Kan inte sova

God kväll.
Jag ligger i min säng och kan inte sova, vilket är jättesurt. Behöver sömnen men vad ska man göra? Tänkte försöka läsa men kom på att boken jag läser just nu (Perks of being a Wallflower) ligger nere någonstans och jag vet inte vart då min mor placerat den där. Blir kanske en film för att trötta ut ögonen en smula, såg på Percy Jackson och Monsterhavet igår samt Perks of being a Wallflower för att jag gillar den rätt mycket, hihi. Är en smula besviken över att nästa avsnitt av Ravenswood inte kommer förrän den 7 januari (samma dag som Pretty Little Liars) för det blir så mycket väntan. Och som ni kanske vet har jag inte världens bästa tålamod, hihi!

Hoppas ni somnat lättare än vad jag har!
 
 

Svart gosetröja

God kväll på er!
Idag har jag köpt min gosetröja fast i svart, så himla mysigt! Nu har jag i stort sett allt i min vintergarderob för att överleva förutom ett par fleeceleggings. På söndag blir det Ullared så får se vad för fynd jag kommer över! På fredag blir det sleepover med Olivia och Manda. Mysigt!

Nu blir det lite plugg, alternativt kolla på tv istället. Jag är så duktig ;)
Godnatt!
 
 

Exciting stuff

Idag tog jag en liten tupplur runt två. Till typ fyra. Därför kan jag inte sova nu.

Idag var jag på Ikea med min far. Jag införskaffade mig ett doftljus till mitt rum hos mamma då mina två vaniljljus är uppeldade och jag är beroende av vaniljdoftande ljus. Köpte även två stycken till mitt rum hos pappa. Jag köpte två ramar i A4-storlek. Totalt ska jag ha sju stycken men väljer att köpa dem i perioder. Fick köpt tre filtar också, men vad de ska användas till får ni se när jag fixat färdigt med rummet hos pappa! har en del som ska införskaffas innan det är färdigt så ni kan få vänta ett tag, hihi.

Idag har jag också ökat julstämningen genom att slå in nästan alla resterande julklappar jag har hemma, samt födelsedagspresenter för resten av året. Det blev en julklapp över då jag inte orkade hämta mer presentpapper, och den får vänta tills jag fått hem lite till av de resterande sakerna. Det är bara fyra saker som är kvar och det är så otroligt skönt att vara ute i så god tid.

Är förövrigt otroligt sugen på att köpa den nyinköpta tröjan fast i svart.  gosig! Men eftersom jag tror den går under "Best Basic" på HM (trots att jag tror att den även är Divided). Nu börjar affärerna få in jultröjor och sånt, min favorittid på året är snart här!

Målat skåp

Yasmine har målat mitt skåp så fint. It's so pretty!
 

Gosetröja

I luv it.

Nytt smycke till läppen!

Hej på er!
Idag har vi varit på Backateatern och sett Blood in ice trots att den var för mellanstadieelever. Den var väldigt söt! Sen fick vi en rundtur inför Länkfestivalen! Sedan gick vi och käkade (Subway för Mandas, Bellas, Hannas och min del) och sedan fick vi en rundtur på Göteborgsoperan vilket var astufft. Är ni intresserade av mer teaterrelaterade saker som jag inte skriver här kan ni följa våran nystartade blogg!

Min hästsko på 8mm har kommit och jag älskar den! Har sedan en ålder på elva velat ha en piercing i läppen likt Tom Kaulitz (från Tokio Hotel) och jag visste precis hur smycket skulle se ut. Vad jag var dålig på var att veta vilka mått jag skulle ha. Jag frågade på piercingstudion vad hon trodde skulle passa i diameter och hon svarade 10, som var alldeles för stort. Bestämde mig för att beställa hem en med 8mm då jag trodde det skulle bli bättre, och det stämde! Är supernöjd!
 


 
 

Jullängtan

Hej på er!
Idag har jag slappat och nu ser jag på Fenixorden som går på tv. Svenskt tal, bläää! Har även slagit in ett par julklappar, längtar till jul! Men just nu längtar jag nog till månadsskiftet, då ska jag eventuellt beställa en ny telefon! Ååh, ska bli så fint!

Puss!
 
 
 

Fint

Hej på er! 
Idag har jag haft teater. Sååå roligt! Älskar verkligen teater! Min grupp är underbar och det är fint.
Idag fick jag en tidig julkapp/"kämpa på-present" i form av en elektrisk värmefilt! Guuud så gott! Kommer ligga och mögla under den fram till juni. 

Längtar något otroligt till julen. Och så har jag massa saker på väg till mig (sockar, rosetter till håret, scarf och lite sånt småplock) som jag vill ha. Gärna igår. Har en del grejer jag ska införskaffa till mitt rum hos pappa också, men det får allt vänta! Först och främst får julen vara förbi!

Hade på mig mitt fina Hufflepuffhalsband idag. Älskar det! Kände mig allmänt fin så det fick bli min nya profilbild på Facebook!
 

När man är uttråkad

kan detta hända! Hihi.
 

Mauve Kiss



En blandning mellan beige, grå och lite rosa nyanser. Tycker den är så himla fin!

Höst

Hej på er!
Idag har jag segat, tagit ett bad och vandrat runt i pyjamasbyxor och raggsockar. Låter ju lite mysigt, förutom att jag inte tycker om kyla och mörker och ungefär sju-åtta månader består av det. Har jätteont i ryggen idag, så ska lägga mig på spikmattan och dricka julmust. Hoppas november går fort!
 

Burgundy Kiss

Köpte mig två nya lack för inte så längesen.
Jag älskar detta; Burgundy Kiss från Maybelline Colorama. Köpte även Mauve Kiss som jag har på naglarna idag men ingen bild ännu. Idag blev det myskväll med en del av familjen. Härligt!


Godnatt på er, fina läsare!