Tjött

Hej!
Idag har jag haft engelska, naturkunskap och teater. Det var kul. Jag hoppas vi får manus till Länk-projektet snart. Imorgon har jag teaterträff med studion. Jag hoppas på ett manus där med. Hihi.

Kom precis hem efter fyra timmar i kassan på Friskis. 
Jää, I'm one of those people. Det är rätt kul egentligen men fan vad benen är sega efteråt. 
Just nu dricker jag oboy. Det är goooott. Vill töja örat till 8 mm. Har dåligt tålamod. Lovade Amanda att vänta tills på torsdag. I CAAAN'T. 

Jag ska byta header snart. När jag orkar. I promise :(

Här är jag som tycker om min tofs och tycker om mitt glas med oboy!
 

Skoskav

Seriöst, mina skoskav jag fått av mina Dr Martens är fan inte att leka med. Kan knappt gå på ena foten för att hälensenan sträcks och då sträcks även delen där skoskavet sitter. Seriöööst, det är inte ens kul. gråter

Annars då Har börjat skolan igen. Wiho. Nej. Orkar inte riktigt, men det blir väl bra. För några dagar sen såg jag ut såhär. Koppen var mysig och det stod "morfar" på. Min morfars kopp alltså! Hihi. Kaffe <3


Hos mostrarna

Hej på er!

Under tiden jag inte bloggat så har jag varit i Grekland, på Kos. Hur mysigt som helst!

Just nu är jag hos mina mostrar, de är världens goaste (tillsammans med resten av min underbara familj). Har seriöst världens finaste familj och vänner. Puss på er.

Töjer örat. Går sådär. Vill töja till 8 mm, har lyckats med 3 än så länge och örat tycker det är en usel idé och vill inte alls vara med. Så en liten infektion har jag allt fått men så blev det allt med läppen också att jag inte ännu är så orolig. Nu ska jag strax sova då klockan är över fyra. Hoppas ni har det fint! 

Godnatt!