Kaffe

Då har vi inlett den första hela veckan av lektioner. Det känns faktiskt roligt! I eftermiddag ska jag ha min första svensklektion för i år. Jag har kokat kaffe men mjölken var slut så jag får strax bege mig för att köpa, det är inte en möjlighet att låta bli. Om ni inte har provat Arlas vaniljmjölk i kaffe så tycker jag det är en otroligt bra ide för er att göra! Ha en bra dag, fina läsare!

Dricker kaffe i bilen på väg mot min faster för födelsedagsfirande.
 

Skola

Hej!
Nu har skolan dragit igång och min kropp protesterar mot att gå upp så tidigt som jag nu gör. Det tar mer tid att ha en hund än att inte ha en hund, naturligtvis, men jag skulle inte kunna tänka mig att inte ha det längre. Imorgon har jag mina första lektioner; religion, samhäll och teater. Jag är faktiskt taggad. Det känns skönt att ha dragit igång och jag vet att jag kommer klara detta året galant. 

Idag fick vi tagit vårt allra sista skolfoto. Ett oförberett. Fick reda på det när jag redan var i skolan och det var ju så dags då när jag redan hade gått i regn och allt. Usch. 

Här är jag nu. Trött som jag är så ska jag nog ta och försöka sova snart. Hoppas ni som börjat skola/jobb/annan sysselsättning har haft en fin start, och ni som inte har börjat får ett lycka till! Godnatt!
 

Lugg

Hej på er! Long time no see, men så blir det lätt när jag har lov. Sedan min senaste riktiga uppdatering med text har inte så mycket hänt mer än att jag blir mer och mer förberedd för skolan och snart är dagen här. Jag har även färgat håret, vilket verkligen var dags. Färgade nästan allting "guldbrunt" och nu har jag en ganska varm brun med röda inslag vilket passar mig alldeles utmärkt!

Idag är jag hundvakt. Har hunnit äta och sova medan jag varit här och passat vovvar, inte speciellt uttröttande! Just nu längtar jag något otroligt efter min mössa som ligger hemma. När en har lugg och inte vill ha lugg blir det jobbigt och pilligt att försöka sätta undan den, då är mössan ens bästa vän!

Idag har jag håret på detta sätt; uppsatt längst bort till höger så att resten av håret bildar en sidbena. Tyvärr vill luggen inte ligga kvar så som jag önskar, men jag är nöjd ändå!


Hoppas ni haft en bra sommar, mina fina läsare! Nu när skolan sätter igång ska jag försöka komma igång med regelbunden bloggning igen, men ska inte lova någonting då jag läser lite för många kurser för mitt eget bästa.

Vet ni vad?

Jag har ingen piercing i läppen längre! Ovant!!