Vill ha


Amandas Docs på mina fötter. Jag vill haaaa :(

Docs

Hej.
Jag har historia. Missade engelskan och tyskan idag då jag varit på vårdcentralen och fått ett blodprov tagit. Måste kolla upp levervärdet efter körtelfebern så jag hoppas på att det är återställt så att jag kan få p-piller så jag slipper den här förbannade mensvärken som jag nu tvingas ha. Hoppas på att få svar typ imorgon. Nu ska jag strax ha svenska. Hejdåå.

Ser ut som jag inte sovit på typ två dagar vilket jag tycker är fint. Har massa armband på mig idag, och snott Amandas röda Docs.

Ask.fm

Jag blir jättearg på folk som lägger ut detta 24/7 på facebook så jag bestlöt mig för att inte lägga ut på facebook men skapa ett konto ändå. Så, ja, fråga mig massa saker så blir jag glad!

Fråga mig något häääär.

Matte

Sitter och har matte just nu. Gav mig själv en sovmorgon och estetiska behövde jag inte gå på då jag inte kan göra något i skolan, så inte förrän tjugo i tolv befann jag mig i skolan, vilket var sjukt gött! Vad som är mindre gött är att snön har kommit tillbaka och jag hatar det! Det blir så jävla kallt :(

Nu ska jag återgå till matten. Känner mig så duktig ;)


Duktig

God kväll.
Det var längesen jag hade en dålig kväll så det fick bli idag. Borde vara glad för dagen har varit rätt bra men det är jag icke. Borde plugga (som alltid) men det gör jag inte. Vet inte hur många gånger jag sagt att jag ska plugga men inte gjort det. Borde även städa mitt rum men det gör jag inte heller. Duktigt! 

Jaja, nu får jag göra något iaf. Godnatt!

Studiedag

God kväll!
Idag har jag varit duktig och pluggat en liten del, läst ca 80 sidor i engelskaboken vilket inte är jättemycket plugg men det är i alla fall mer än inget. Och så har jag varit snäll syster och varit ute med min brors hund (nej, jag blev inte alls mutad..) och så har jag slutat dagen med att stå på Friskis från fem till nio. Så, helt oduktig har jag inte varit även om jag borde gjort jääävligt mycket mer. Har ju då varit ledig idag vilket var förbannad skönt, sov till drygt tio för att jag faktiskt ska orka upp imorgon. Borde plugga teaterteori då jag har prov imorgon. Får se om jag orkar plugga eller om jag tar det imorgon.

Godnatt på er!

Selfie och en väldigt fin vovve! 

Facebookpuff

Alltså, jag tror att jag är den enda som älskar att puffas på facebook. Men vad betyder det egentligen, att puffas?

Dessa två förslag är högst upp på Urban Dictionary (sen kommer massa fler som jag inte orkar ta med);
1. when bitches want to have sex, so they push the poke button on facebook to say they are dtf. (=down to f*ck)
Detta alternativt syftar alltså på att man puffar den man vill ligga med. 

2. A communication option on Facebook that allows users to say hello to or show interest in a friend without having to go through the tedious process of crafting cohrerent sentences in order to express one's self.

The facebook poke is especially usefull in the process of overanalyzing a potential romantic interest's feelings about you baset solely on impersonal online actions.
Nej men va, kan man vara sarkastisk på internet?! Fick mig ett litet skratt, dock. Här syftar de alltså på att man slipper snacka med folk för att visa intresse. 

ELLER så är det bara så att puffningen är en otroligt onödig (men underbar!) funktion, precis som gillafunktionen men den ifrågasätter man då fan inte! *morr* Den enda funktionen gillaknappen nu har är ju "gilla om jag är snygg" eller att få gillningar på sin profilbild.

Grattis, pappa!

Idag fyller min underbara pappa år. Grattis, världens bästa. Jag älskar dig! 
 

Piercing

Nu jävlar är det bestämt, jag ska pierca mig! Vet inte om jag ska säga vart, eller om jag ska låta er få fundera över det och se sedan när det är klart? Hmmm..

Har hur som helst velat göra det sedan jag var typ 10, så nu är det fan dags. Vill egentligen i veckan men ska ta samtidigt som Yasmine så det går icke, men ah. Snart så!

Vad tror ni, vilken kommer jag ta? ;)
 

När jag blir grå, när jag faller, orkar du för två?

Har varit effektiv idag. Gjort bra ifrån mig på svenskan, köpt cola, ringt telefonsamtal och kollat upp piercingpriser. Så, ja, det har varit en rätt bra dag. Ovärd dock, och kändes knappt nödvändig att gå ur sängen för. Fast svenskalektionen var bra.

Ska läggs mig tidigt idag. Försöka läsa ut engelskaboken eller något. Har fyra lektioner imorgon; idrott, matte, mentortid och estetisk kommunikation och mellan mentortiden och estetiska är det ett studiepass.

Nu ska jag duscha!

När jag blir grå, när jag faller, orkar du för två?


Mys

Moi (hej på finska, jag är internationell idag).
Sitter i skolan och borde skriva på en krönika men det gör jag inte. Ska nog göra det strax, börjar om typ 45 minuter så har ju en liten stund till på mig. Har goa klasströjan på mig idag, och ett par mönstrade leggings. Soooft. 

Skolarbeteeen

God kväll!
Känns som jag inte är annat än trött och sur hela tiden, men så går det när man sover för lite. Är galet trött men jag borde skriva ett utkast på en krönika som ska vara klar imorgon. Men jag orkar verkligen inte. Är så trött att jag skulle kunna somna nu direkt, men det har jag förstås inte tid med. 

Idag har varit en ganska fin dag. Övervägde att sova istället för att ha tyska men jag hade tyska ändå. Sen hade vi estetisk kommunikation och fick en förjääävlig uppgift som jag inte har någon jävla aning om hur jag ska göra eller vad jag ska göra. Aja, planeringen ska in på fredag så jag har i alla fall imorgon på mig. Har fått en liiten idé så jag får se hur det blir, om jag väljer att göra det! Kan faktiskt bli bra.

Imorgon har jag för en gångs skull sovmorgon och börjar inte förrän elva. Wiie! Har dock två lektioner (mentortid och svenska) och i mellan dem har jag ett studiepass så det känns jävligt ovärt att gå dit men det ska jag göra ändå! Borde verkligen skriva på utkastet men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Nåja, det löser sig.

Får antingen skriva eller sova nu. Kan inte söla bort mer tid. Godnatt!

Hemlisar

Åkte och handlade lite med Amanda efter skolan.
Först drack vi kaffe. Sen köpte jag present till farsgubben. Och så käkade vi på Subway. 

Köpte hemlisar som ni inte får veta vad det är än. HIHI.  

Historia


Märks det att jag har en tråkig historialektion? Gifyo <3 Gud vad denna app (/hemsida?) kommer användas flitigt. Lider med er.

Gifyo


Följ mig på Gifyo.

Kväll

God kväll!
Vaknade bakis idag. Blir aldrig det egentligen men igår kväll drack jag vin som jag fick i födelsedagspresent, haha! Så, idag har varit en skabbdag. Ska strax gå och lägga mig och läsa en bok. Ingen aning om vad den heter men måste läsa den i engelskan. Har egentligen saker jag måste göra men orkar helt enkelt inte så det tar vi en annan gång. Ska spela klart Candy Crush så ska jag borsta tänderna sen.

Godnatt på er!

Fick ett så galet fint halsband av min pojkvän. Kassa bilder då kameran på iphonen inte ville fokusera men ena halvan är blank och den andra halvan är matt, och i mitten är det en sten. Så himla fint!


Birthday girl

Idag fyller jag 17 år, och jag är glad!
Har blivit firad av moder, fader, broder och broderns flickvän. Är alldeles strax påväg ut, ska hem till Olivia och bli firad även där. Borstar tänderna och pratar med Amanda as we speak, ska alldeles strax gå.

Hoppas ni har en fin kväll!
Puss!

Allt är detsamma vare sig du vill det eller ej

Har stått på Friskis denna afton, från fem till nio. Är så jävla trött. Som alltid. Imorgon ska min klass till badhuset. Jag är så jävla otaggad så det finns inte. Men okej, vi kör ändå. 

Har en enorm Kent-period just nu. Kent är ju alltid fantastiska men nu lyssnar jag på dem nästan hela tiden. Det är gött, för deras musik är fin. Imorgon är det sista föreställningen. Blir skönt att få det överstökat, men det kommer kännas jättetomt. Det har varit kul, det har det. Nu ska vi vara positiva! Fyller ju år på lördag vilket är lite smått gött. 17. Wow (ironi). 17 känns så jävla ovärt. Ett år ifrån 18. Läskigt.

Godnatt på er.

Där är du som aldrig kommer
Här är jag som din skugga är
Säg nånting jag inte vet om dig
Allt är detsamma vare sig du vill det eller ej
Ser ut såhär ikväll.

Premiär

Idag var det premiär. Det gick bra men nerverna höll på att döda mig. Imorgon är det tre till. Och tandläkare mitt i allt. Herregud, hur fan ska jag orka? Friskis på torsdag också. Och på fredag ska vi ha ännu en föreställning. Måste sova hela söndagen/lördagsmorgonen för att återhämta mig då jag har planer både fredag kväll och lördag kväll. Får se hur jag överlever detta!

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, sen ska jag sova! Godnatt på er!


Du är värd att dö för

Kent är mina bästa vänner idag.


Den osynlige mannen

Fyll mig med luft igen
Gör mig synlig
Du får gärna avsky mig
om det gör mig tydlig igen

Om du vill visa dig igen
Om du vill komma hit igen
Om du vill röra mig igen
Så måste jag vara i färg
Fina Kent <3

Är jättearg idag. Eller jag var det, hela eftermiddagen. Känns som jag är arg hela tiden och ja, det är jag väl. Typ. Eller irriterad. Eller trött (okej, alltid). Men förutom det är jag rätt glad idag. Amanda var fin och köpte en vaniljlatte till mig efter teatern <3

Imorgon är det premiär och jag tror jag kommer dö. Nu ska jag duscha och sen blir det till att plugga repliker! Är så nervös att jag snart spyr. Fast det känns inte som nervositet, bara ovilja typ. JAJA. Hejdå! 

Kattgifs

Jag har hittat en tråd på ec som är så fantastisk att man blir nästan gråtfärdig. 
Den heter så vackert som "Söta/roliga katt-gif.s" (blev en länk också så ni också kan kolla om ni vill. jag är snäll) och man blir alldeles asdfghjk-ig! Har sparat några stycken som antagligen kommer komma då och då. SÅ NU HAR NI NÅGOT ATT SE FRAM EMOT!

Nu ska jag gå och lägga mig. Sömn <3
Alltså jag smälter.
 

Sötaste


Fredag

Mwi.
Idag har vi haft idrott, matte och teater. Jag gick inte på idrotten, dels för att jag verkligen inte orkade och dels för att min fot pajat ihop totalt. Kunde knappt halta mig till skolan men det fick gå ändå. Ska städa färdigt på mitt rum ikväll så får jag dammsuga och tvätta golvet imorgon. Ska sova tidigt och förhoppningsvis sova länge. Är så jävla trött så det finns inte. Behöver verkligen sova!

Imorgon hoppas jag på att vi åker till syster, eller något. Ska som sagt dammsuga mitt rum sen. Och sen på kvällen blir det till att se på Melodifestivalen hemma hos Olivia med massa folk med ett par cider.

Ha en fin kväll!

En svartvit, harmonisk bild på mig från några dagar tillbaka.