Uppsats

Hej! 
Idag har jag i stort sett såsat runt hemma, följt med min mor till Peugeot samt druckit te hos Manda! Försökte börja på en uppsats i naturkunskap för en halvtimme sedan men det funkade inte alls. Klockan ställs på halv tio för att klockan elva befinna sig hos sjukgymnasten; nu hoppas jag på bättring i mina knän! Funderar på om det blir någon sömn inom den närmsta timmen - annars får jag se på Doctor Who! Hur som helst så ska jag åtminstone försöka sova direkt.
 
Är hur kär som helst i min klänning! Den är egentligen längre men har satt ett skärp vid midjan, som ni ser. Mitt första plagg från Monki, ska tilläggas. Jag tror den affären och jag kommer bli fina kompisar (tyvärr). 
Godnatt!



Teaterdag

Idag har vi uppspel för provpubliker vilket innebär att jag har sjukt fula ögonbryn! Slutar halv tre och två timmar senare ska jag ha ännu mer teater, orkar egentligen inte. 
 

Teater och dreads

Som vanligt kan jag inte sova, så jag bloggar istället!
Idag fick vi besök av Rasmus Lindgren (skådespelare på Backateatern) vilket var rätt tufft. Imorgon har vi uppspel för två olika högstadieklasser. Det känns sådär eftersom jag ännu inte sätter alla repliker, men så är det i början! Publiken som kommer vet åtminstone att de är provpublik och att resultatet inte är färdigt. 

Har bestämt mig för att göra dreads i februari! En kompis till Moa gör dem och jag behöver bara betala 500 kr vilket kan kännas som mycket pengar men å andra sidan hade det kostat tredubbla priset om jag gjort det på salong. Ska dock inte ha förlägningar i så jag är lite nervös, men hon sa att det kortas med ca 5 cm och det kan jag allt leva med! Nu är jag taggad till tusen och kan knappt bärga mig innan dagen är här!

Ska nog avsluta min dag med att plugga repliker så jag sätter det imorgon, vore himla gött att landa i dem så man får ett annat lugn i sig. Räknar inte med att kunna sova på ett tag. Visste ni att det sägs att när man inte kan sova så är det för att man är vaken i någons dröm? Så snälla, du som drömmer om mig; sluta med att drömma om mig så jag kan sova! Godnatt på er!

Är det bara jag som tycker att denna bild ser otroligt mysig ut?
 

Klänning

Min fina klänning kom idag! Såå nöjd!

Mys

God kväll! 
Pratar med min finaste (och enda) syster i telefon, FaceTime är ju världens bästa uppfinning! Har fått på mig min pyjamas så jag glider runt i mys-mode, hihi!
 

Helgen

God kväll!
Har haft en hektiskt helg! Var sjuk på torsdag och fredag men frisknade till igår så att jag kunde gå på min brors inflyttningsfest då han flyttat tillsammans med sin flickvän. Min syster kom hit med sin familj och stannade tills idag. Idag har vi varit på Ikea och jag har köpt några av de sista sakerna till mitt rum. Det som är kvar är bland annat en ljusslinga som jag ska gå och köpa imorgon. Rekommenderar verkligen att ha en ljusslinga i rummet, gärna vid sängen. Det blir så himla mysigt ljus! 

Nu ska jag ta och dricka lite vatten och sedan ska jag plugga repliker. Sov gott!
 



Kluven

Tjäna. Idag är jag i skolan!
Ska eventuellt se teatertreornas pjäs men den är rätt triggering så jag vet inte om jag bör se den. Jag får se hur det blir!

Jag och Bella är fett fina.
 

Ring i näsan

Fick bytt staven som var för lång till en ring som var ett helvete att stänga. Är nöjd i alla fall!
 

Nu ska jag se på Doctor Who!
 
 
 

Skolsmink

Hej på er!
Har precis kommit hem från skolan där jag kollat in sminket som finns inför vår pjäs samt testat lite hur jag ska ha som min rollkaraktär. Har haft ett massivt ögonbryn samt skägg och mustasch. Himla vackert!
 
Annars ser jag ut såhär idag, med min Hufflepufftröja på mig och ett par leggings. Ska försöka byta piercing i näsan då min stav är för lång nu när det gått ett par veckor (på torsdag har det gått tre). Läketiden är ju 4-8 veckor, men gör staven ont ska man ju byta! Får se hur det blir! Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och antagligen någonting att äta. 
 
 

Morgon

God morgon!
Blev väckt vid tio idag och har sen dess druckit kaffe, ätit frukost, kollat på Dr Who samt gått ut med min mosters hund. Det är så himla mysigt med hundar, jag önskar jag kunde ha en! Idag har jag min fina tröja från Vila på mig, vid nacken har den en fin rosett. Ni kanske har märkt att jag tycker om rosetter, hihi? Denna tröja är dock två-tre år gammal, men lika fin för det! Stickade tröjor är ju bland det mysigaste som finns att ha på sig på vintern. På tal om vinter och tröjor; jag ska förhoppningsvis ta och investera i att köpa en Frölundatröja med Sebastian Collbergs nummer (49) och efternamn på ryggen, såklart! Synd att de är så dyra, bara.

Nu ska jag ta och borsta tänderna, trots att jag ser så himla trött ut!
 

Bytte

 

Packning

God morgon på er!
Idag lyckades jag faktiskt vakna vid tio! Idag är det sorgens dag - min tröja har krympt i tvätten och den är nu för kort för att ha med leggings! Jag hoppas dock att det fixar till sig och tills vidare får jag helt enkelt ha med jeans. Har ju precis köpt nya också, precis i rätt tid! Håller just nu på att packa för fulla muggar, ska till min moster över helgen. Hatar dock att packa, vet aldrig vad jag ska ha med mig! Pyjamas är dock med, och det är ju det viktigaste! ;) Eller ja, Where the action is-tröjan och ett par mjukisbyxor, men det är gött att sova i softarkläder, hihi. Nu har jag dock en säng att bädda och kläder att lägga in i garderoben (såna man provar och sen inte lägger tillbaka, ni vet?) och sen ska jag nog gnälla lite över att det snöar. Idag fyller min kompis Bella år, så grattis till henne trots att hon antagligen inte läser här, men men ;). 

Så här ser jag ut idag, vet dock inte om jag ska byta scarf till den vinröda/lila jag har. Får se på det!
 

Ny header - igen!


Kaffe måste ju vara med på min header - det är ju i stort sett det som driver mig just nu, haha!

Allt möjligt

Nu var det ett tag sedan jag bloggade. Jag har tyvärr ingen ursäkt.
I onsdags var jag i skolan. Så jäkla stolt över mig själv även om en dag inte är så mycket, det är ändå bättre än inget. Kan inte sova, chockerande! Ska försöka vakna tio imorgon, ska duscha och packa och sedan ska jag sälja en sak jag har liggandes hemma för det är alltid mysigt att tjäna lite pengar. Har köpt nya jeans vilket alltid är härligt, dock var de för vida vid benen så min kära mor fick uppdraget att förminska mellanrummet mellan tyg och ben, och det blev hur bra som helst. Ska eventuellt ta och köpa ett par likadana fast i svarta imorgon. 
Ska allt ta och försöka sova, alternativt se en film. Är himla sugen på att göra om headern lite, bara byta bilder ute i kanterna typ. Hur som helst, god natt på er!

MItt skal är så himla fint (och hemmagjort, därför är det inte perfekt). Nu har det dock smudgats ut lite så vet inte hur jag ska göra med det. 
 

Trött

Hej!
Idag har jag varit hemma hos min syster och hennes familj, hur mysigt som helst! Är så satans trött nu så att jag alldeles strax ska krypa ned i sängen! Hoppas ni har haft en bra dag, godnatt!
 

Pretty Little Liars

Äntligen är avsnitt 14 av säsong 4 ute! Har så himla ont i mitt knä så ikväll blir det vila och Pretty Little Liars! Förhoppningsvis sjätte avsnittet av Ravenswood också. Hoppas ni har en bra kväll!

Criminal Minds

God kväll på er!
Ikväll mår jag inte bra; känner mig febrig och alldeles seg. Kikar på Criminal Minds och lyssnar på regnet, mys!

Ska strax ta och försöka sova, och hoppas på att jag mår bättre när jag vaknar. Godnatt på er!

Jag är så himla kär i Spencer Reid!



Ny header!

Nu har jag bytt header igen! Denna gången blev det en hyfsat bra redigerad bild och saker jag känner är relevanta till mitt liv för tillfälltet. Är nöjd i alla fall, känns som att denna kan få stanna ett tag trots att jag är totalt osminkad! Tycker bilden ser mysig ut och jag är garanterat mer mysig än sminkad på om man träffar mig, haha!
Nu ska jag se på ett par avsnitt av Criminal Minds och sedan sova! Godnatt på er, fina läsare!
 
 

Schnauzer

När jag var på MyDog insåg jag hur otroligt fina hundrasen Schnauzer är! De ser lite ut som ceskys men är större om man väljer en "vanlig" eller en stor (kallad riesenschnauzer). 

En "vanlig" som man oftast nämner endast vid Schnauzer ser ut såhär, och är troligtvis den jag helst skulle vilja ha efter jag haft en cesky (eller samtidigt, hihi).

Skillnaden är i stort sett storleken samt hur man klipper hunden för att den ska vara accepterad för att ställas ut. En cesky ska ju till exempel ha långt hår på magen. Längtar tills jag kan ha egna hundar! Ceskyn kommer dock vara min första hund, det är världens mysigaste ras och hur fin som helst! Min absoluta favoritras!
 
 
 
 
 

Trött

Har spenderat dagen nere på MyDog idag, superkul men väldigt jobbigt! Köpte en fäll som min lånehund ska få sova på när hon är hos mig, så himla fin! Är helt slut nu så just nu kikar jag på Criminal Minds. Godnatt på er!

Bild från ett par dagar tillbaka, därför har jag inget smycke i näsan.
 
 

Piercad

God kväll! Har haft en väldigt hekstisk dag idag så det känns otroligt skönt att få sjunka ner i en säng och bara andas. Hade teater i ett par timmar för att sedan rusha mot Friskis där jag hade ett pass i receptionen. Innan teatern gick jag dock och piercade mig då jag fått ett presentkort i julklapp. Den här gången blev det ena näsvingen, är så himla nöjd! Längtar tills den har läkt och jag kan byta mellan en massa smycken!
 

Nyårsafton!

God kväll på er!
Kom ganska nyss "hem" från nyårsfirandet med en del av min familj, jättemysigt! Har gosat ner mig i sängen iklädd leggings, svarta viskoströjan och en cardigan från Ullared som är vit med röda ränder! Som alltid när jag går klädd i slapparkläder har jag en hög tofs; få människor har sett mig i myskläder utan en hög tofs!

Som vanligt har jag inget nyårslöfte. Känns bara dumt att ha i stil med att träna mer, äta mindre godis och så, kommer inte hålla det under hela året ändå. Skulle i så fall vara att vara mer positiv och säga ja till mer saker, men det är inget löfte.

Hoppas ni har haft ett bra år! Nu blickar vi framåt trots årets alla motgångar - detta år måste bli bättre!