Mer nytt

Hej!
Idag fick jag ett meddelande från min mor som sa att jag fått en lapp angående att paket som ska hämtas ut, så för en stund sen vandrade jag dit och fick hämtat ut min fina Star Wars-tröja! Den är mjuk och go och kommer att bäras en del. Idag står det pluggning på listan; har ett prov i naturkunskap på måndag så det gäller att dra tummen ur. 
 

Nytt

 God kväll!
Idag har jag spenderat min dag på sjukhuset för allergiundersökning samt med Moa för lite shopping! Kändes som om det var längesedan jag skämde bort mig själv (jag menar, det är ju en hel månad sen jag köpte min klänning från Monki!) så det kändes skönt att få fått lite nytt som jag vet att jag kommer använda!

Kofta med batwings från Myrorna. Mörkgrönt passar oss som är lite blekare!
Två stora t-shirtar från Monki. Otroligt sköna och passar mig perfekt!
Lite längre tjocktröja från Monki som reades ut! Ordinarie pris var 400, som hittat!!

Hängde upp alla nya inköp på min klädställning. Min stil rakt igenom!

God morgon

God morgon på er!
Lyckades försova mig idag men nu är jag på plats! Är hur trött som helst och vill egentligen bara gå och lägga mig igen men det får jag göra sen! 

Igår plockade jag fram en utav mina vårjackor - vinterjacka är alldeles för varmt! 



Pluggdag

Hej!
Idag har jag en riktig pluggdag! Har en del att göra innan morgondagen kommer och tyvärr känns det ganska stressande. Nåja, det får gå an - det är ju så skolan fungerar! Håller på med ett arbete just nu och det går ganska hyfsat. Synd bara att jag alltid sätter fart i sista minuten. 

Idag har jag en mysig outfit på mig; ett par jeans, en fin tröja och en gosig kofta till! 
 

Lov

God eftermiddag på er! Är himla trött idagmen är ändå duktig och är vaken. Har druckit kaffe och druckit cola vilket man allt får unna sig med när man har lov. Trots att ögonen går i kors får jag allt vänta med att sova tills ikväll. Vad har ni för er idag?

Idag myser jag runt i min Hufflepuff-tshirt, en go kofta och ett par leggings!
 

2 dagar! - Ändrat!

 Det blir inga dreads för mig trots att det fortfarande står på min önskelista. För tillfället har jag andra prioriteringar och det får helt enkelt vara som det är. Har ju trots allt nyss färgat det, och det känns bra. Ska börja med lite roliga håruppsättningar medan jag väntar på att längden (mest luggen) kommer tillbaka. Ombre är annars en sak jag är sugen på. Vad tror vi om det?
 

3 dagar!


Idag inleder jag min första dag av mitt välförtjänta lov; denna vecka ska jag sova, plugga och såklart göra dreads! Bara 3 dagar kvar!!

4 dagar!


Trött

God morgon! Är så himla trött idag, det är inte kul att inte kunna sova om någon trodde det! Vill gå och lägga mig igen men då är det ju kört för ikväll. Får vara trött idag, helt enkelt! Vad har ni för planer för idag?



5 dagar!


Så himla knäppt att det bara är 5 dagar kvar!! Sitter just nu och pluggar, och ska egentligen återgå till det men bloggen såg så död ut. Hoppas ni har en fin kväll!
 

6 dagar!


Försöker sova

Ligger och försöker sova, går inte så bra. Här är en bild på min fot och mitt smalben! Sover i ett par leggings, ett par gosesockar (som man blir väldigt varm av, inte alltid så behagligt) samt en stor tröja som en gång tillhört min pappa men som jag har fått eller snott, vet inte vilket ;) Imorgon händer spännande grejer, sov gott!

7 dagar!


Just det, idag är det bara 7 dagar kvar tills mitt hår blir till dreads! Jag är så himla taggad, så en nedräkning är på sin plats!

Gifyo

Hej på er!
Idag har jag inte gjort annat än att koka kaffe, i stort sett. Igår kväll gjorde jag fyra armband, två till mig och två till mina mostrar. Imorgon ska jag dock vara duktig, vad jag ska göra får ni kanske veta då! Nu ska jag försöka lägga alla mina kläder i byrån och hänga upp resten som inte ska dit.

Har gifat lite också :3
 

Försöker dämpa huvudvärken med kaffe


Lyckas inte.
 

Är rasismen värre nu?

Jag vet inte om det stämmer men idag ser jag mer av både rasism och sexism på de sociala nätverken (framförallt Facebook) - jag kanske inte varit med i "rätt" grupper eller varit vän med "rätt" folk för att detta ska komma upp på min tidslinje, men nu är det verkligen där! Ett exempel är gruppen "Totalt ointressant information". Jag är själv inte med i den men jag har vänner som är så rätt som det är dyker det ändå upp på min tidslinje. Nu menar jag inte bara rasism som i "svenskar" som hatar på invandrare utan även tvärtom.

Sverige är ett land som ger människor möjligheten att slippa leva i konstanta krig. Jag har absolut inget emot detta - tvärtom, jag tycker det är fantastiskt men jag tycker också att uppoffringen vi gör ska belönas. Inte med pengar eller något materiellt, utan tacksamhet eller åtminstone likgiltlighet. Jag blir trött när jag ser statusar som "vilka äcklig land som äter griskött ock horar ut tjejer men snart äger muslimer svergie", det finns ingen här som tvingar en enda människa att stanna här, varken "invandrare" eller "svenskar" (jag använder citattecken för att jag inte tycker om att använda dessa begrepp när vi alla är människor). Varför är det nödvändigt att klaga alls? Livet blir inte bättre för att man uttrycker en rasistisk kommentar på sociala medier. 

Det är lika mycket "invandrarnas" land som "svenskarnas" då vi alla bor här och är svenska medborgare. Det gör mig inget om muslimska bönesalar byggs så länge som jag inte tvingas lyssna på böneutrop då jag inte har den religionen. Jag tycker inte att det är så jobbigt att behöva "dela med sig" av "vårt" land, men jag skulle hemskt gärna se att det fanns fler länder som skulle gjort samma sak som oss om det var Sverige som låg i krig. 

Huvudvärk

God morgon!
Igår hade jag en sån outhärdlig huvudvärk, och idag är den ännu inte borta trots två koppar kaffe. Det får bli en dag hemma för mig, tyvärr. Jag får helt enkelt hoppas på att den går över och att jag kan gå senare, annars finns det inte så mycket att göra. Hoppas ni mår bättre än mig!
 

Hemma

God eftermiddag!
Har precis kommit hem från skolan och hade tänkt laga mat om en stund. Sen har jag några skolarbeten jag bör sätta tänderna i. Igår kom jag till pappa och jag älskar mitt rum här, så himla fint! Hoppas ni har en bra dag!
 
 

Gosigt

Hej!
Idag sov jag väldigt länge, antar att min kropp behövde sömn. Har sen dess ätit "frukost" trots att det är så sent på dagen, druckit kaffe, klätt på mig och nu ska jag städa och packa. På tisdag ska jag eventuellt boka tid för tatuering, läskigt!

Detta bär jag i afton! Gosig outfit! Fryser lite så denna kofta är den mysigaste.
 

Snarkande katt! ♡

God kväll på er!
Kom nyss hem från min bror och hans flickvän, vi har haft en mysig melodifestiavlskväll/QX-festivalskväll/spelkväll med mina mostrar. Är jättetrött nu och har lagt mig i sängen för att snart försöka sova. Vår ena katt ligger och sover i min byrålåda som är utdragen, och hon snarkar så gulligt! Låter så himla mysigt och tyggt, och så är det väldigt charmigt att hon väljer min låda som är fylld med leggings och shorts framför allting annat i lägenheten, knäppkatt! 

Hittade ingen bild på henne på datorn, så jag googlade. Detta är en ungefärlig bild på hur vår kissekatt ser ut! 
 

Hår

God kväll på er, nattugglor om ni är här just nu! 
Idag har jag varit och passat min systerson, hur mysigt som helst! Hade min fina klänning från HM på mig med en svart stickad tröja över, tycker om att klä mig så på vintern när det är kallt! En väldigt mysig outfit som kommer bäras fler gånger! Har förresten färgat håret mörkare, och klippt min lugg (själv) en aning; nu är det inte långt kvar tills jag skaffar dreads!
Det ser ut att vara läskigt mycket avklippt hår men det syns inte jättemycket skillnad, speciellt inte med nedsläppt hår. Jag tycker att jag ser lite ut som en alv på denna bild, haha!
Godnatt på er!

Ändrad design

Hej på er!
Som ni ser så har jag ändrat designen lite. Headern är ändrad då jag tyckte den bilden var tuff samt att när jag byter frisyr vill jag byta header så ni hela tiden vet hur jag ser ut bara genom att kika på headern. Datumet för att skaffa dreads är nu satt och jag är jättenervös men det blir nog bra. Tills dess får ni nöja er med den dåligt redigerade headern som vi just nu ser. Hoppas ni överlever!

Idag fick jag gå hem från skolan för att jag mådde så otroligt illa och det har inte ännu gått över. Därför får ni se på denna bild nedan iställt för att få en bild på en sjuk människa, känns lite roligare kanske. Saknar värme, märks det? ;)
 

The Fault in our Stars

Jag har precis lyssnat klart på The Fault in our Stars som ljudbok, rekommenderat av min kompis Moa! Så himla fin var den och den skapade många tårar. Det är säkert många som läst den, men om ni inte har det så tycker jag att ni ska det! Nu ska jag ta och försöka sova, vi får se om det går! Godnatt! 

Bilder lånade från Google.