Sjukling

Hej på er! Hoppas att ni har en bättre dag än vad jag har, fryser som en snögubbe på grund av febern så det blev ingen skola för mig idag. Som tur är har jag ju min underbara vovve som kan värma mig när filten inte räcker till!


Feber

Idag ligger jag hemma med feber. Tur att jag har min Lovis! Hittade min systemkamera för någon dag sen, hade glömt hur kul det var att fota!
 

Bokmässan och septum

Hej på er!
Längesedan jag bloggade sist, jag ber om ursäkt för det. Vad har hänt sen dess? Jo, jag har kört en kanyl genom min näsa och alltså piercat egen septum vilket blev hur bra som helst, och jag har även (idag) varit på Bokmässan! Fick köpt två böcker och lite annat krafs; två böcker om hunduppfostran. Det kändes bra att köpa dem (bara 25k/st) då jag försöker ta Lovis "uppfostran" på allvar, behövs lika mycket för mig då jag aldrig haft en "egen" hund förut. Senast jag hade hund förutom min brors hund som är kullsyskon med Lovis, så var jag tre år gammal. Nu sitter jag och pluggar matte då jag har en lektion på tre timmar imorgon. Skulle ljuga om jag sa att jag längtade, men teaterlektionen imorgon blir kul!

Septumen, men utan kulan i då ringen kulan var för stor. Det är fixat nu!

Jag kunde inte låta bli. I påsen ligger 18st klistermärken med Muminmotiv. 
 

Religion

God morgon!
Just nu har jag en religionslektion och jag är cute as a button. Idag har jag beställt studentmössa vilket känns så himla sjukt och konstigt. 
 

Lila

Hej på er! Ska strax bege mig mot skolan för andra gången idag för att ha en mattelektion! 

Jag har färgat håret lila! Det ser mest svart ut i vanligt ljus fast varmare, förutom i hårbotten och i topparna där det är synligare! Är så himla nöjd!



Feminism

För så nära som för två år sedan, när jag gick i ettan på gymnasiet, tyckte jag att feminism var något dåligt. Jag tyckte de var extrema med sina orakade armhålor och sitt manshat. Jag trodde att de tyckte att kvinnor var mycket bättre än män och det var något jag inte höll med om. 

Vet ni vad som hände? Jag fick lära mig vad feminism egentligen är. Det är precis vad antifeminister behöver göra.