Naglar

Idag har jag och Sofia gjort akrylnaglar i fem timmar sammanlagt, två och en halv var! Blev nöjd med resultatet och det var roligare än det låter. På fredag är det bal, nu taggar jag!


Inhandlat

Vet inte om det syns så bra på bilden men nedanför är det iaf två par jeans, en tröja med dragkedja i ryggen, bikiniöverdel, ett blått linne (såå fint) och ett blommigt linne (som jag blev jätteledsen för att det inte fanns i min storlek så hittade jag en till likadan affär sen), en parfym av Christina Aguilera, mascaran "Telescopic" och sist två skärp men ett brunt saknas - det har jag redan lyckats göra sönder! Hihi, duktig.


Mweep

Oj. Bloggen ligger helt död just nu, orkar verkligen inte med den för tillfället. Men hur som helst, jag har varit i Tyskland med min fina klass! Fick köpt en del saker, kan ladda upp bilder senare ikväll! Fick reda på hur mycket jag egentligen bryr mig om mina närmaste, men det tänker jag inte gå in på. Borde plugga matte nu och det tänker jag göra strax. Shit, sjukt att det redan är onsdag imorgon!

Bild;
KOLLA HUR LÅNGT MITT HÅR HAR BLIVIT! Känns ju som jag klippte mig för en månad sen.

Men nu, behöver jag er hjälp. Lila hårtoppar, ja eller nej? Har funderat så länge men jag vet inte :/


Aj

Har legat i solen väldigt länge idag. Inte förrän nu inser jag att jag har bränt mig. Inte så farligt i ansiktet eller så, utan bara lite röd. Men baksidan av benen gör väldigt ont och är väldigt röda, liknande som förra året [sätter länk här] då jag brände mig väldigt mycket. Har i alla fall lagt på en kräm och nu hoppas jag att det snart blir bättre. Imorgon blir det nationellt prov i matte, ve och fasa. Sover hos Annie ikväll, samt det gjorde jag igår. Tycker om att sova här, som ni kanske märker, och jag hatar att sova själv.

Just nu har jag ingenting att göra då hon är och duschar, men jag ska nog borsta tänderna och så inför natten!
Godnatt på er!
Hihi, på bilden nedanför visar jag att jag inte är albino! Och under (eller över) den bilden är en bild från förut idag när jag och Annie såg på Lost och jag insåg att jag fått fler fräknar!