Hej & hå

Hej! Idag har jag spenderat lite tid med modern min, samt käkat mat med pappa och bror. Mysigt! :)
Jag har även färgat mitt hår ytterligare men det är ännu inte så färdigt att jag är nöjd. Ni ska få se bild när jag orkar, heh. Har ont i mitt öga, har haft det sen typ igår :( Känns som jag har något i det, men det har jag inte så nu svider det bara, ajj! Har massor med saker att göra imorgon; rensa garderoben (tror jag, det är så tråååkigt), packa, sy upp en klänning som är för lång och säga hejdå till min finaste kissekatt som jag kommer sakna så otroligt mycket. Imorgon ska jag nämligen förflytta mitt boende till pappa ett tag! Blir alltid lite sorgligt varje gång jag "flyttar". :(

Tänkte lägga upp en bild på dagens outfit, men det blev inga bra bilder så det tänker jag inte göra!
Godnatt på er!

Waoooo

Hej på er! Det har varit dåligt med bloggningen, jag vet det men appen har typ slutat fungera så jag måste skicka bilder till datorn och massa sånt jobbigt. Men nu har jag iaf dragit tummen ur rumpan (inte bokstavligen) och skickat en bild för att det ska bli fint (nej, inte fint men icke tråkigt). Just nu sitter jag och ser på Disney Channel som jag brukar göra eftersom jag tycker om det, hihi. Jag har tråkigt så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Idag har jag färgat håret. Ni ska inte få se förrän det är färdigt, och det är det inte än. Jag har även köpt en tröja och ett linne, och hårfärg. Imorgon ska jag tydligen fixa min garderob, enligt mamma och färga klart om det går. Får se. Nu ska jag göra något annat.

Puss på er.
Det är en pussmun jag försöker göra.



Kent

Fantastiska, de där Kent. Underbar musik och fantastiska live. Är så glad över att jag stått på andra raden, bredvid folk som övernattat i kön. Underbart var det!