Wild Thing

Stod i kassan på Friskis en stund förut, och sen åkte jag och mammis och käkade lite. Passade på att springa in på H&M och köpa två läppstift jag fastnat för. Har gått runt i det ena hela kvällen och är helt kär i färgen. Ibland, men väldigt sällan, kommer stunderna då jag faktiskt känner mig snygg ;) 

Färgen heter Wild Thing.

Svårt

Det är svårt att gå vidare när man blivit sårad, när man inte ens fått ett "förlåt, det var dumt sagt av mig" eller kanske ett "jag menade det inte". För så tror jag det var. Men när man inte fått höra orden av att personen ångrar sig så är det svårt. Svårt att förlåta någon som inte verkar vilja bli förlåten. Svårt att släppa. Svårt att ge andra chanser. Svårt att lita på folk när man tror att de ska visa sig vara idioter. Det blir så, när man blir sårad.

"Gammal" bild.

Pina Bausch

Igår var vi på Göteborgsoperan för att se på Pina Bausch, en teater/dansföreställning av ett tyskt sällskap. Alltid lika häftigt att få se något på operan. Innan föreställningen gick vi och käkade och sen fick det bli ett besök i godisaffären vid hamnen, och innan vi tog bussen hem köpte jag en vaniljlatte. Att blanda det med cola (inte blanda som att hälla ner cola i kaffet utan att dricka cola först) var ingen bra idé då jag fick lite för mycket koffein i kroppen och blev ganska speedad.

Just nu ligger jag i sängen och ska strax försöka med att inte äta godis tills jag spyr samt göra skolarbete. Streeeess.

Crashing from the high

Hej!
Sitter och gör en föreställningsanalys till teaterämnena. Började för en timme sen (tagit en halvtimmes paus, kankse) och är typ en fjärdedel ifrån att vara klar så det är göööött! Har så mycket att göra att jag inte vet vart jag ska göra av mig själv, sönderstressad. Har teaterpremiär på tisdag med både skolan och studion så vi får se hur död jag är efteråt. Har i alla fall bestämt scenkläder till den på studion vilket alltid är något, och kan nästan alla mina repliker. Värre med Lysistrate (skolan) dock, långa och många repliker men jag får kötta helt enkelt.
Ska återgå till skolarbetet alldeles strax så att jag kan bli klar och förhoppningsvis skicka in det ikväll. Vore himla gött! 
Mitt hår hatar mig idag.

Underbar låt. Den får mig att koppla av, halvt i alla fall. Går på repeat hela tiden. Luke, alltså. 

Falling from cloud nine 
Crashing from the high 
I'm letting go tonight 
I'm falling from cloud nine

Jag vill bara bort

Berg- och dalbana-dag. 
Har haft helt okej stunder, och så dåliga stunder. Orkar inte med dessa dagar med ständig förändring och måendet skiftar lika fort som ett andetag. Stunder som dessa vet jag inte om jag kommer läka. Jag vill bara bort från allting, slippa känna, slippa ha ont. Slippa ligga och gråta varenda jävla kväll. Jag behöver mer glädje, permanent glädje. Men alla lämnar ju bara så det är som att be om en stjärna från himlen. Det gör ont, det gör så jävla ont. Och armen har inte läkt ännu, så vågar inte ha kortärmat på mig vilket är förjävligt i denna värmen. 

Kan inte allt bara bli bra innan allt är för sent? Innan jag är borta? 

allt. gör. så. ont. 

 

Teater

Hej!
Idag är jag trött. Har nämligen haft teater hela dagen i skolan och sen i 90 minuter till efteråt. Var uppe till drygt halv ett igår och skrev klart en svenskuppsats (vilket inte är speciellt sent men var jobbigt ändå) och idag ska jag skriva ännu en. Jag orkar inte riktigt men det får väl bli så ändå. Imorgon har jag nationellt prov i tyska, muntligt. Sen är jag klar med alla prov, tror jag. Synd bara att jag har fem uppsatser/arbeten som ska påbörjas och lämnas in innan jag kan känna mig färdig. Nåja, jag har drygt två veckor på mig och jag ska fanemig lyckas!

Just nu sitter jag med en megastor kopp som är så mysig och fin. Det är te i den och te är så underbart. Nu ska jag försöka bocka av ett arbete och sedan få lite sömn.
Godnatt på er!

Städer jag vill åka till

 
England, London.

USA, New York.

Island, Reykjavik.

Grekland, Akropolis.

Ensammast i världen

Jag brukar inte lägga upp dessa inlägg här, men idag får det bli så ändå.

Fler och fler försvinner iväg från mig. 

Vissa är naturligt, att man glider ifrån varandra och inte gör något åt det. 
Vissa är på annat sätt. 
Jag har fått problem med att lita på folk på riktigt. Inte folk jag redan litar på, men "nya" folk (eller typ folk jag halvkänt ett tag och börjat lära känna mer). Det är jobbigt. Vill inte ha problem med att lita på folk. Kan inte ge andra chanser heller. Eller ja, det beror på vad det är. Men om det är något grovt så kan jag inte det. Kanske är det för att jag anser att har man sårat mig så grovt kan man likaväl dra åt helvete. Jag vill inte ha problem med att lita på folk. Fan, varför måste det alltid komma något jobbigt ur något ännu jobbigare? 

Folk har börjat försvinna. Sakta men säkert så kommer alla försvinna, på ett eller annat sätt. Jag kommer bli lämnad ensam, som jag har haft så många mardrömmar om. Min största rädsla. Folk säger "nej men du kommer aldrig bli ensam, jag kommer alltid finnas" och det kanske är sant till en viss del. Men alla glider isär. Alla glömmer. Alla tappar orken. Jag stänger ute folk när det blir för jobbigt. Jag kommer stänga ute alla, varesig jag vill det eller inte. Jag kommer bli så jävla ensam. 

Och nu tappar jag orken. För ikväll. 
Har mycket att göra men för lite motivation. 
Skriva uppsatser. Plugga repliker. 
Måste skärpa mig nu, snart slutar vi och jag har inte gjort något. 

Ni som bryr er är fina. Men av er som läser tvivlar jag på att det är så många som gör.

Fötter

Har många gånger stött på en bild som visar olika fötter. Utifrån den bilden kan man se vilket ursprung man har. Nu tror inte jag att det stämmer speciellt väl men tycker ändå det är roligt att kolla. Enligt den bilden så härstammar jag från grekerna, det är i alla fall det närmsta som matchar mina fötter och det kanske stämmer. De har väl ofta både mörkt hår och mörka ögon, eller är jag helt ute och cyklar? Vore kul att vara delvis grek, inte så att det är bättre än något annat utan för att Grekland intresserar mig och har gjort i ett par år. Så vad tror ni, stämmer det? Och vad fick ni?


Ikea

Idag blev det Ikea. Köpte jordgubbssnören. Är arg och trött och vill rycka av mig håret och vet inte varför. Vill till Island. Eller London. Helst London, och till Primark. NU. Nä, nu ska jag dricka vatten. Har ni haft en bra dag?

Kände mig fin idag.

Dagens inköp

Idag blev det lite shopping för min del. Blev två klänningar och ett par skor. Wiho! Och min ryggsäck kom idag!

River en vacker dröm

Alla vill se dig dala nu som Håkan Hellström. Jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge.

Stitch

Fick hem mitt Stitch-skal idag = glaaaad! Så sött, ska nog beställa ett rosa också. Hihi. Trodde dock det skulle vara silikon vilket det inte var och jag är väldigt nöjd med det då jag inte är alldeles förtjust i silikon.

Idag kom min syster hit! Wiie!

Nationellt prov

God morgon!
Har precis gjort nationellt prov i tyska vilket var segt. Men nu är det snart över i alla fall, har dock muntligt kvar nästa vecka. Nu sitter jag och väntar på Annie och lyssnar på Kent. Det är fint. Är väldigt trött och vill egentligen bara hem och sova men jag ska nog gå på estetisk kommunikation och sen vid fem blir det teater! Vill sova :(

Såhär ser jag ut idag för den som undrar.


Klänningar

Här om dagen gjorde jag ett collage på Polyvore med fina klänningar. Idag beställde jag en utav dem (har försökt göra det ett tag men den tog slut och fanns inte i någon affär i närheten = ledsen anja).

Hur som helst, vilken tror ni att jag beställt?! 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 eller 8?
Räkna från vänster.


Nu ska jag läsa vidare i Carrie.
Take care!

Ny header

Jag gjorde en ny header nyss. Väldigt snabbt så den är inte bra gjort, det vet jag också men jag ville ha något roligare än det jag hade så denna fick det bli. Bara så ni vet! 

Såhär ser jag ut idag. 
 
 

Mer post

Idag kom det massa småpaket på posten. Fyra bandanas, sockar, solglasögon och en plånbok!

En gosig trött katt på bilden också 

Toby Cavanaugh

Hur kan man inte vara kär i denna människa?

Post

Idag fick jag massa kul på posten. Två baseballtröjor (jag. älskar. baseballtröjor.) och mina Docs. Jag blev glad.

Rödhårig

Hej på er.
Long time no see. Jag vet. Livet har liksom hittat ännu en uppförsbacke och det är otroligt jobbigt just nu. Men jag lever i alla fall, det är ju alltid något. I helgen var min syster här, hon är världens goaste! Hon kom hit bara för min skull, underbara människa. Igår var jag inte i skolan men idag var jag faktiskt det. I alla fall på en lektion och det är ju alltid något. Imorgon är det nationellt prov i engelska så det blir väl skola en stund imorgon också.

Ser på Pretty Little Liars just nu. Är på sista avsnittet på säsong 2. Mycket bra serie! 

Jag och systra mi färgade håret på både mig och henne. Vi blev rödhåriga båda två och jag älskar att ha rött hår!

iPhoneskal typ

Tjaaaaaa!
Kom nyss hem från min syster, så just nu sitter jag och dricker hallonsoda och lyssnar på Ramones. Bra musik det där alltså. 
Fick en skinnjacka lite random av min mor idag, vilket jag blev väldigt lycklig över. Och så fick jag köpt ett nytt skal, tror det är det 20e jag äger. Seriöst, jag har 20 iPhoneskal. Jag har problem. Nej, men det är så jävla sött. Alltså helt seriöst! 

Nu ska jag äta djungelvrål och se på Pretty Little Liars, alternativt lyssna mer på Ramones men har inget att göra samtidigt så får se hur det blir. Hej!

Piercingar

Idag var jag hemma från skolan.
Och idag kom mina piercingar! Var tvungen att prova ett par, så bilderna visar ett väldigt få. Just nu har jag den längst ner i, som är svart vilket inte helt syns. Jag tror jag trivs i det, i alla fall just nu. Skorna har dock inte kommit än så jag hoppas på att de kommer snart.

Teater

Har spelat teater idag vilket varit kuuul, teater är så jävla roligt. Att välja teaterlinjen är nog ett av mitt livs bästa val. Annars hade jag nog inte börjat på studion. I alla fall inte förrän i höst. Idag ska jag flytta till min mor. Så det innebär att kasta ner alla kläder som jag faktiskt använder i väskor eller påsar och frakta min hela garderob. SUCK. Det är jobbigt jaaa :(

Fick låna en ring till läppen av Olivia då min labret är alldeles för lång och börjat skava på tandköttet, vilket var väldigt skönt att slippa! Så tack!

Jag antar att jag kände mig förvånad av att ha en ring i läppen. Därav minerna.


Förlåt