Duktig

God morgon på er!
Uppdateringen har inte varit den bästa men jag har mina skäl. Igår var jag på en naturkunskapslektion, första på ett bra tag och jag är ganska rejält stolt över mig! Fick cola av Manda och sen bjöd hon mig på lunch då matsalen hade stängt när mötet med elevkåren var klart. Fina Manda. Bilden nedanför är en av våra många konversationer. Jag är så rolig :D
 

Vad händer annars då? Väntar på en överföring till paypal så jag kan beställa en kigurumi åt Manda. Jag ska få en i present av henne, Bella och Hanna! :D Just nu är jag trött och vill egentligen bara sova men icke!
 

Fika

Hej!
Idag efter skolan så gock jag och fikade med två av mina klasskompisar; Amanda och Bella. Väldigt mysigt, och cafeet vi var på är så fint!
 

Glad påsk

Idag firade jag påsk hos mamma. Jag fick ett fint rosa påskägg med godis och en fint skal i! Just nu ser jag på Skins, generation två (säsong fyra). Igår gick jag, Lovis och pappa på promenad. Det var fint. Har ångest inför skolan, mindre fint. Ska strax ta och gå och lägga mig. Natti!
 
 
 

Min goa hund

 

Idioti

Det är ingen hemlighet att jag inte stödjer Sverigedemokraternas politik, så när denna bild dök upp på min feed var jag tvungen att dela med mig av den. 
 

Hjälp

Jag klippte lugg.
 

Nytt

 

Musikal

Hej!
Har precis sett musikalen Hairspray som treorna på min skola satt upp och Gud vad jag är taggad på att få ha musikal nästa år! 

Åker tåg. 

Teater på Backa

I helgen spelade jag (som några kanske vet) på Backateatern vilket var helt otroligt! Min fina klass gjorde så bra ifrån sig att jag kommer bli besviken om vi inte går vidare! Trots en tidig morgon på söndagen var jag ändå relativt pigg när vi körde Hyenor, men den kändes inte lika bra. Det kanske den gjorde för dem andra, men Sannas sanna jag kändes sååå otroligt bra!
Färdigsminkade, på väg till scenen.


Kaffe

God morgon! 
Väntar på att mitt kaffe ska bli färdigt innan jag beger mig mot skolan för en sista föreställning med Sannas sanna jag innan helgen! Det ska bli väldigt skönt när allting är färdigt, men kommer samtidigt kännas väldigt tomt. 
 
Har ni sett något lika sött? 


 

Tatuering

Ifall ni missat det så är det så här min tatuering ser ut och jag är supernöjd!