Tråkigt

Ja, rubriken says it all. Har så fruktansvärt tråkigt att ett blogginlägg kändes passande. Eller inte.
Är så jävla trött så jag skulle kunna somna på direkten. Lite konstigt eftersom klockan bara är tio (fast ne, den är ju egentligen elva eftersom man vred bak klockan idag) plus det är helg och lov imorgon då, så jag kan inte sova nu ?
Yes, nu vet ni att jag är trött.
Hm, vad fasen har jag gjort idag? Jo, jag tog en dusch, jag sket i att platta håret och att sminka mig utan jag satte mig i kanonfart i en bil som körde upp till A - jaaa jag var för lat för att gå. Där typ lyssnade vi på musik, sen gick vi ut. Sen gick vi in och sen gick vi och köpte cola 8D . Ohhja så nödvändiga :'D. Sen satt vi på en lekplats och då kom lite socialt folk vilket var lite roligt :) . Sen gick vi typ tillbaka till fockern, där vi tittade på fina klipp på the one and only Björn Gustafsson ! Okej, nu ska jag kolla på Sex and the city 2.
Hörs sen bebisar ;D

kisses,

Underbart

Har haft en jävla fantastisk helg so far. På fredag skulle jag, A & M egentligen på gudstjänst eftersom jag & A konfirmerar oss (inte tillsammans dock :o) , och sist gång började den typ tio på kvällen. Så var det en grej innan som vi egentligen skulle på men först skämtade vi om vi skulle åka någon annanstans istället så när vi nästan var hemma hos A frågade jag "ska vi åka? xd" helt seriöst, så jaa vi fixade oss och så fick vi skjuts till bussen av A's pappa så tog vi bussen där vi träffade två pojkar, hehe. Eller ja, det blev fler pojkar sen xd. Aja, sen tog vi tåget hem iaf, och så stannade M hos mig en stund så vi snackade lite, mys :) . Igår åkte vi dit igen, haha. Skitmysigt! Vi åkte dit typ halv sex så fick vi vänta i typ fyrtio minuter på dem, det var lite segt :) . Men vi roade oss med att gunga i en gigantisk gunga och sjöng vackert till musiken vi spelade, haha det lät inte så fint kan man ju påstå nej. Sen kom de då, så gick vi ner till havet. Så gick jag och min pojke (nej, vi är inte tillsammans ... än) ut på bryggan i mörkret och ställde oss och kramades, underbart. Efter besöket vid havet gick vi och åt pizza, där den andra pojken dissade oss ;o . Så det var bara vi fyra kvar då. Vi delade på en pizza (inte "min pojke" - jag vet inte vad annars jag ska kalla honom ;o - då, han ville inte ha något men jag tvingade honom att hjälpa mig att dricka upp min cola, haha). Sen satt vi där en stund, och sen gick vi in till centrum där vi satte oss på en bääänk. A & M var dryga och gick runt i cirklar och sjöng, hahaha. Sen åkte vi hem typ, och hemma blev det film för min del.

Det var min helg det ;) .
Nu ska jag & mitt skabbiga hår hoppa in i duschen!

kisses,

Ajjas top 5

Här kommer mina favoritlåtar just nu i fina ikoner, enjoy!


Ozzy Osbourne - Dreamer


Oasis - Wonderwall


Mr Big - To be with you


The Fray - Syndicate
(credits to A)



Aerosmith - I don't want to
miss a thing


Nyyyy hårfärg

God afton kära vänner, ligger i min säng och ser allmänt annorlunda ut idag.
Nu har jag nämligen en ny färg i håret; mörkbrun/svart. Skulle egentligen haft lite ljusare men det var ju inget fel på resultatet ändå, haha. Fick jättemycket söta komplimanger för det idag så jag iaf är supernöjd! Ska försöka få en bild på det men jag vet inte vart kameran är, haha. Plus så är mitt hår rätt så lockigt efter en dag i skolan så det gillar vi inte. Inget fel med lockigt hår dock, jag tycker bara att jag passar bättre i platt :) . Men ska kanske fixa lite så ni, mina kära läsare, får de mitt finfina hår :') . Jag vet, jag är snäll :)

Ska nog äta lite nu, det är inte bra att bli sådär hungrig att magen kurrar råkar jag veta. Då vill man ha något snabbt och det är ju inte bra, för då blir man bara sugen på sötsaker ^^. På tal om sötsaker bad jag just mamma köpa lite godis till mig, haha :).

Okej, nu ska jag nog förflytta mig ut till köket, samt slänga på mig min fina och mysiga Everlast-tröja som jag haft idag men tog av mig då jag var rätt varm när jag kom hem :)


Delar med mig av den här sjukt underbara låten som just för tillfället är min absoluta drog!

Ozzy Osbourne - Dreamer

kisses,

Chokladpudding

Hade inget att blogga om förut, men nu tänker jag blogga om det jag precis åt ...

CHOKLADPUDDING! :3

För er som inte vet vad chokladpudding är så är det en brun gegga som smakar choklad. Olika märken ger olika konstistens (den jag åt var rätt lös), från Lidl tror jag bestämt att det var. Haha, det enda bra de har är godis, pepparkaksdeg & choklad/vaniljpudding! Nu blir det till att se på Family Guy en stund så jag underhåller er med denna bilden;

kisses,

Höst

Hej människor!
Förlåt för seg bloggníng (igen) men jag har inte haft tid (igen) !
Ska försöka skärpa mig!
Just nu fryser jag, och är trött så jag kan inte påstå att jag har speciellt mycket att blogga om. Men för att vara snel tänker jag (i ett nytt inlägg) skriva om någonting på mitt skrivbord, ingen aning om vad än dock :).

Som kompletteringen för frånvaron slänger jag in denna mysiga bilden som får en verkligen att vilja krypa ner under täcket med en kopp varm choklad i handen;


kisses,

Puss

Hej, har städat och tränat denna dagen.
Ska snart sova, väldigt snart.
Ska fixa headern på MÅNDAG tror jag!
För imorgon ska jag städa (och kanske träffa han), hehe :)
Sen på lördag är vi borta hela dagen, och söndag blir det träning igen!
Okej, jo men det blir bra!
Har pluggat till matteprovet imorgon också, det går nog helt okej :)
Synd att vi får betyg bara :(
OKej, nu ska jag sova. Och drömma mysiga drömmar.
kisses,

Tankspridd

Nu har det blivit sådär jobbigt igen, jag har tröttnat totalt på mitt bloggnamn? Ska kika om man kan ändra det annars får det väl bli en ny blogg igen, eller så får jag väl stå ut. Håller på med en ny header just nu iaf, men eftersom jag inte har photoshop på denna datorn är det rätt svårt. Ska försöka få den lite mer "vintring" och mysig!

För övrigt måste jag säga att jag är sååå sugen på en piercing i läppen eller naveln!


Och så vill jag gääärna fixa hår som denna fina flickan, fast brunt istället för blont;

Klicka på bilden för att komma till hennes blogg.

alrighty, nu ska jag fortsätta städa
kisses,

Gud vill mig något illa

Hejhej,  håller på att städa mitt rum. HATAR att städa! Det är det värsta som finns! Men för att jag ska få pengar inför våran eventuella shopping på lördag måste jag helt enkelt städa upp allting på mitt rum, en utmaning som jag gärna slipper. Men det blir roligt att åka dit så jag får lite nytt i min garderob - klart man gillar't!

Färglägger inlägget med en låt und ein Foto på mich!

Westlife - The Rose
För att du är så jävla underbar

kisses,

Veckoslut

Well well well (som JIM säger), helgen är officiellt slut och jag har haft roligt :) .
Just nu smsar jag lite, ska nog packa ihop datorn och sova strax, efter SCRUBS <3 då :)
Okej, nu vart det slut :( . Anyways, ska nog stanna uppe en stund till och kolla runt lite på nätet och sakna min mobil lite mer, samt kolla lite på Weeds, inte speciellt kul menmen :)
MÅSTE städa mitt rum typ imorgon också!
Men annars så är det lugna puckar som gäller. Okaj, nu ska jag stänga av datorn :)

kisses,

Är du helt hundra på det ?

Förlåt för seg uppdatering, har inte haft tid :(.

Anywaaays, min mobil är nu inskickad på lagning, och när den är tillbaka ska jag nog skaffa fri surf i mobilen så jag kan uppdatera oftare :) . Och rubriken är från en reklam som nyss visades på tv när jag började skriva :)
Okej, vi tar helgen från början;

FRIIIIIDAY slutade vi med att få tillbaka biologiproven, eller jag fick inte mitt för min lärare har inte rättat :( . Efter skolan begav vi oss (jag, A & M) till stååån. Vi gick hem till mig innan vi mötte två grabbbbar :). Sedan åkte vi upp till kyran (känns så fel att säga det xd) på typ konsert där man stötte på lite folk :) . "Konstigt" nog så var en pojke också där, min pojke ♥. Sen åkte vi hem till mig, jag & mina girls så typ snackade vi och sedan åkte A hem, men M stannade kvar över natten :) . MYYS! Aa, iaf så när A åkte hem vart ju M kvar och vi pratade och gjorde macka innan vi gick och la oss :) .
Sen i morse (saaaaaaturday) vaknade M hos mig, i mitt rum. Skrämmande. Sen åkte hon hem, och A kom ett par timmar senare :) . Sen åkte hon hem och nu sitter jag här :o

Ni är bäst

Bloggar mer senare, men kom ihåg att läsa min TWITTER :)

kisses

Tüfft

Hej sötisar, har legat och degat i min säng en stund nu, rätt så skönt ja.
Idag har min dag bestått av shopping, pretty much. Skor. Tre par, haha :) . Två par var likadana, svarta uggs ;) . De andra får ni se när vintern har kommit igång så inte alla går och köper likadana *host*.
Daddy hämtar snart mig&min syster för lite käk på stan, myyyys!

Night

Lite sent nu, jag vet. Är varm som bara den och armen värker lite.
Har nämligen tagit den sista sprutan mot livmoderhalscancer idag.
Ögonen är nära på att stängas at the moment, är galet trött och jag behöver sova lääänge imorgon.
Okej, men seriöst, jag somnar snart.
Ska smsa lite och sen ska jag sooova.

kisses.