Leggings

I fredags kom min beställning från ASOS och idag använde jag för första gången de nya leggingsen. Jag hade glömt hur otroligt sköna de var och jag ångrar inte en sekund att jag köpte dem! 

Klicka på bilden för att komma till produkten!
 

ASOS

För ett par dagar sedan snubblade jag in på ASOS som jag tycker om så! De har alltig någon rea på gång och (tyvärr) hittar jag alltid något som jag vill ha! Denna gång hitttade jag ett rött pannband med julstjärnor på - jag kunde självklart inte låta bli!! Hur kunde det bli mer passande för mig?! Klickade hem det tillsammans med ett par leggings för leggings går alltid sönder tids nog. HUR fint?!
 

Monki

I fredags var jag i Göteborg med min fina klass och jag råkade såklart gå in på min favoritaffär Monki! Jag hade egentligen inte tänkt köpa något men när jag faktiskt hade pengar så beslöt jag mig för att köpa en halsduk och ett par vantar som jag suktat efter i ett år. Svart valde jag då det funkar med allt, och jag är så nöjd med dem! Så sjukt mjuka, och kommer användas flitigt i vinter!
 
 

Klippt

Hej!
Äntligen har jag fått tillbaka min skoldator så att jag faktiskt kan vara lite mer aktiv här! Det går lite segare på min vanliga vilket gör att det är roligare på denna. Denna veckan har varit så seg, jag har legat med en rejäl förkylning, halsont, hosta samt feber vilket inte är den roligaste blandningen. Börjar gå mot det bättre och kan förhoppningsvis gå till skolan imorgon. Hoppas ni har det fint!

Min mamma klippte av mig håret på min begäran. Bort med alla slitna toppar och jag älskar det!