Bloggbrist

Okej, jag har inte bloggat på väldigt länge. Anledningen till att det är för att jag mår inte bra. Och nej, jag säger inte det för att alla ska komma och säga "OMG GUMMAN HUR MÅR DU??? <333" utan såhär är det bara och nu vet ni, jag mår dåligt helt enkelt. Tyvärr blir bloggen lindande när jag är ledsen hela tiden och jag det finns dagar då jag funderar på att stänga ned den. Men icke, den blir kvar. Men nu vet ni varför ni inte läser något här ifrån. Godnatt på er.


Simple Plan

Herrejesus.
Jag har sett Simple Plan live. Stog på tredje raden tills alla började knö som FAN (för de knödde redan) och så plötsligt var jag på typ femte eller sjätte raden. Inte så kul. Men det gör inget, för jag fick röra Pierres hand. Jag fick hålla i den, och han höll i min när han gick ut på en typ brygga. Underbart <3

Idag var det jobbigt att gå upp ur sängen för att sätta sig på tåget. Råkade somna och nu är jag sjukt trött. Har precis målat smått på mitt röda skal till mobilen, vill göra något mer men jag vet inte vad. Kladdade lite på kroppen också, skrev "MUSIC." på vristen, "Simple Plan" på handleden vid blodådrorna och jag gjorde en misslyckad G-klav bakom örat. Den vill jag ha på riktigt! Nu ska jag se på Förhäxad och sen ska jag sova, tror jag. Skola imorgon, är inte så taggad. Tror jag blev sjuk av köandet.

G-klaven;


Fina dagar

Hej på er!
Igår hade jag en fin dag i Göteborg med mycket fina vänner, fick köpt skor från Bikbok till balen och skolavslutningen, tror jag! Igår spelade jag också King (bollspelet, ni vet?) med Annie, Oskar och Annie! Fick sova bredvid Agnes som rörde på sig så otroligt mycket och jag fick höra något som gjorde mig glad, som jag fortfarande inte kan sluta le åt. En mycket fin dag helt enkelt!

Idag har jag sett på Förhäxad hela dagen, sen har jag grejat med min garderob. Får bli färdig på torsdag, hinner inte innan. För imorgon åker vi! Då sitter vi på tåget till Stockholm och det ska bli så jävla kul! Herregud, kan knappt andas. Ska se Simple Plan om två dagar, HUR ska jag kunna koncentrera mig i skolan?!?!
Nu ska jag sova, efter ett avsnitt av förhäxad! Hihi, jag är fast som ni kanske har läst tidigare!
Godnatt!

Såhär glad var jag igår;


13 april

Idag är det 13 april.
Idag är det 3 dagar kvar tills jag får reda på det preliminära beskedet om jag kommer gå teater till hösten.
Idag är det 3 dagar kvar tills jag är på tåget tillsammans med Annie, på väg till Stockholm.
Idag är det 4 dagar tills vi köar.
Idag är det 4 dagar tills jag kommer se Simple Plan framför mig, live, som jag drömt om så många gånger.

Om F-Y-R-A dagar.

Nu är det nära.

Valpvakt

God morgon på er!
Idag är jag uppe tidigt, redan tjugo över sex vaknade jag för att få skjuts till min pappa. Idag är jag nämligen hundvakt åt min brors hundbebis på drygt 10 veckor. Han är jättesöt, fast han tycker det är jättekul att bita på mina händer och tår, vilket jag inte håller med om :/. Är nog här till drygt ett, sen ska jag hem och göra något kul som att rensa min garderob.. Ja, kul.. Nej, men nödvändigt iaf! Hittar ingenting just nu, förutom det som hänger. Haha, vi får se hur det går. Just nu sover valpen, men han vaknar nog rätt snart. Puss på er!

Glöm inte att följa mig på instagram: missajja.

Wiie

Humöret börjar äntligen stiga lite och jag är inte sur hela tiden, skönt. Kan inte sluta tänka även fast jag inte orkar, men det verkar bli bättre :).

För tillfället ligger jag i min säng och kollar på Titanic, hahah känner mig så ensam. Det är ju typ den ultimata kärleksfilmen så är jag själv ;). Men jaja, så är det ibland. Idag har skolan varit seg. Sov istället för att plugga på tyskan så förhöret gick sådär, sen gick det så långsamt men på hemkunskapen fick vi god mat!

Provade ett av mina nya skal, har inte haft det förut. Imorgon ska jag nog köpa jeans. Puss!

 


Profilbild

På tal om ingenting, jag har bytt profilbild på facebook! Nu ska jag plugga vidare och sen sova. Godnatt på er!


Tokio Hotel

Just nu vill jag bara sova men jag har läxförhör/prov imorgon som jag börjat plugga på idag! Bra gjort av mig.. Blev klar med uppsatsen, jösses. Aja, vi får se hur det går.

De senaste dagarna har jag blivit alldeles Tokio Hotel-ig! Har haft lust att lyssna på dem en massa men för att få in dem på telefonen måste de först in på datorn och hela den banan och det orkar jag inte. Hur som helst, såg på en intervju från 2005 och det är inte klokt hur jävla söta tvillingarna var då (de andra var inte med). Tycker båda har förlorat lite på sista tiden, Tom ska ju ha sina dreads och Bill har gått och blivit blond och skaffat stubb. Kanske är för att visa för alla som tvivlar att han är man? Aja, jag tyckte att hans dreads var ett stort steg, och mohawken. Seeee på de små sötisarna från 2005;


Autocorrect

Ursäkta eventuella stavfel när jag bloggar från telefonen! Aurocorrect tycker inte om att stava till saker jag vill stava till :)
Godnatt!


Vissa tjejer får mig att vilja spy

Åh, ibland blir jag så irriterad på folk. För en sekund sedan läste jag Allstar Weekends post på facebook som löd i stil med "Vi gör en film om dejting. Vad tycker ni att en kille inte ska göra på en dejt?" (bild nedanför). Se hur många kommentarer. Kollade igenom några och det enda som stod var i stort sett "text", "talk with his mouthfull", "talk with his ex", "fart", ja ni fattar grejer. Allvarligt talat, jag trodde folk gick ut med folk de gillade, inte som de gillade IFALL der ovan inte händer. Jag menar, är det så stora grejer? Grejen med ett ex man jag förstå, men det är för att jag är en rätt svartsjuk person av mig, men resten? "Fart"? Hur många gör det på en dejt? Nu tar ju vi i Sverige inte dejting lika seriöst som i USA men ändå, i filmer och skit är båda två där för att de tycker om att umgås med varandra. Småsaker som tjejerna kommenterade är ju totalt onödiga för om de smsar mycket vill de uppenbarligen inte vara där, och om de pratar med mat i munnen får man väl säga till om man stör sig. Herregud, sluta klaga.


April

Nu är det april.
Nu är det 15 dagar kvar tills jag får reda på det preliminära beskedet om jag kommer gå teater till hösten.
Om 15 dagar är jag på tåget tillsammans med Annie, på väg till Stockholm.
Om 16 dagar köar vi.
Om 16 dagar kommer jag se Simple Plan framför mig, live, som jag drömt om så många gånger.

Om S-E-X-T-O-N jävla dagar.
Dagarna kommer bli så segt, men om allt går rätt kanske det blir världens bästa månad?

Godnatt

Nu ska jag bara vänta på att låten laddas över - vilket den inte verkar göra - sen ska jag sova. Så nu säger jag godnatt! Kram på er!

"Men kuk"

Anonym om Bra dag:
men kuk

Anonym om Femton:
Hejsan jag kollar din blogg och den är jätte bra och jag lskar dig design skulle du kunna göra en åt mig och sendan skicka till &quot;[email protected] eller kommentera på www.imfallingfast.blogg.se!
Brara ifall du vill <3
Aja älskar bloggen! :) <3


Var "men kuk" verkligen nödvändigt? För att jag inte gjorde en design? Allvarligt?

Målning i ps


Första gången jag provade att måla i ps. Tycker ändå det blev helt okej. Var riktigt slarvig också, tänk på det innan ni tänker att det är dåligt ;)

Helg

Åh, är så himla fullt upp hela tiden!
Hur som helst, i torsdags bytte jag hem så nu är jag hos mamma igen! Letade upp en dvd-spelare som fungerar så nu kan jag kolla på film igen! I fredags hade jag en kompis hos mig och vi såg på Sagan om ringen, hihi :D Sen visade jag honom Pistvakt, men han tyckte inte det var roligt :( Så ägde han mig på Jump n bump D: 

Idag åkte jag med mamma&sambo till Överby och jag fick köpt mig en blus/tunika, bikiniunderdel och godis :'D I början var jag sur, jag är så jävla lättirriterad men efter massor med spelningar av Kent's 999 blev jag på bättre humör. Bäst är den! Sen har jag suttit med SO-uppsatsen hela kvällen, det går allt framåt men det är mycket kvar. Tog nyss en liten paus för att testa en grej på ps :)

Nu ska jag bara lägga över en låt till telefonen så ska jag sova sen.