Myser i höstmörkret


Doftfritt från Ikea, Salted Caramel från Yankee Candle.
Kladdkaka, kanelbulle och creme brulee från Ikea.
Vaniljdoftande från Ikea.

Julklappar

Idag har första julklappen rullat in. Är supernöjd med att ha bestämt vad alla ska få! Min mobil håller på att bråka med mig så jag överväger att köpa en 4s eftersom jag varit så himla nöjd med 4an! Och då passar min stora skalsamling, hihi!

Idag är jag kattsäng!




Hösten är här!

Igår tog jag en liten mysig promenad för att få lite luft i lungorna. Hade det inte varit så kallt hade jag tyckt om hösten! Tog en fin höstbild på mina skor (klassiska höstbilden) som jag använde för första gången. De var alldeles för varma för att ha så pass tidigt på året, men kan inte vänta till snön för de är så fina! En härlig bild blev det i alla fall!
 

Sjuk igen - hur lyckas jag?

Gick till skolan imorse men efter första lektionen kände jag mig otroligt illamående. 
Gick hem vid tolv. Så nu sitter jag här, sjuk igen och ska alldeles strax spela sims för att jag mår så jävla illa och är samtidigt såå trött och uttråkad. Senare ska jag plugga matte. Wiho.

Hoppas ni mår bättre!
 

Blomsterkrans

Ska alldeles strax krypa i säng men just nu är jag frör upptagen med att kolla på Fleur De Forces Vlogtober. Började precis på 15 så har väl en "dag" eller två kvar. Imorgon blir det skola och jag inte får alldeles för lite sömn. Gud, kan verkligen inte sova längre. Jag vill förövrigt vlogga men har inget att säga så vill ni få en vlogg så säg till! Kommer troligtvis göra en ändå, men det kanske är roligare om man får något man frågat om. 

Som jag skrev förut så fick jag min blomsterkrans förut och den är så fin. Gjorde bilden svartvit och djup. Den blev bättre så, och så på instagram citerade jag Kent. Djupt. Skämt åsido.

Godnatt!
 

Hon har blommor i sitt hår

Hej på er!
Är sjuk idag igen och ska försöka bocka av lite skolarbeten. Idag kom min blomsterkrona på posten och jag älskar den! Den är så fin!
Ska återgå till skolarbetet, skriver svenska just nu och vill bli klar snart, men jag ville bara visa er hur fin den är! 
 
Observera att jag är sjuk och sliten ;)



The fabulous life

Guuud, har så ont i halsen att jag dör snart. Blir jättestressad av blotta tanken av hur mycket jag hamnar efter i skolan. Men har jag halsfluss vore det ju inte så smart att gå dit och smitta folk. Nu vet jag ju inte om det är det jag har. Hoppas att det bara är vanlig halsont och att det går över snart.

Här är jag och Astro. Visst ser jag pigg och fräsch ut? Host...
 

Frölunda!

Hej!
Kom precis hem efter en mysig hockeymatch mellan Frölunda och Brynäs. Frölunda vann ju såklart, inte gör de mig besvikna när jag är och kikar! 
Är hur trött och seg som helst men inte trött på det sättet att jag kommer kunna sova. Jag sysslar ju tydligen inte med sånt längre.
Har helt sjukt ont i halsen och får se om jag går till skolan imorgon. Aj :(

Godnatt på er!

Min fina nyinköpta halsduk!
j
 
 
 
 
 

Stress och plugg

Hej
Idag har varit sådär. Somnade vid tre i natt så har knappt fått någon sömn och så är jag stressad som fan också. Imorgon ska en muntlig presentation bockas av, som jag inte ens är färdig med. Blä. 

Vi är söta!
 

Hai

Hej,
har haft teater i tingsrätten idag. Inte speciellt kul. Ikväll sover Amanda hos mig. Vi går nog och lägger oss ganska snart för jag är trött!
 

Mjäk

Godkväll!
Idag har jag inte gjort ett skit trots att jag borde gjort massor. Fikat med Olivia har jag dock, vilket var fint. Borde plugga matte och läsa i en engelskabok men har inte ork eller lust till något. Har slängt upp en ny, slarvig header då jag tycker om att ändra när jag byter hårfärg. Kommer göra om den så bilden inte är lika stor.

Nu ska jag gå och hämta min cola och försöka sätta tänderna i något som (tyvärr) har med skolan att göra. Godnatt på er.

Såhär ser jag ut ikväll;
 

Väntrum

Hej på er!
Har slutat min skoldag nu istället för 15:40, väldigt skönt. Ska få massage på BUP (avslappning typ, som tyvärr inte funkat ännu). Sitter nu i väntrummet och lyssnar på Kent och Broder Daniel. Fina band! (Kent är bäst). Senare blir det till att plugga matte men hoppas på en tidig kväll då jag är så otroligt trött! Är lite nöjd med mig själv då jag var med på idrotten idag. Tänkte träna imorgon få jag trott att jag var ledig från ca två, men istället blir det vid fyra och är inte jättesugen på att träna så sent på fredag. Nå ja, får bli en annan dag!

Vi hörs sen! Kram på er!

Jag har fyra dagars gammal mascara på mig. Åh så fint!


Hai

Jag köpte latte denna morgon. Så gott!
Har studiepass och borde egentligen göra något. Men det gör jag icke!
Morgonen började bra. Åt cocopops hihi.
Sen blev den sämre. Hum.
Men njuter lite av att vara tillbaka i skolan faktiskt, det känns som att allt är lite som det ska vara här.
Det är ju lite ovanligt nu i och med att jag flyttat till far och han har nyss flyttat.
Vänjer mig väl, men än så länge är det konstigt.
Känenr mig söt i alla fall och det är ju alltid mysigt!
 

Hos far

Hej på er.
Idag är jag hos min far. Ser på Harry Potter, och är trött. Funderar på att sova, har ju planer på att gå till skolan imorgon. Vill egentligen inte men så får det nog bli. Ska nog prova att sätta i en ring i läppen, så får jag se hur det går att få på kulan (det brukar vara omöjligt.

Fick sällskap när jag låg på sängen. Gosevovve!