma tvingade Annie mig att städa mitt rum och hon hjälpte mig. Hon gjorde det mesta faktiskt, brukar bli så för jag tror inte hon orkar se min röra.. xD Nu är det nästan fint i alla fall!

För övrigt var jag på badhuset med min klass idag. Det är intel lika jobbigt som man förväntar sig. Jag fruktar alltid badhuset som fan, känns så sjukt jobbigt men det var det faktiskt inte. Fick livrädda med världens goaste Sofia och sen simmade vi längder. Det var götttttt. Vill dit snart igen, men med en kompis. 

Nu, folks, ska fixa klart med att städa av ett bord och sen ska jag göra matteläxor. Jag ligger efter med ett par, men jag hittade en på bordet jag städar. Kul överraskning, vilket betyder att jag inte ligger efter med så många jag trodde! Hihi :) På fredag har jag matteprov, kommer gå åt helvete. Puss på det.

Nu mår jag nästan bra igen. Som jag skrev i det här inlägget mådde jag ju skitdåligt. Det har att göra med hur jag ser ut. Min kropp. Usch, det känns hemskt att bara skriva det. Jag måste verkligen lära mig att inse att man inte behöver vara smal för att vara snygg. För jag orkar inte må så dåligt pga av det. 

Långt inlägg, kram på er som orkade läsa det. Nu ska jag göra matteläxa. Tjingeling!

Dusch

Hej!
Idag har jag lyssnat på mina mostrar och deras kör. Tänkte fira pappa men det blev inte så. Funderar på om jag tagit hem matteboken över helgen, i så fall borde jag göra matteläxor. Ska duscha alldeles strax också, samt kika på The X Factor där One Direction är med idag. Vi får se hur det blir med det. Nu ska jag dock hoppa in i duschen. Kram på er!

Så söt, så jag dör. Min nya twitterbild.

.

Just nu mår jag jättedåligt. Inte som om jag är sjuk, utan psykiskt. Orkar inte dra varför, och orkar antagligen inte blogga mer ikväll. Så god natt.

Torsdag, fredag, lördag

Hejjj.
Jag har inte haft någon lust att blogga. Jag vill verkligen ha den där blogg-appen men den funkar ju bara för iPhones. I torsdags hade vi konsert iaf, Star for life. Jätteroligt, faktiskt! Vi fick köra bakom 10 afrikaner, Molly Sandén, Gladys del Pilar (från Afrodite) och Triple & Touch. Efteråt var jag hos Oskar tillsammans med honom, Annie och Alex. Blev inte så mycket film utan vi snackade mest. Jag och Annie gick hem till henne vid halv sju, samtidigt som Alex åkte hem till sig. Annie och jag sov till fyra och sen hämtade mamma mig. Så det var två dagar ur vägen. Idag har jag & pappa käkat på Subway till frukost. Det var bara jag som åt dock, sen gick vi runt och kikade lite samt handlade mat. Så körde han mig hem igen och än så länge har jag tvättat en maskin med tvätt och en är inne just nu. Ska tvätta minst tre. På tal om det måste jag hänga den som är klar!

Liam fick pryda inlägget, för jag faller bara mer och mer för honom.

Om jag vågade skulle jag kyssa dig

men jag är rädd för att förlora allt vi byggt upp. 


Gotta be you


Denna videon är exakt tio minuter gammal! Himla bra, tycker jag! Jag älskar Liams accent (den första som sjunger). Han som går upp i falsett (väldigt ljust, med andra ord) heter Harry, och han sjunger så jävla bra! Älskar när han går upp i falsett. Är förvånad över att Annie inte är kär i honom än; lockigt hår, accent och sjunger i falsett. Hmm, mystiskt.

Trött

Är himla trött idag. Somnade vid tre, kunde verkligen inte sova innan. Så nu är jag så jävla trööööött. Ska se om mina fjärilar från Coldplay-konserten är platta än, la dem i bokpress under natten så det blir spännande. Tjingeling.

Hejjjjj

God morgon!
Vaknade 11, men jag var så jävla trött så jag orkade knappt öppna ögonen. Inte bra. Idag vill jag ut och fota. Känns som det är tid för det nu. Men det får bli sen, för först ska jag ligga i sängen en stund. Sen ska jag äta frukost och sen ska jag göra färdigt Brokeback Mountain. Så vi får se om jag hinner ut idag. Tills vidare får ni glo på det här fotot :)

En utav de första bilderna jag tog med min kamera. Vad säger ni om signaturen? Keeper or not?

Forever's gonna start tonight


Går inte att klistra in klippen utan tjat efteråt, så det här fick duga.
Detta, tillsammans med Chasing Cars, är mina favoritcovers med One Direction. Underbara!

Hej!

Hej!
Idag har jag gjort spännande grejer. Vaknade vid ett. Omg, jag måste börja vakna tidigare. Börjar ju snart skolan igen, hallååå. Mamma undrade om jag ville äta frukost på Subway, och självklart ville jag det! Så det blev en liten tripp ut till Subway, sen köpte jag 4 tomma cd-fodral för att kunna byta på All The Way som var sönder. Men de var för små, så det gick inte. Oh well. Köpte tre pocket-böcker också. En till mig själv, som hette "100 sätt att rädda världen..." som jag tyckte såg lite bra ut. Så den fick det bli! En köpte jag till pappa, i julklapp eller till fars dag. Vi får se!

La till en twitterruta på bloggen, så om jag inte bloggar kan ni ju kika där för att se uppdatering! ;)


Up All Night


Yihoo, 99 kr och signerad. Lät mycket bra i mina öron, så nu är den beställd! :'D Eller bokad kanske man säger? :)

Bilder och videoklipp

Nu har jag ändrat kategorin "Bilder och videoklipp" till "Bilder" och flyttat alla inlägg. Tog en stund, haha (:

Let's waste time

God morgon! Vaknade vid 11, halvsov till halv 12. Nu är jag vaken, ligger i sängen. Ska snart klä på mig och äta frukost. Får se vad som händer sen. :D

Som jag sa igår så har jag fått en liten addiction på One Direction. Här är (enligt mig) deras typ bästa cover. Kan ha med att göra att jag älskarälskarälskar den låten. Och så är de ju duktiga, det kan man inte säga nej till. Hoppa till 00:55 för att slippa pratet i början, men det gick inte att få in den utan, ingen aning om varför.


Natt

Har lagt mig i sängen nu och ska strax stänga av. Tänkte bara skriva lite. Hela grejen med en blogg är konstig, man blottar hela sin själ åt en otrolig främling. Det som kanske är ännu värre är att blotta själen för någon man känner som man kanske inte vill ska veta om vissa saker. Men det skiter jag i. Jag tvingar ingen att läsa, därför kan ingen klaga på vad jag skriver. Ingen. Vet inte riktigt vad som fick mig att tänka på det, men så är det i alla fall.

Idag är Zach på en konsert med Bruce Springsteen, hans hjälte. Det är jättegulligt, för Zach fangirlar :'D Han skrev att Bruce är känd för att spela i tre timmar eller mer. Suck. Han kommer alltså vara ifrån konserten när jag har somnat och då kommer han ju antagligen twittra som tusan! Jaja, jag får läsa det när jag vaknar. Godnatt!

En av bilderna Zach la upp. Hans text till bilden var "Holy shit..." - haha, så söt! :'D

Tofflor

Hej på er!
Idag har jag köpt massa onödigt och nödvändigt. Till exempel en ram, som var mindre nödvändigt. Där emot fick jag tag i ett par leggings! Och så 6 par strumpor och ett par jättemysiga tofflor! Och två julklappar. Börjar i tid, vet ni (; . På bilden nedan ser ni mina gosetofflor!


Sen har jag blivit lite småkär i Liam Payne (från One Direction). Ska se om jag kan få mamma att beställa deras skiva imorgon, man får den signerad och det är ju alltid kul! Sen gillar jag ju "What makes you beautiful" så det kan nog bli bra! Han sjunger riktigt bra - det gör alla i One Direction - och så är han riktigt söt! :'D

Puss på er!

Godnatt

God kväll. Idag har jag bloggat dåligt. Idag har jag också träffat Felicia. Hon kom hit så det blev både musik och dans. Awkward. Och så har jag plockat på mitt rum så jag är snart klar. Vi får se när bara. Nu borde jag gå och lägga mig, men det har jag ingen lust med. Twitter är roligare, och jag har lov. 

Här har vi ett utomordentligt exemplar av tre drömkillar. Zach är min, om ni hade glömt det. Han är snyyyyyygg. Ska försöka drömma om honom nu. Konstigt, det där med drömmar. Att man inte kan kontrollera drömmarna, men det sägs ju vara samlade tankar från dagen. Rätt häftigt att det stämmer. Tänk på det. Godnatt!


Godnatt!

Nu, mina kära läsare, ska jag gå och sova. Imorgon hoppas jag på en rejäl sovmorgon, det förtjänar jag allt. Och så ska jag försöka städa. Har inte orkat än. Det är ju det som är det jobbiga, att orka börja. När man väl har börjat sen är det ju inte så jobbigt.

Godnatt på er!

Min kära pojkvän Zach & hans goda vän Cameron! Drömma kan man ju alltid, right?