Världens duktigaste hund

Igår tränade hon på att vara ensam och det gick hur bra som helst. Idag var hon ensam en timme. Det går så bra och jag har så mycket hopp inför hösten! 
 
 
 
 
 

Harry Potter: The Exhibition

Igår åkte jag och fyra ur min familj till Norrköping för att besöka Harry Potter-utställningen som fram tills september äger rum där. Är så himla glad över att det blev av! På hemvägen provsmakade min brors flickvän Emma på bönor ur sitt paket med Bertie Bott's Every Flavour Beans och kunde äta både smuts och spya, men vid ruttet ägg gick det inte längre! Själv smakade jag på svartpeppar och gräs, så när jag andades luktade det nyklippt gräsmatta! 

I butiken efter utsällningen fanns det massor med roliga saker, och jag bestämde mig för att köpa bönor, en halsduk, en mössa och en tröja! Jag har en känsla av att mössan kommer bli använd hela hösten... hihi!
 

Ullared

Den 22 juni åkte jag till Ullared med mina två mostrar, min bror och hans flickvän. Dagen var väldigt kul och jag spenderade runt 800 kr. Igår var jag och pappa där igen, och jag fick spenderat nästan lika mycket!

Detta fick jag köpt första resan;

Mörkblå stickad tröja med knappar i ryggen. 159:-

Omtyckt igelkott till Lovis. 10:-     /     Vit stickad tröja. 129:-

Väska med jättefina detaljer. 179:-     /     Hink med hundgodis. 20:-
Lovis favoritleksak. 39:-

Sen köpte jag även 6 par trosor och 17 par strumpor, men det kändes inte så intressant att fotografera! Inför nästa besök visste jag att jeans är ingenting jag tycker om att köpa på Ullared, vilket resulterade sig i att jag köpte ett par på H&M.

Resten av bilderna är inköpen från igår;

"Treggings" från H&M. 149:-     /     Byxor. 149:-

Spetslinne. 99:-     /     En till hink med hundgodis. 20:-
Igelkottar till Lovis. 10:-/st     /     Knuttar till Lovis. 5:-/st

Täcke till Lovis. 90:- (Lägg märke till igelkotten i munnen!)
Ballerinaskor från Skoo-Boo. 129:-
Utanför Ullared finns det fler affärer som ni kanske vet. En utav dessa affärer sålde skor och jag fick äntligen köpt mig ett par ballerinaskor! Är supernöjd med allting jag fick köpt!

 
 
 
 
 
 
 
 

Jacka

Får väl lägga denna bild i kategorin "inköp" trots att det egentligen är något jag köpt. Däremot är det något jag fått! Tycker om den väldigt mycket!