Ullared

Hej på er!
I söndags var jag i Ullared med mina två mostrar och min bror samt hans sambo. Fick köpt en massa kul saker till Lovis och även lite saker till mig som till exempel strumpor, trosor och stickade tröjor (... i juni). Jag tror jag ska göra ett blogginlägg med sakerna jag fick köpt!

Köpte ingenting som är med på bilden, men jag var inte långt ifrån!
Jag köpte barntrosor som Lovis ska ha när hon löper, istället för tikskydd. Då lägger jag bara i trosskydd under tiden! Till min förtjusning verkar Lovis inte alls bry sig om dem utan beter sig precis som vanligt! 
 

Sommarlov!

Hej på er! Idag är årskurs äntligen över och jag kan känna mig stolt över att jag klarat det! En årskurs kvar, sen börjar livet på allvar. Men nu ska vi inte tänka så, för nu har jag ett helt sommarlov att njuta av tillsammans med min goa hund! För att fira avslutningen blev jag bjuden på fika av min mamma och hennes sambo, och såklart fick Lovis också följa med! Annie jobbade idag så att få träffa henne igen var jättekul!

Lånar bilden av min mamma. 

 

Kigurumi

Igår kom världens underbaraste klädesplagg hem till mig - om man kan kalla det så. En kigurumi i form av en koala som jag fick i present av tre klasskompisar; Manda, Bella och Hanna! Som den Ebay-addict jag är så var det jag som beställde den själv, haha! Tyvärr är den otroligt varm att jag knappt kan ha på mig den så här års, men jag kommer bo i den i vinter! Om ni funderar på en, så köp!!
 

Strumpor

God kväll på er, är trött som satan och ska lägga mig tidigt idag. Mår inte riktogt bra idag. Har beställt ett nytt skal och är sååå taggad på att få hem det, ni ska få se när det kommer! 

Nya strumpor. Hur sköna som helst i sommarvärmen!