Dammsugning, mascara & klippning

Hallååå på er. 
I eftermiddags dammsög jag hela lägenheten, jag var duktig! Sen gick jag och lyssnade på ett par kompisar som spelade med sitt band, så jävla duktiga! Det var ett annat band där också och de var också sjukt bra! Fick höra att jag var snygg i rött läppstift, kändes jättebra!

Förut beställde mi madre en mascara åt mig. I Sverige kostar den cirka 150 vilket jag tycker är sjukt ovärt när de tar ungefär 6 dollar i USA. Så beställde en därifrån. Den låg på drygt 50 kr och en frakt på typ 40. Men ändå bra mycket billigare än i Sverige! Fattar inte varför smink är så billigt i USA men så dyrt i Europa. Det blev i alla fall en  från Maybellines Volum' Express-serie (Maybelline Volum' Express Falsies Flared) i färgen Blackest Black. Har läst att den ska vara riktigt grym så får hoppas på det. Eftersom den skickas från USA får jag vänta ca 4-7 veckor :(

Mamma klippte mig också, vid halv tio på en torsdagskväll. Inte så stor förändring, bara uppklippt. Var trött på att gå runt och se ut som en katt hade spytt på mig. Gillar det skarpt, iaf på bilden nedan. Får se hur det blir när självfallet från det gamla går ut och ändras efter hur det är nu. Får leva med tofs och plattång i värsta fall.

Nu ska jag sova, puss!
 

Älskar röda läppar


Skjorta och röda läppar

Hej! Idag försov jag mig med typ en timme. Bra gjort där! Kom i tid ändå och hade min skitsnygga skjorta på mig som jag inte använt på väldigt länge men är jävligt snygg. I teatern ska min karaktär ha röda läppar, så det hade jag också och det fick stanna kvar efter teatern. Älskar att ha det dock, vet inte varför jag inte har det oftare. Nu ska jag antingen plugga repliker eller skriva på mitt svenskatal. Får se hur det blir. PUSS!

Ego i källaren

Ego i källaren på min skola. Vi har håltimme till 20 över två. Sen blir det estetisk kommunikation! Har min gammelfarmors tröja på mig idag, den är fiin! Har inget smink på mig idag heller, för jag orkar inte. Sov till 20 över sju, hihi. Blev liite stress men det gjorde inget. Idag har jag gjort idrottsprov, det gick ganska bra, tror jag. Hoppas det i alla fall! Har raggsockar som jag fick av min bror i julklapp också, ÄLSKAR RAGGSOCKAR.


Olivia förstör mina bilder :@

Teeee

Hej!
Det gick fint hos tandläkaren, inget alls att vara nervös över. Han kollade och vi ska kika närmare om ett år. ORKAR INTE att jag måste få vänta ett år innan jag får veta om jag får tandställning. Hos läkaren fick jag ta blodprov, alltså jag hatar det så mycket. Först i vänster men det gick inte så då fick jag ta i höger. Är riktigt stolt över mig själv. Sen hade jag teaterlektion ändå, trots att jag egentlien inte skulle, och det var roligt! Sen var det hockey och Frölunda vann såklart!

Idag fick jag sovmorgon, så jäkla skönt! Sen tvingades vi på en föreläsning om FN. Kuul. Nej. Har tvättat två maskiner med tvätt idag, och en tredje är på gång. Jag är gryyym! Har tre kvar sen. Låter som jag har jättemycket tvätt men jag har bara många färger som jag inte vågar blanda med varandra!

Just nu borde jag plugga, seriöst. Jag har prov och har inte ens läst igenom boken. Så nu får jag väl göra det. Dricker te, vilket var längesen. Älskar te! Och så har jag myssockar på mig, så det blir la bra.

Mwi

Hallååå.
Idag har jag varit i skolan. Surprise. Det var inte speciellt roligt. Imorgon blir det tre lektioner; historia, teaterteori och scenisk gestaltning. Jag missar scenisk gestaltning. SERIÖST, fml. Jag ska nämligen till tandläkaren först, eller ja, tandspecialisten. H*n ska bedöma om jag ska få tandställing, tror jag (och hoppas jag). Vill ha det för att mina tänder är så jävla skeva. Inte jättemycket så det syns men visdomständerna är vinklade rent åt helvete så jag biter mig alltid i tungan och kinderna. Sen ska jag till läkaren för att göra en check-up efter körtelfebern. Hoppas allting står rätt till igen. Blodprov i armen <333333. På kvällen blir det hockey, whaaao! Brynäs-Frölunda och Frölunda ska vinna. Ska nog inte ha min Hufflepuff-halsduk på mig då, heh.

I fredags var jag hemma hos Olivia med Alice och Tea, och en massa fler. Det var kul.
Såhär snygg var jag i fredags. v


Nu ska jag borsta tänderna, och sen sova om jag kan. PUSS!

Weho

Haj!
Just nu är jag nyduschad (eller ah, för tre timmar sen typ men håret är inte helt torrt än) och borde gått och lagt mig för länge sedan, men jag har så kasst dygn att jag knappt är trött. Försov mig imorgon, WAY TO GO. Nej. Missade en hel lektion, sög. Ser på One Tree Hill och önskar att jag hade en pojkvän som Nathan, eller att jag kommer få enmake som Nathan. Eller bara Nathan, rent av. Snälla?

Hade kul lektioner idag. Nej. Förmiddagen som brukar bestå av tyska och estetisk kommunikation blev bara det sistnämda. Sen hade vi matte (och jag fick tillbaka mitt matteprov som gjorde mig glad) och min mattelärare tyckte jag var jätterolig, det var fint. Sen hade vi engelska, vilket inte var speciellt roligt. Det är bra mycket roligare när man skriver uppsatser, typ. Imorgon tänkte jag städa mitt rum, eller nej, inte städa men plocka upp lite för det är inte så fint. Och så ska jag fixa en vägg som är en hemlis! Köpte skor idag också, märket är Underground. Var sjukt mycket rea på dem så jag var tvungen, blir fint till våren. Är platå vilket jag inte trodde att jag gillade men uppenbarligen gör jag det eftersom jag tycker de är sjukt snygga.

Borde sova nu, men min katt ligger i vägen så jag kan inte lägga mig i sängen. Haha, sötaste! Godnatt på er!

Ser galen ut ^

Matte, typ

Hej!
Idag har jag varit i skolan, igen. Fick tillbaka en uppsats i engelska och det gjorde min dag. Fan vad glad jag blev! Fick även pratat med studievägledaren och nu har jag ansökt till utökat program så jag ska kunna läsa engelska 7 och matte 3b i trean! Håll tummarna för mig!

Idag har jag hämtat hem en byrå som jag köpt. Himla snygg är den, en malm med fem stora lådor, två små och ett fack högst upp med spegel där man kan ha smycken, typ. Har lagt mina favoriter där, hihi. Ska lägga över alla mina kläder i lådorna innan jag går och lägger mig, tror jag. Men jag vet inte hur det ska få plats, jag har typ tusen par strumpor i ena lådan! 

På fredag ska jag ha matteprov, inte jättekul men skönt. Matte är faktiskt (håll i er) ganska roligt just nu! Har alltid hatat det men nu känns det bra! Får se hur det går på provet bara, kanske går åt helvete. Har pluggat en del under lovet så det borde gå helt okej, men man vet ju aldrig. Hoppashoppashoppas.

Nu ska jag somsagt fixa med kläderna, sen ska jag se färdigt på Harry Potter och Dödsrelikerna del 1 och sen ska jag sova! Godnatt på er! x

Hittade den här bilden på min dator. Helt sjukt vad blond jag var där!

 

Zachalicious

Jag hatar när man är jätterolig så märker ingen det!

Profilval och Föräldrafällan

Hej på er!
Vet inte när jag bloggade senast men ett tag sen var det! Idag har jag varit i skolan, haft teaterteori där vi såg Shakespeare in Love, väldigt bra film, och sen hade vi scenisk gestaltning då vi hade planering och sen fick vi information om profilvalen vi ska göra (profil Merit med mycket matte och extra engelska eller profil Teater med mycket teater) och jag vet verkligen inte vad jag ska välja. Sen måste jag välja individuellt val också, himla mycket val hela tiden! Om jag ens får det, läser ju B-språk nu i ettan så jag kanske inte får lov till att välja det. Ja ja, ska till studievägledaren imorgon och kolla hur det ligger till.

Just nu ligger jag i sängen och kollar på Föräldrafällan. Har precis bytt sängkläder så har alldeles nya och goa vilket jag älskar! Så det ska bli mysigt att sova i. Borde egentligen försöka att sova nu, ska upp sju och det är inte speciellt mysigt att få fyra timmars sömn. Hm, får se hur jag gör.

Godnatt på er i alla fall!

:(

En av de finaste tröjorna jag kollat på sålde just slut. ÅÅÅH.

Jul och nyår

Hej på er!
Hoppas att ni har haft en bra jul och en fin nyårsafton och att erat år har börjat bra. Själv har jag bosatt mig hos min moster under en vecka eller två, vet inte riktigt men blev ett par dagar. Nu är jag hemma i alla fall! På nyårsafton var vi hos min andra moster, och min bror med flickvän kom och joinade på trerätters. Det blev inget nyårslöfte för mig i år heller, kommer aldrig på något. Så det fick vara.

Imorgon ska nog jag och mamma kika på skrivare. Min slutade nämligen fungera idag och jag har inte ens hunnit prova den. Just nu kollar jag på vloggar från Fleur De Force som har Vlogmas 2012, det tycker jag är roligt att titta på. Började egentligen med Luke Conards (från Ministry of Magic) flickvän Ingrid som jag följt ett tag nu. Jag kikar även på kläder online. Jag hatar när man hittar kläder man letat efter så blir det så dyrt och det går ju inte om jag ska köpa skrivare! Har hittat tre tröjor som jag vill ha sooo bad, och en halsduk! Får se hur det blir, kommer ju inte kunna köpa alla tre men kanske två och ingen halsduk? :D Hmmm, får se.

Borde nog sova nu, mamma lär vilja väcka mig tidigt imorgon och det kommer nog inte jag hålla med om men det är ju för min skull så får väl le och vara glad ändå.

Godnatt! xx

Såhär såg jag ut på nyårsafton! Tröjan hittade jag på Lindex, från mellandagsrean!