Nytt

Hej!
Har glömt att visa er det senaste tillskottet i min garderob; en kjol som jag väntat väldigt länge på att köpa, samt ett jättefint linne som kommer vara hur skönt som helst att ha i sommar! I samma beställning ingick även en bikiniöverdel men den har tyvärr inte kommit än. Längtar!! 

Linnet hittar ni här // Kjolen hittar ni här.
 

Val

Jag blev så otroligt ledsen på så många människor när valresultatet visades. Feministiskt initiativ kom in i EU vilket är helt fantastiskt, men det gjorde också Sverigedemokraterna. Jag blir så arg av tanken att det finns människor som tycker att deras värde är högre än någon annans på grund av ens ursprung. Jag blir så otroligt ledsen av rasismen som jag vet att partiet står för (här har jag fått det bekräftat). Att leva med så många människor som har sån skev människosyn skrämmer mig. Jag vill inte leva i ett land där vissa är mer värda, jag blir förbannad på folk som tycker att invandrare kommer hit och tar våra jobb och jag är så otroligt jävla trött på att folk röstar på Sverigedemokraterna eftersom de är dåligt pålästa och inte förstår vad partiet egentligen står för. Tänk om!

Puss på er som röstade på annat än SD. Vi behöver fler av er!

Europaval 2014

Jag hoppas ni kommer ihåg att rösta idag!
Själv röstade jag i onsdags eftersom jag jobbar på valet idag! Inte nog med att det är kul att för första gången i mitt liv kunna påverka politiken, jag får dessutom hjälpa till!
 

Helgen

Denna helg har varit allt annat än stillsam. Åkte till Stockholm i fredags och spelade Hyenor på Riksteatern. Vi fick stående ovationer och det var så otroligt, fruktansvärt häftigt! Åkte hem på lördag och kom hem lagom till Eurovision och JAAA vad rätt låt vann! Inte nog med att hen som framförde låten kastade könsrollerna åt sidan, låten var väldigt fin och rösten var otrolig! Idag har jag varit iväg på hundutställning med min mormor, min bror och hans flickvän, och våra hundar såklart! Lovis vann "bäst i ras" och fick ett cert!! Är fortfarande chockad! Sååå duktig och fin!

Lovis kikar på sina rosetter!
Fina ensamblen i Stockholm!
 

Biljett bokad!

Hej på er!
Nästa helg ska jag hinna med mycket. Det visade sig nämligen att vår tolkning av Hyenor var bäst i hela landet så vi ska få åka upp till Stockholm, men samma helg är det hundutställning där jag ska ställa ut min fina Lovis. Självklart vill jag hinna med båda, och det resulterade sig i att jag tar tåget hem på lördag. Biljetten är bokad och jag kan äntligen känna mig otroligt lycklig och stolt över att vi blev utvalda som mest lämpliga att få representera Anders Duus manus. ÅH, så kul!

Vår fruktansvärt fina affisch. Alltså blir ni inte sugna på att se den direkt när ni ser den? Superduktiga Sofia som sköter ljudet för oss har gjort den!