Halsfluss

Inte nog med att jag fått körtelfeber så har jag även halsfluss! En sköterska sa att mina halsmandlar var bland det värsta hon sett. Gud så fint!

Körtelfeber

Har fått körtelfeber och mår åt helvete. Tänkte bara säga det. 

Klagar

AMEN OKEJ, JAG ORKAR INTEEEEE.
Har en analys på en teater jag såg förrförra veckan som ska in imorgon, kom på det idag såatteh, heh. Måste göra den ikväll, alltså, men jag somnar snart och har ingen lust heller. Fryser som en idiot och vill gå och lägga mig under mitt varma, goa täcke. Ah, sängen vinner nog idag. :)

Idag har vi firat Olle som fyllt 16 år, grattis! :D
Känns konstigt att det är närmare till min 17:e födelsedag än min 16:e.

Godnatt!
Ni får den igen för att det är tråkigt utan bild och bilden passar. Söta elefant <3 v

Sjuk igen

Ajjemän, sjuk igen. Vet inte om jag skrev om det sist men jag hade feber och ont i halsen och skit. Har ont i halsen igen, ser suddigt och är yr hela tiden, även när jag ligger ner. Känns ju inte riktigt normalt. Önskar jag kunde gå till skolan så jag slapp ligga och ruttna i min jävla säng som gör mig allmänt deprimerad och ledsen. Fan, orkar inte. Mår inte riktigt bra på den fronten heller, kan jag säga. Ska kolla på sista avsnittet av Lost nu, säsong 2. Har inte säsong 3 hos mig så däää suger ju, men ska få låna av Annie. Får hoppas att jag får träffa henne snart. Blir nog ingen skola för mig imorgon heller, var hemma idag och igår coh det suger. På lördag har jag iaf teaterföreställning, så det måste jag gå på. NU ska jag som sagt se på Lost.

Puss!

I'm a Hufflepuff


-

Helvete.

To have and to hold

När nästan ingenting känns bra är det skönt att ha er. Underbara Mumford & Sons.  
Btw; Annie är bäst.

Lila

Har förresten lila hår. Syns inte jättebra på bilderna men älskar det. Fast nu är det lite urtvättat :(

Mys

Sämsta dagen på länge. Gött!

Ingen bra dag

Hej på er.
Orkar egentligen inte göra något blogginlägg men det var alltför länge sedan. Jag är så jävla trött. Och så mår jag lite halvdåligt. Blir nog ingen dans för mig idag, men ska nog kolla på om jag får så jag inte missar för mycket. Har ingen bra dag idag :(