Lights will guide you home

Nu ska jag allt sova, men jag vill lägga in en video som jag såg idag. En himla fin video, till låten Fix You. Det gillas! Godnatt på er!

Quickfire

Louis Tomlinson är nog den knäppaste personen jag vet, efter mig själv och min bror. Därför ska jag nu - klockan halv fyra på morgonen - visa er hans lilla lek quickfire. Självklart gillar jag dem med Liam bäst ;) Han är så duktig, min lilla prins 

Haha, jag undrar var Louis får allt ifrån? Aja, titta nu, och njut. Tror jag fick dem i ordning, men jag är inte säker.

S Club Juniors

När jag var yngre, runt en 9 år, så var min favoritgrupp S Club Juniors, som sedan blev S Club 8. Hade ingen koll på information om dem, men jag lyssnade på musiken hela tiden. Jag kommer ihåg att jag var så himla kär i Calvin, då  han blev lite äldre. I de första klippen ser han inte så värst bra ut, men i en video till låten Puppy Love (som ni hittar här) tyckte jag att han var så himla gullig! Gick in för något år sen för att se om några låtar fanns på youtube, och det gjorde dem. Idag fanns de kvar, och jag tänkte dela med mig till er. Så nu vet ni hur mina musikaliska favoriter lät! ;)

2011

2011 börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av mitt 2011


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Yes, jag köpte balklänning, köpte systemkamera, åkte till Tyskland, bokade biljetter till Simple Plan, såg Coldplay live och en massa mer. Haha, listan blir lång!
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Hade inget.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Nej.
4. Dog någon som stod dig nära? - Nej, jag tror inte det. Är rätt glad över det :)
5. Vilka länder besökte du? - Tyskland och Danmark, och så Sverige såklart.
6. Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012? - Ehm, konserter tror jag. Allstar Weekend, Simple Plan, One Direction :D
7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? - 28 juni - COLDPLAY <3
8. Din största framgång 2011? - Betygen kanske? Nej, jag vet faktiskt inte, haha.
9. Största misstaget? - Ingen aning. Tror inte jag gjorde så många misstag i år, faktiskt.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Sjuk har jag varit, men skadat mig har jag nog inte gjort.
11. Bästa köpet? - Systemkameran, iPhonen och Simple Plan-bljetterna!
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Systemkameran, tror jag.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Ja, det tror jag! Kommer dock inte på något nu.
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011? - Alla låtar från "Get your heart on!", "All the Way", "Up all night" och "Mylo Xyloto".
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?Tror det varit ganska lika.
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Pluggat. I NO-ämnena och matte, typ.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Jag vet inte, haha.
18. Hur tillbringar du julen? - Först hos mamma, sen hos pappa, sen hos faster&farbror, sen hos mormor&morfar. Blir mycket åkande, haha.
19. Var du kär i år? - Haha, bara celebrity crushes. Tror det varit mest Zach och Liam. Möjligen Lorenzo Henrie också.
20. Favoritprogram på TV - How I met your mother, Big Bang Theory.
21. Bästa boken du läste i år? - Oj, ingen aning faktiskt.
22. Största musikaliska upptäckten? - One Direction, Allstar Weekend.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Pengar så jag kunde köpa en systemkamera!
25. Något du önskade dig men inte fick?
- Det fick jag säkert.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? - Jag tror att jag var i skolan. Haha, kul..
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Massor, men jag har fått mycket grymma saker och upplevelser.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? - Egen eller mysig.
29. Vad fick dig att må bra? - Vänner, musik & familj.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Zach Porter & Liam Payne.

31. Vem saknade du? - Ingen aning.
32. Den bästa nya Personen du träffade? - Träffade nog inte så många nya folk, så jag vet inte.

Skal & stativ

Yay, min statistik är tillbaka!
Idag har jag sovit till två, fått besök av Annie, hört gitarrspel, lärt mig Viva La Vida på gitarr och nu avslutar jag kvällen med Glee och Twitter. Funkar mycket bra för min del! Har klickat hem ett skal till iPhonen också, kommer om 2-4 veckor. Kommer inte kunna vänta så länge, men det får gå ändå. Är grymt sugen på att köpa hem ett stativ också, så man kan till exempel filma med mobilen som ändå har relativt bra ljud. Behövs ju när jag tvingar Annie till att spela in covers med mig. Tyvärr suger ljudet på datorn och det blir katastrof. 

Hur har eran jul varit? :)

Coloud

Äntligen har jag fått nya hörlurar! Hade sagt till min älskade far att jag önskade mig ett visst par, och så fick jag dem inslaget så fint! :D Verkar vara bra också, eller iaf tillräckligt bra för mig. Vet inte om Annie håller med mig, men hon är extrem när det gäller hörlurar. Sköna är de också, då de är vinklade för att sitta bra i örat. Wiie!

Orkade inte ta kort, så här är förpackningen iaf. Rosa! 

If I'm louder, would you see me?

Would you lay down in my arms and rescue me?

Source: More Than This - One Direction

Julafton

Hej på er! Nu är det inte längre julafton, utan en helt vanlig dag. Okej, inte helt men nästan. Idag har jag fått äran att spendera hela dagen med familj och släkt, och ätit överdrivet gott julgodis. Spenderade kvällen (från klockan fem ungefär) hos mormor&morfar där tomten kom ;) Haha barnet i mig finns allt kvar, även om jag inte är kvar när han kommer........ :) Hur som helst fick jag sjukt fina julklappar och en av dem har jag fixat med nu (bilden nedan). Det är text på plast man kan klistra fast på väggen, så jag valde ovanför min öppna spis, eller vad man ska säga, som förövrigt har eldförbud. Hoppas att det håller, då väggen inte är helt jämn! Isåfall får jag flytta på det :)

 


Sent

Hej, eller god kväll. Natt. Idag har jag pyslat med min släkt. Jag ar dock mest bakat, saffranscupcakes och pepparkakscupcakes. Imorgon ska jag upp tidigt. Har full rulle hela dagen! Men det blir bra.

Idag fyller Louis Tomlinson år (24 december). Därför gjorde jag en gif till honom, hade velat ha den snabbare men jag fick göra den online och då blev den såhär. Duktig jag är, va? :'D


Sova

Nu ska jag sova! Imorgon väntar städning (jag ska dammsuga hela lägenheten, wiho) och sen eventuellt julpyssel på kvällen men det är jag inte säker på. Bara två dagar kvar till jul, eller en eftersom klockan är över tolv. Hihi! Godnatt på er!


Wir sterben niemals aus


Fick en himla lust att lyssna på gamla låtar av Tokio Hotel, så nu spelar vi Zimmer 483! Undrar ofta varför jag slutade lyssna på dem, det är ju bra musik :(

Fint!

Egen julgran på rummet är ju inte fel!


Teater

Hej alla barn! Idag har jag handlat, ja ååh vad jag har handlat. En julklapp, en tröja och en ögonbrynspenna, för mörka ögonbryn är snyyyggt! Julklappen blev jag nöjd med, har suttit och fixat med den i säkert en timme då den krävdes lite eget arbete. Men nu är den inpackad och ligger så fint på mitt golv :). Idag såg vi en föreställning av teatertvåorna, grymma var dem! Vill verkligen gå teater nu! Ska skugga en halv dag snart, eller i alla fall i framtiden, så får vi se! Blev lite kär i en av killarna, som egentligen är en tjej hahaha, hon råkar vara min "gamla" konfirmationsledare :) Nu har jag inget mer att skriva, pusshej! Bilden visar tröjan jag köpte för 75 riksdaler.


Robin borde vunnit idol!


Vinnaren Amanda Fondell vill tvätta bort "Idol"-stämpeln så fort som
möjligt.

Detta gjorde mig lite arg. Som ni kanske vet hejade jag på Robin när Moa åkte ut, innan det hejade jag på både Robin och Moa. När Robin kom tvåa blev jag ju såklat besviken men jag la ingen större vikt vid det förrän nu. Nu blev jag irriterad. Det där som står under bilden, är innan själva artikeln. Genom de få meningarna kan man förstå så väl varför Robin förtjänade att vinna, och inte Amanda. Jag undrar också en grej. Varför söka till Idol om man inte vill förknippas med Idol? Det är så himla slöseri med energi och talang, så jag blir alldeles trött. Istället för att Amanda skulle gå så långt, kunde till exempel Moa få sjunga i globen. Moa, som har en sån röst som jag skulle dödat för att få. Som min goda vän Annie säger: Moa är som en kvinnlig James Blunt.

Nu är dock inte inlägget om Moa, utan om Robin och Amanda. Jag förstår som sagt inte hur så många ville att hon skulle vinna. Robin har under hela resan visat vem han är, vad han vill och vad som händer när man inte ser honom i rutan. Han har bloggat som en kung och han har vunnit så många hjärtan - bland annat mitt! Amanda där emot, har bloggat dåligt. Dåligt tycker jag verkligen passar hennes bloggning - sällan och inte speciellt givande inlägg. Jag har för mig att hon någon skrev "jag är en ko" (jag tror, jag är inte säker!). Så återigen, varför vann Amanda, när Robin förtjänade det så mycket mer?

Yes

Hemma från skolan. Hungrig. Orkar inte leta igenom kylskåpet igen. Irriterad. Bilden får mig att skratta :)


Wei

Ska strax sova. Ligger och kollar på en intervju med One Direction. Blir hemma imorgon, är så himla snuvig och så nyser jag två gånger per sekund men på tisdag ska jag försöka gå! Har möte med skolans SYV då, så det vore dumt att missa. Nu ska jag strax sova, men jag bifogar en bild från intervjun. Hahaha kolla Liam, så söt :]


Jobbigt söta människor

Liam och Pierre. :]


Oh no

Har ni förresten sett att Bill Kaulitz har blivit blond för ett jävla tag sen? Jo, jag är seriös.. Tyvärr, ska jag tillägga. Gillar det verkligen inte. Anledningen till att jag skriver om detta är för att mitt huvud är fyllt med bomull vilket gör att jag inte kan tänka ordentligt. KNÄPPT är det iaf.


Gött

Blev sjuk igår. Ligger i sängen med ont i halsen, illamående, förkylning och feber. Mys.


Instagram

Barabababaaa I'm lovin' it!

Pluggar lite SO, första världskriget! :) Behövs inte så mycket plugg dock, för min lärare har gått igenom det mesta. Hans genomgångar in my heartttttt! Ska strax sova, men jag såg att Twilight var på tv, det var längesen jag såg den så det får jag kolla på :)

Förresten, följ mig på instagram; missajja !


Yessssss

Tog honom lagom länge ;)
Han är livemedlem till Allstar Weekend, för er som undrar :)


Luciatåg

Om jag ska vara på skolan klockan sju och får skjuts dit, räcker det då om jag går upp sex? Svår fråga detdär :o TYCK SYND OM MIG, JAG MÅSTE VARA PÅ SKOLAN KLOCKAN SJU FÖR LUCIATÅG! Sen väntar tre till efter det - på samma dag. Mhhhhh, mys. Har haft en riktigt trevlig dag idag i alla fall, om ni undrade :) Nu ska jag strax sova!


Julklappar & Harry Potter

Handlat lite smått och gott idag; kedja till ett halsband min syster har gjort till mig (min design) med våra två namn plus min storebrors namn, jättefint är det! Sen köpte jag ett par leggings och en julklapp till Felicia! Har bara två julklappar kvar nu, borde börja slå in dem (: Efter det käkade jag hos pappa och vi såg på Harry Potter och Dödsrelikerna del 2, som jag fick honom att köpa för inte så längesen! Vår samling är fulländad!


Världens finaste Annie


Yayyy

Lyckan som uppstår när man inser art man bara öppnat lucka 1 på sin chokladkalender!


Usch

Annie lockade mitt hår, det blev inte bra alls. Haha :D Jag & Annie på bilden, men hon ville inte vara med på bild mer än så :)

 


Brunt

Färgen. Blev typ svart, men jag gillar det :D Lite varmare än kolsvart, passar mig bättre! (:


Yeh

Hur vet man att någonting är äkta, om man inte vet om man upplevt det falska tidigare?

Bild i repris, men jag gillar den.

Nu kör vi!

Tyskaprov imorgon, inte pepp! Färgar håret samtidigt, mer pepp! Postar resultatet sen. Yes.


Hahah?

Inlägget blev knäppt. Ändrar när jag kommer hem (:

Edit: Fixat! Kika på det här. :)


:)

Hah, skämt åsido. Det är Felicia som tycker att jag gillar honom :( Idag har jag varit och köpt julklappar! Och kikat på idolerna. Moa hann inte ta en bild med mig, men hon lät ledsen när hon sa det så jag är nöjd ;) Bilder ifrån deras signering.


Min Idol

Jag och min idol-man! <3


Godnatt!

Nu kryper jag till sängs och ska försöka få mig lite sömn, för imorgon ska jag handla julklappar och kolla på Moa, Molly, Amanda P och Emil ifrån Idol som kommer hit. Älskar ju Moa så det blir roligt! Men nu ska jag somsagt sova, godnatt :) Bifogar en egobild så inlägget inte blir så tråkigt, gud vad snäll jag är!


Tips

Ett litet nattips från mig är att alla tjejer borde lacka sina naglar med antingen färgat eller genomskinligt nagellack. Jag tycker att händerna direkt ser mer vårdade och fräschare ut, vilket naturligtvis är positivt :)


Nytt

Här är det inhandlade; skalet, armbandet och nagellacket!



I'm aiming right at you

Sitter och lyssnar på go musik och chillar. Haha, gud vad konstigt det kändes att skriva, inte alls min stil. Hur som helst, musiken är på, just nu spelas "Spacebound" av Eminem. Yees. Idag har jag bytt mitt skal till iPhonen, då det sprack. Sööög. Men jag har ett nytt likadant nu iaf, så det är ju alltid positivt. Förutom skalet fick jag köpt mig mörkbrun hårfärg - ja, jag har tröttnat på rött hår -, genomskinligt nagellack och ett armband. Bilder kommer :] Just det, två julklappar köpte jag också, jag är duktig chey! :D
Borde städa på mitt rum, men jag orkar inte riktigt. Har mycket annat för mig. Okej, nej, därför bloggar jag. MEN ÄNDÅ. Jag orkar inte :'D Får nog bli så om en stund ändå, för jag kommer inte på något annat att göra.. :) Hej!

Medieval

God kväll på er! Eller, natt.. Luciatåget gick bra, och efteråt åkte jag med Annie hem! Vi såg på Idol och sen har vi grejat med mobilerna. Sims medieval var gratis idag så det laddade vi hem och har spelat! :) Nu ska vi strax sova, kram!


Strax sovdags

Yes, som rubriken talar om ska jag snart sova. Först hade jag tänkt att meddela er om att jag inte köpte ett skit förut :( Var nära på att köpa en stickad tröja från Monki men det får bli en annan gång! Måste dit i mellandagarna, rean kommer ju vara sjuuuk. Berättade det för mamma förut och hennes svar var ".. jo men du, jag jobbar då" så frågade jag när, så svarade hon alla dagar jag vill dit. Hah, snäll mamma jag har <3
Ja, det har jag faktiskt :) Bäst är hon! Nu ska jag som sagt strax byta om och krypa ned i sängen, det är ett avsnitt av The Big Bang Theory som jag vill se innan. Vi får se om jag orkar! Provar att bifoga en bild på inlägget via appen så vi får se hur det blir. Godnatt!


Tåg

Hej på er! Sitter på tåget till Göteborg med min klass, det är gööött :D Har fått min moders iPhone nu, men jag har tillfälligt nummer tills imorgon (hoppas jag), så smsar ni mitt vanliga kommer jag inte få det! Men det verkar inte ta längre än 24 timmar :) Nu kommer jag inte på mer att skriva. Kram!