Tröttis

God kväll på er. Idag är jag hemma hos Annie och sover. Vi har ätit mat och kikat på film, i stort sett. Nu är jag så äckligt trött så nu vill jag sova direkt, har ju inte haft helg på två veckor! Nu är jag en riktig tröttis kan jag säga. Puss!


Trött

Trött som tusan är vad jag är. Det tar på krafterna att ha musikaler, men imorgon är sista! Mitt hår mår inte så bra men annars är det fint. Börjar bli van vid sminkningen nu ;)

Har förövrigt inte orkat starta datorn på flera dagar, har ju telefonen <3 Det tar sån tid så det orkar jag aldrig, haha. Men när musikalen är över ska jag allt starta den och svara på ett par kommentarer. Kram och godnatt på er!

Bild; jaaag. Tycker jag är fin som djävul. Skämt åsido, tycker egentligen att jag ser förjävlig ut.


Hemma

Hej på er!
Kom precis hem efter min andra musikalföreställning där jag spelar djävulen. Det är jätteroligt, men jag är inte så söt, haha. Fick träffat min mor för första gången på länge då hon varit i Paris över helgen, så fick jag en tröja och godis :D

Vad bilderna föreställer kan ni se själva ;) Nu ska jag hoppa in i duschen, hörs sen!


Bra dag

Bra dag idag, men det berättar jag mer om imorgon! Då har vi genrep hela dagen plus söndag. Wiiiie. Godnatt!


Niam

Såg inte livechatten, men en mening snappade jag upp. HIHIHI my little Niam-heart! Bästa paret :D


Födelsedag

Hade en underbar födelsedag igår och jag fick nästan en hjärtattack! Halsen kaosar dock och gör ont, men annars är det fint! Har verkligen underbara vänner! Fick en Kent-biljett. Allvarligt. KENT-BILJETT! De lagade mat åt mig, men typiskt nog hade jag redan ätit. Sedan fick jag cupcakes :'D


Femton

Bara en timma kvar av livet som femtonårig, för snart är jag sexton! Hjälp..


Euw

Idag har jag ätit en äcklig sås. Eller den var god, men innehöll äckligt mycket smör. Sen åkte vi och tränade. Jag höll på att spy. Aja, överlevde och nu sitter jag här. Är tre timmar ifrån att fylla 16 år gammal. Herregud, 16. Vart har åren tagit vägen? Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen ska jag sova.

Natti natti!

"Skaffa ett liv"?

"Vem orkar göra det? Har man inget liv eller?"
"Men snälla, gör du det på fritiden? Skaffa ett liv..."

Ni har säkert alla sett små ungdomar skriva detta gång på gång, men det gör mig så irriterad! Jag LEVER, jag är inte död. Jag HAR alltså ett liv. Även om jag skulle göra något som någon som skriver "skaffa ett liv" åt så HAR jag ett liv. Det är bara orimligt att påstå motsatsen, för du lever ju. Eller hur? Ja. Och att SKAFFA ett liv måste ju vara nästintill omöjligt! Om man är i behov av att skaffa ett liv så lever man ju inte och då kan ju personen som sagt åt dig att skaffa ett sådant prata med dig alls. Om personen inte råkar kunna prata med andar. Det finns alltså INGEN logik i detta uttryck. Tack för mig.


Tack

Det finns inga ord som kan beskriva hur glad jag är över att vara född i ett sådant land där jag slipper oroa mig för om idag är dagen jag ska bli våldtagen eller mördad, att jag kan gå i skolan och att jag har fått världens familj och vänner. Utan dem är jag ingenting. Men jag är också tacksam för alla möjligheter Sverige ger mig, jag har en framtid och med hjälp av vår skolplikt kan jag göra vad jag vill. Jag har motivering nog att sträcka ut handen och försöka ta tag i mitt mål. Jag tackar alla som har något med mig att göra, alla som lärt mig något och alla som påverkat mig. Tack, ni har skapat mig och jag tänker fortsätta skapas tills dagen jag slutar andas. Tack.


Övar

Hej! Sitter hemma och övar inför färdighetstesten imorgon, teater och musik. Är inte taggad, men mellan teatern och musiken ska jag med Sofia och käka sallad, mums! Verkar dock ha svårt med att lära mig texten, så nu får jag råplugga!

Bilder på texten och mig, har varit i badhuset idag så ehehehhe.


Göteborg

Hej på er!
Dagen var jag spenderat i Göteborg med Annie, Sofia och Agnes! En jättemysig dag och nu börjar det bli vår! Såg krokusar här om dagen, så snart är det vår på riktigt! Idag har jag handlat två halsdukar i Götet, en röd och en grön och så gröna vantar till!


Hos Annie

Sov hos Annie inatt för jag orkade inte gå hem. Nu ska vi snart gå ner och äta! Idag ser jag ut såhär (jag vet, TRÖTT);