Underbara Simple Plan

 

HAHAHA alltså gifyo <3

Någon random: Hej, bara en fråga, är din pappa en astronaut? 
Jag: Nope. 
Random: För någon har tagit ner stjärnorna och satt dem i dina ögon.

ALLTSÅ MIN TRÖJA

Har haft en jättefin dag idag.
Blev väckt tiiidigt, åkte till syster, åkte till en marknad. Fick köpt en ny väska då min gamla håller på att ramla sönder och en aaaaaawesome tröja. Är så jävla kär i den.

MIN TRÖJA = KÄRLEK <3333 

Fin dag

Hej på er.
Har haft nationella prov idag och slutade vid tio. Jag har inte något att göra förrän tolv (vilket är om tio minuter men det har tagit två timmar så ni fattar). Det gick bra, tror jag.

Har en bra dag idag, weeei! (än så länge)

Ser ut såhär idag och jag känner mig jättesöt av någon anledning :3


Bra dag!

Hej på er! 
Har, som rubriken säger, faktiskt haft en bra dag trots mensvärk och PMS. Väldigt skönt att faktiskt få må bra, kanske stannar så för gott? Hoppas kan man ju alltid. Bytte piercingsmycke idag, för en kort stund. Skulle prova om jag bör ha en 8 mm eller 10 mm i läppen så Yasmine lånade ut sina två varav ena hade hon i sitt skåp och den andra hade hon i sin medusa. Vi fick klorhexidinlösning från vår skolsyster så vi var duktiga och tvättade som bara den innan. Kom fram till att jag ska ha 10 mm, haha. Så vi ska väl beställa en hel uppsättning med piercingar snart, blir fint. 

Kände mig lite såhär idag.


Kram på er!

Svenska

Har svenska just nu och pratar om nationella proven, vi har ett redan imorgon. Mysigt. Är så här road (se bild). Men nationella prov innebär godis på lektionstid!

Monsters Inc.

Att dricka hallonsoda och se på Monsters Inc. är en rätt bra sysselsättning när man inte mår så bra. Jag vill se tvåan, den verkar så jävla bra att jag typ spricker. "I did my waiting, twelve years of it, in Azkaban!". JAA.



Förövrigt sa jag "du är fan värre än mig" förut. Feel that, bitch, typ.

Dålig dag (igen)

Haj.
Dålig dag. Från minuten då jag slog upp ögonen.
Har haft två lektioner idag; teater och svenska. Höll mitt tal vilket gick helt okej. Över för denna gången vilket är skönt. Bara resten kvar.

Dricker gult vatten, med brusvitaminer i. Blev rekommenderad D-vitamin så jag kan bli gladare och hittade bara ABCDE-vitaminer men det borde ju vara ännu bättre. Det ser lite smått exotiskt ut och den smakar faktiskt gott, så hoppas på att det blir bättre. Just nu läser jag även ett manus, spännande! 

Nu ska jag plugga matte.

Kom nu, jag är kroniskt låg

Ska alldeles strax dra mig mot sängen, behöver plugga på mitt svenskatal först bara. Har nationellt vilket inte är speciellt roligt. MÄH. Jaja, allt blir i alla fall bättre med lite sömn så det är vad jag ska göra strax.

Godnatt på er!

Ge mig en vinterdrog
Ge mig allt du har
Kom nu, jag är kroniskt låg
Bara mörkret hörs

Rött

Är förövrigt fett sugen på att färga håret rött. Var så längesen jag färgade nu :(

Jobbigt liv

Ja, idag är det jobbigt och vet inte ens varför. 
Haha. 
Allt är bara dumt och vet inte vad jag ska göra åt saken. 
Det hjälper ju inte att jag är stressad som en jävla get heller för allt jag måste hinna göra som jag inte kommer hinna. Åh, underbart. Skolarbeten DDD: 

Dricker dock hallonsoda, vilket är naajs. kan vara det godaste på länge! 

Det här är förresten den finaste bild jag skådat.

Let's talk, let's talk

Hej på er. 
Nu var det ett tag sen jag skrev men med tanke på förra inlägget tror jag att ni kan ha föreståelse för det.

Idag har jag varit i skolan, big surprise va? Första lektionen bestod av att göra ett gammalt nationellt prov i tyska inför det nationella, sen hade jag nationellt prov i engelska. Var tänkt att jag skulle ha det i svenska också men alla hann inte vilket jag tyckte var bra! Imorgon har jag sovmorgon och två teaterlektioner på hela dagen, love it! Får troligtvis sovmorgon på onsdag också, mhhh!

Så här har jag sett ut idag förutom att jag har haft fläta i håret och sedan en tofs. Och så har jag haft Coldplays låt Talk på hjärnan hela eftermiddagen vilket inte var helt fel.

So you don't know where you're going and you wanna talk
And you feel like you're going where you've been before
You'll tell anyone who'll listen but you feel ignored
Nothing's really making any sense at all
Let's talk, let's talk

 

Vila i frid, Sofia!

 
Hoppas du har det bättre nu. 

Tofs

Lyckades göra en helt fantastisk slarvig tofs som jag har gått runt i. Sorgligt att jag snart behöver ta ut den för att sova </3

Smile


Hemma

Hej,
kom hem från min syster för ett par timmar sen där jag spenderade natten. Mysigt! Ska alldeles strax börja plugga matte, och så ska jag läsa klart en bokjävel för att kunna skriva något tjafs om den. Åh, mycket att göra :(

Haha svullen (och öm) läpp :(

Äntligen!

Nu har det hänt! Har väntat sen jag var tio och idag fick det bli. Har en lite svullen läpp och en väldigt lång stav, men det är fint ändå!


Haj

Haj.
Har inte bloggat sen i måndags förra veckan, ser det ut som. Vad duktigt. 

I onsdags beställde jag en tröja, den var fin. Den borde komma imorgon, med tanke på alla röda dagar och helgdagar som varit nu. Hoppas på att den kommer imorgon, så kan jag bli glad. Tänkte gått och piercat mig idag, men det funkade inte. Så antingen ikväll eller imorgon, kanske. Svullnaden måste hinna lägga sig innan lördag, bara. Ser på Wild Child, för den är bra. Och så borstar jag tänderna. Ska strax iväg för att få gelenaglar då en kompis till min moder har gått en kurs och behöver händer att öva på. Det blir nog bra!
 
Såg ut såhär i torsdags. Älskar att ha kajal :D