FANFANFAN

Okej, imorgon har jag läxa i tyska och engelska samt två inlämningar, i svenska och historia. Jag har inte gjort något av det. Ingen sömn, mmmmmh.

Så jävla duktig

Hej!
Idag har jag varit så sjukt jävla asduktig. För det första har jag tagit skolfoto. Som hela kommunen får se. Hurra.. Och de enskilda, får se hur det blev. HIUGYHIUJIP :( Sen så har jag även varit i kyrkan. Var där för att kolla på ett band som är så sjukt jävla bra, och de hade en spelning där! Men duktigast av allt är att jag har sökt fyra jobb idag, nästan fem!!!!! Måste bara få svar av min gamla svensklärare så jag kan använda henne som referens. Sorgligt att säga "gamla", hon är bästa läraren jag någonsin haft! :(

Ikväll blir det sova tidigt. Kanske något avsnitt av Criminal Minds, DEN SERIEN ÄR SÅ JÄVLA FUCKING ASBRA. Och så är två av killarna så otroligt jävla snyggaaaa. Det var dem på bilderna jag postade i det här inlägget!

Insåg alldeles nyss att jag ser otroligt bitchig ut på den här bilden! Haha, det var inte alls tanken, utan jag skulle se sur ut för om jag inte minns fel var jag sur!

Criminal Minds

Criminal Minds och teaterlektion, rätt bra start på dagen förutom att jag är trött som ett as!

Criminal Minds

Kollar på Criminal Minds och skypar med Annie!
Ska snart hoppa in i duschen :D

Kamrat

God kväll på er.
I min jakt på roande saker då jag var fullkomligt uttråkad hittar jag mig till kamrat (jag vet, jag skäms nästan).

På ena kontot har jag följande bild;

Och på andra har jag denna;


Det som är intressant är att det är otroligt många fler som skriver till det andra kontot, trots att man bara ser halva och jag är cirka 13 år. Seriöst alltså.Tror jag gick i sjuan. Den första bilden togs i julas, ungefär. Det jag tycker är intressant är hur folk kan kläcka ut kommentarer som "snygg" om den anda bilden, eftersom man inte ser någon-jävla-ting av mitt ansikte förutom de dåligt redigerade falska ögonfransarna. MAKES NO SENSE.

Godnatt!

Vinterdepression

God kväll på er!
Välkomnar motvilligt en eventuell början till både förkylning med feber och vinterdepression. Drabbas varje år sedan typ tre år tillbaka. Sen går jag runt och fryser hela tiden, kan vara sömnbrist också och inte någon liten sjukdom. Ska strax plugga tyska och sen sova. ORKAR. INTE. 

Såhär glad är jag över att det börjar bli vinter. 

Profilbild

Jag har ny profilbild på facebook, och nu ska jag sova!
Godnatt!

Nicklas Hocker

Hej, gott folk.
Ni har säkert sett att Nicklas Hocker har försvunnit, och nu även att han är död vilket jag tycker är så jävla hemskt att jag måste skriva av mig lite.

Nicklas var min första celeb crush. Någonsin. Jag slutade titta på Idol när han åkte ut. Jag har knappt kollat alls sen dess. Minns hur jag fick fjärilar i magen varje gång jag kollade på någon bild eller hörde honom sjunga. Jag bad Felicia om att be honom om en autograf till mig, för jag kunde inte vara där själv. Enligt henne hade hon sagt "Kan du skriva till min kompis? Hon gillar dig" och hela han hade lyst upp. Det sjukaste är att jag pratade med Felicia om Nicklas bara någon dag innan han försvann, det känns lite läskigt.

Vila i frid, min kära. 

Studiepass

Vi har studiepass, som vi inte är på. Vi har nämligen ingen sal, därför kan vi inte göra något. Så just nu sitter vi utanför teatersalen och väntar på att mentortiden ska börja. Whey.

Svenska

Svenskalektion. Wiho.

Bakgrundsbild

Så. Jävla. Snygg.

Hjälp

Vilket är bäst?




Historialektion


Vi har jättekul. Puss!

Trött tjej.

Godnatt

Nu ni, tänker jag ta och gå och lägga mig.
Ska först läsa igenom vilka som jobbar på en teater, för det har jag prov på imorgon. Jag vet att det låter konstigt och flummigt, men har man teaterteori så har man! Jag vet inte riktigt hur det provet blir, är lite nervös. Det är ju ändå mitt första prov på gymnasiet så det känns ju lite läskigt. Sen är ju inte arbetena speciellt svåra, det är till exempel maskör (som uppenbarligen gör masken), rekvisitör (rekvisita) och dramaturg (HA! det vet ni säkert inte vad det är - han kör på pjäsanalyser). Så, nu vet ni det.

Godnatt från en trött teaterelev, säger vi då!

Breaking News

Hej!
Sitter och kollar på Breaking News med Filip och Fredrik, så kommer Arga Snickarn och ska rangordna alla kända snickare. Jag sitter då och hoppas på att my one and only snickar-crush ska komma på första plats, men icke - han kommer på fjärde. FJÄRDE?!?!?!?! Mitt i all förtvivlan kommer jag då på att jag antagligen aldrig delat av mig av min snickar-crush, så här kommer det. Martin Timell!

Ja, alltså, det är ju inte så att han är snygg. Nej, han är bara sådär lite mysig, som man vill att ens man ska vara när man är i samma ålder. Jag vet inte...


Min goda vän Annie verkar ju då ha en crush på Ernst (som kom på femte plats - HA!). Hon har inte sagt det rakt ut men man märker det. Kanske är hans drömmande blick i ansiktet på det där huvudet, lutat lite lätt mot en hand som får honom att se sådär filosofisk ut. 








Meekakitty

Nu på kvällskvisten satt jag och kollade lite videos på youtube. Jag har en favoritperson på youtube, hon heter Tessa men går under namnet Meekakitty. Hon är typ världens skönaste person och hade hon varit min vän hade jag varit överlycklig. Nej men ärligt, hon är typ så nära jag kommer girl crushes, för det har jag ingen. Men om jag hade haft det, hade jag haft henne. Hennes utseende hade jag ju inte tackat nej till heller. 

Det var allt för mig ikväll - godnatt! :)


Det är hon till höööööger.

Förstår ni vad jag menar?!

Duktig

Hej på er! 
Idag har jag dammsugit och så har jag & mamma fixat min tvhylla, den var för hög så vi sågade lite. Så fick jag satt in tvn, så nu är det finare! :D Har precis ätit och ska strax städa mitt rum hos pappa, så duktig är jag! Får bara se till att få ork först, är ju så jobbigt att städa! :(

Imorgon är det dans, wiho! Min andra balettlektion för terminen, blir spännande. Är inte jätteduktig kan jag då säga. Men på tisdag blir det modern och street/hiphop, blir roligare. Modern, alltså, bästa på hela veckan!

Men ja, jag får väl städa nu. Puss!

Bild från svenskalektionen i torsdags, älskar att ha dator på lektionen ;)

Snart så

Nu är jag nästan klar med en ny design. Inte så annorlunda än nu, bara ny bakgrund och det ska komma en ny header. Det är ju som sagt för att jag gillar designen jag har nu, och tycker det är onödigt att sitta och leta/koda i onödan! :) Det enda jag behöver göra är att fixa bild till headern och sen fixa den, men så fort jag har bild är det bara att dra igång. Så ja, foto! :)

Astrologi

Jag brukar tycka det är roligt att kolla runt på Birthday, bara för att se hur mycket man kan kolla upp. Till exempel brukar jag söka på mig själv, vilket jag gjorde denna kväll. Jag klickade mig sedan in på mitt stjärntecken, fisk. Detta hittade jag om fiskar;

Fiskarna (19 februari - 20 mars)

Känslomässig, intuitiv och negativ

Nyckelord:
 Rytm, vätskor, flytande, abstraktion, flykt, mystik, sömn, onaturlighet, skådespeleri, meditation och förevändning
Färg: Sjögrön
Metall: Tenn
Stenar: Krysolit och månsten

Fisken är helt uppfylld av känslor. Anpassningsbar, vänlig och blid. Lättrörd och alltid lika angelägen att hjälpa andra. Anpassar sig till omgivningen i så hög grad att han ibland uppfattas som utan egna åsikter. Trots att många Fiskar är dagdrömmare, lever de ett helt och fullt liv genom att följa sin intuition och lyckas också kanalisera den på ett konstruktivt sätt. Känsligheten gör att de ofta utsätts för faror och onda aningar, vilket gör att de ofta känner sig ängsliga och lätt blir deprimerade. De lever gärna i en låtsasvärld som för glädje med sig till andra. Självbedrägeriet och flyktbegäret Fisken känner, gör att han kan hamna i missbruk...! Hans flyktbehov kan av andra uppfattas som feghet, men Fisken tycks resonera som så: "Jag strävar för inget, ty inget är värt min strävan"... Blir lätt tvivlande. En sann romantiker och en god älskare. Sätter alltid partnern i första rummet. Naiv och fantasifull.

Lämpliga yrkesval: Allt som har med konstnärlighet att göra, ex. Konstnär, dansare, poet, skådespelare, eller där intuitionen kan användas som ex. medium. Även vårdande yrken är lämpliga.
Fysiska kännetecken: Sorgsna, uttrycksfulla ögon, Mjukt silkigt hår, ofta smilgropar.
Känsligaste kroppsdel: Fötterna


För mig stämmer det ganska läskigt bra, det börjar redan vid rytm som jag relaterar till att jag gått i musikklass sen fyran och dansat sen jag var fem år. Sömn - jag älskar att sova. Onaturlighet - jag älskar Harry Potter. Skådespeleri - bara min högsta dröm?! 

Om vi går vidare till själva texten, så stämmer i stort sett allt. Det enda som inte stämmer är att jag hittills inte hamnat i ett missbruk, vilket är väldigt läskigt. Sen står det att ett lämpligt yrke är skådespelare (återigen, min största dröm) och dansare (som jag funderade gå på gymnasiet). Smilgropar har jag ju, visserligen inte jättestora men ändå existerande!

Så, vad säger ni? Tror ni på astrologi?
r

Annie

Allt är så jävla nytt, jag vet inte vad som händer. Men en sak vet jag, och det är att jag saknar dig så jävla mycket. Det är rätt sjukt att gå från att umgås varje dag till att knappt träffas, och jag vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. 
 
Random låt, men det är den jag lyssnar på just nu iaf.