Kommentarer

Willa

Hej! Kan inte du lägga ut bilder på ditt rum? Kram!

2011-10-30 | 14:28:13
Hej! Visst kan jag det, men jag måste städa först. :) Och det lär ta ett tag (;

Felicia

Cameron på den sista <3

2011-10-31 | 00:07:08 
http://ennia.blogg.se/

Haha, vet att du tycker så (;

Uggs

Hej på er!
Idag har jag köpt skor. Jajjemän, här är man effektiv! Uggs fick det bli, nu till vintern. Och dessa var bra på det sättet att hälen är hård, det behöver jag annars får jag ont i knäna :) Får iof det ändå, men... Tar snart och öppnar knäna och tar ut allting om det kanske hjälper! Euw, det lät äckligt. Hur som helst är jag glad över att vi har lov nu, det behöver vi verkligen! Och idag är det halloween, någon som har planer? :) Själv har jag inte en aning. Vi får se, helt enket. Najz. 

Dessa fick det bli, fast i svart men det fanns inga bilder på dem :)

Bruce Springsteen

Jag nådde just 100 followers på twitter! :'D
Är lite stort för mig faktiskt! Älskar att det är så lätt att få kontakt med någon som bor var som helst. För tillfället pratar jag mest med fyra stycken; en från Canada, en från Grekland, en från Kalifornien och så Felicia (;

Just nu sitter jag och jamar Bruce Springsteen. Anledning: Zach Porter. Har faktiskt vuxit upp med Bruces musik så det är inte bara på grund av Zach, haha. Men mest (: 
Ska nog byta över till Allstar Weekend snart! Men jag gillar Bruce, so I'm not gonna rush. Tack för Spotify, säger jag! Brukar spela på iTunes men jag har ju inte hans låtar så då kör jag på Spotify!



Ph: 1 - Bruce. 2 - Zach som Bruce. 3 - Allstar Weekend i halloweenklädsel.
Dock har Cameron på sig jacka så man ser inte hans Gryffindor-slips. Vad Michael var ser jag inte xD

Nummer 3 dödar mig långsamt, Zach är så jävla söt på den. Kan titta på den hur länge som helst #creeper.

Färdig

Nu har jag skickat in både svenskan och SOn, yay me! 

Duktig cheyyy

Städa nu kanske? :)

Morning

Skrev ett rätt långt inlägg så råkade jag stänga fliken. Typiskt mig.

Aja, god morgon!
Idag hade jag tänkt att åka ut och kika på skor, om de har samma pris som i stan, då de i stan har stängt idag. Det kanske de har imorgon också, det är väl halloween då..? Aja, jag ska gå dit iaf. Annars har jag tänkt mig att tvätta kläder och städa färdigt på mitt rum. Blir ju aldrig klart när man är på twitter 24/7, haha! Antar att det bara är att sätta igång, ska fixa lite frukost först bara. Kram på er!

Note to self: Hitta bild och maila in svenskaarbete! Samt SO, men ingen bild. :)

When a man loves a woman

Bjuder på When a man loves a woman och Halo av Robin Stjernberg. Njut medan de fortfarande finns på youtube!

Gåshud!

Robin Stjernberg

Hej på er!
Jag hoppas att ni såg Idol igår! Jag såg inte live, för då var jag på släktkalas, men Annie spelade in så kikade vi efter. Herregud, både Moa och Robin var helt fantastiska! Är riktigt glad över att de fortfarande är kvar, det vore konstigt annars, men allt kan hända i en sån tävling. Typ att Denise åkte ut före Emil. Emil kunde inte sjunga. Säger bara det. 

Sen har jag gått och kärat ner mig lite i Robin Stjernberg. Tyvärr får jag inte lägga till honom på facebook. Elaka facebook! Men jaja, det får väl gå ändå. Får se till att han ser mig på annat sätt ;) . Hur som helst så är jag övertygad om att han skulle kunna bli min pojkvän! Ja, självförtroendet är det ju inget fel på iaf.. Vi får se hur det blir med det. Det skadar ju aldrig att hoppas.

Snygg är han också, många håller nog inte med mig men jag tycker så ändå. Skulle inte ha något emot att vara hans woman (syftar på hans låtval igår; When a man - han - loves a woman - jag.) Sen verkar han helt klart vara något för mig, så jag får se till att satsa ;) . Skämt åsido, jag får glida med och se vad som händer. Låter mer som min stil. 

God natt på er!

Hemma

Hej. Jag är hemma från skolan idag igen. Har försökt fixa min krönika till svenskan men det går inte så bra. Får lösa det. Ska plocka lite på mitt rum idag, tror jag. Puss.

Ni har sett bilden, men jag gillar den så jag laddar upp den igen.

Ljud på bloggen

Om ni undrar vad fan det är som låter när ni kommer in hit, så är det Allstar Weekend's livechatt som jag la ut. Om ni inte vill se eller höra det är det bara att scrolla ner och pausa videon :)

Redhead

Är förresten redhead igen!

Dålig bild, för håret ser inte ut exakt så. Men nära, så den duger! :D

Diggit


Hej!
Idag är jag hemma från skolan, mår så jävla illa. Har nog inte mått så dåligt på flera år. Så jag har ägnat mig att få bort en infekterad fil på min dator, det stod att det var risk för att min dators system krashade om man tog bort den. Tog bort den ändå, och jag tror den försvann. Och uppenbarligen krashade inte systemet.

Glömde förresten berätta att jag & Felicia beställde Diggit-tröjor i torsdags! De är redan skickade, hihi! Diggit clothing är en kollektion designad av Allstar Weekend.

Kan inte ändra storlek på bilderna, med chrome. Men jag gillar chrome så jag kör på det ändå och skiter i att ändra bildstorlek! Anyway, älskar tröjan. Felicia & jag har letat efter den sen vi såg den för typ några månader sen så hittade hon den på Diggit clothing, så vi var tvugna att beställa! Håller tummarna för att den kommer snart! Vill ha en till rätt snart, och då kommer den se ut såhär;
Älskar den! Och ett extra plus är ju att Zach har haft på sig en sån, och en sån vi beställde ;) Sen vill jag nog ha en bandtröja i mellan, vi får se hur det blir med det! :)
Nu ska jag nog plocka lite på mitt rum, blir lite rörigt under veckorna. 

BTW; Var på Ullared i söndags, då jag köpte lite grejer. Lägger upp bilder när jag orkar! Kram!

Gymnasieångest

Har jag fel, eller har vi alla drabbats av gymnasieångesten någon gång hittills? Mig drabbade den som värst tidigare idag. Jag var på gymnasiemässa och tänkte att det skulle bli lättare att välja. Delvis hade jag rätt, men också fel. Mina val har blivit från dans, teater, media, musik och samhäll med inriktning på journalistik. Numera är de mest lockande valen media och samhäll. Men samtidigt vill jag inte släppa teater och musik. Men dans är nog släppt.

Men hur fasen ska vi kunna välja något som påverkar oss hela livet? Går man plåtslageri får man antagligen jobb direkt efter gymnasiet men man måste oftast plugga vidare. Problemet är ju att jag har ingen aning om vad jag vill bli. Skådespelare, fotograf, journalist och författare. Mm, det låter ju lätt. Bara att dra igång en fotostudio. Eller göra en egen teaterproduktion. Men vem fan hade velat se en teaterproduktion som de inte vet något om?

Visst vill jag åka till USA och börja min karriär där, men i vad? Skådespelare? För det finns det ju inte tusentals av redan. Vad får mig att tro att jag är bättre än någon annan skådis? Det är jag inte. Jag kan ju alltid hoppas på att någon från ett musikbolag hittar mig, men hur troligt är det?

Hoppas jag har jagat upp er också nu. Puss på er!

Googlade på ångest och fick fram detta. Tyckte den bilden speglade känslan bäst.

Åsikter och tyckande

Nu byter jag från Störningsobjekt till Åsikter och tyckande! Jag ska också börja lägga ut längre texter jag skriver, istället för att bara skriva om min fritid. Dessa texter kommer hamna under Åsikter och tyckande.

Idol

Hej!
Idag har jag varit med Annie. Vi spelade Sims och såg på Idol. Herregud vad bra alla var ikväll! Min favorit är ju naturligtvis Moa, det har ännu inte ändrats. Men Robin blev en av mina favoriter när han sjöng Breakeven, riktigt bra! Men båda Amandor är också bra! Och Olle! Måste bara säga att jag är riktigt glad över att Emil har åkt nu, har aldrig tyckt att han var bra. Nästa får bli Linni, tycker jag!

"Swedish girls are the best"

Hej!
5 dagar sen jag bloggade. Usch då. Hur som helst, det har inte hänt så mycket. I lördags kunde inte Felicia komma så jag fick spendera kvällen själv men den var bra ändå :) . I söndags kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde xD . I måndags var det skola, whiie. Tisdag var det också skola, och livechatt klockan tre till fyra. Det var det värt, dock! I onsdags (igår) åkte jag och Annie för att träna. Skönt! Idag köpte jag en ny ram till min signerade bild så nu ser det bättre ut! Har hängt upp den och det ser awesome ut! Ska plocka lite på golvet och sen kan ni få se bilder, både på den och på mitt rum som ni inte fått se än!

Angående rubriken, Zach sa så!!!
Runt 55:05 säger - eller ja, sjunger - Zach att "Swedish girls are the best". Tihi! :'D Klockan var typ fyra och jag var så jävla trött, så när jag hörde det blev jag ju piggare och undrade om jag verkligen hört rätt, haha!
Video chat by Stickam.com

Inflyttningsfest

Hej på er.
Idag ska min mamma & hennes pojkvän ha inflyttningsfest hemma hos oss, så jag har bjudit in Felicia att kolla på Lost med mig hela kvällen. Nu är det dock så att hon inte mår så bra så jag vet inte om hon kommer, men jag håller tummarna för att hon gör det ändå. Vi ska ju inte anstänga oss speciellt mycket, haha :)
Sen hade jag tänkt att köpa jeans idag. Vi får se hur det blir med det. Till helgen ska jag nog köpa hårfärg. Blond och röd. Först ska jag blondera och sen ska jag färga rött, för att få rödare hår. Kankse. Det kanske sliter för mycket på håret, så jag får se om jag orkar.. Blir jobbigt att ha rosa till min färg då ;)


Jag var ego igår. Ah, who I am kidding? Är alltid ego..

All The Way!

Nu har jag bloggat dåligt igen, fy på mig!
Hur som helst har jag praoat denna veckan också, so far. Nu är det bara två dagar kvar. I måndags fick jag min efterlängtade All The Way! Fattar ni hur glad jag blev när min fader sa att den låg hemma och väntade på mig? Sprang (bokstavligen, ingen vacker syn) hem! Jag satte mig vid datorn och försökte få camen att funka så att jag och Felicia kunde "öppna dem tillsammans". Först funkade inte min cam, men det gick till slut! Till min besvikelse hade omslaget (den plastiga framsidan) en spricka i sig, och gummibandet som skavt runt paketet hade gjort ett märke på bilden, men det är knappt synbart :3


DÖÖÖÖÖÖÖÖR. SE HUR SNYGG HAN ÄR? Min Zach <3
Okej, dom andra är rätt snygga, dom också..

Packa

Vet, jag bloggar skitdåligt :( . Ska packa min väskor och gå till mamma idag, tror jag, och kanske gå lite på stan med Annie. Vi får se, men jag ska iaf hem till mamma. Hur som helst måste jag packa ihop allt jag ska ha med mig, så får vi se vad det händer efteråt! :)

Älskar denna bilden.

Kolumnist

Jag har kommit fram till att jag vill bli kolumnist, som Carrie Bradshaw - en sån som skriver krönikor i tidningar etc. Inte i framtiden, och leva på det, utan nu och få skriva ner mina tankar där folk faktiskt läser dem. Här klottrar jag mest för min egen skull. Men jag vill bli kolumnist just nu, känner jag. Skulle vara himla roligt att tycka till om allt och alla! Kanske borde bli lite sån här på bloggen? Skriva exakt vad jag tycker och skita i konsekvenserna? Låter ju lockande ;D

Bilder från ett utav stoppen på väg till Tyskland. Tagna av mig, såklart.

Nu ska jag klä på mig och sen ska jag åka någonstans med min familj, tror jag.
Puss!

Jesus of Nazareth, the King of the Jews

Hej! Blev fotosugen igår kväll så jag knäppte några kort.


Ett halsband jag köpte i en kyrka i Tyskland.
Överst står det INRI, vilket står för Iesus Nazarenus Rex Iudaeorum som betyder Jesus of Nazareth, the King of the Jews.