Myshelg

God kväll!
Jag har spenderat min helg hos min moster och bara myst med hundar hela helgen! Imorgon har jag en lektion och då ska vi köra ett genomdrag av Sannas sanna jag innan vi kör de sista föreställningarna på onsdag och torsdag!

Sovande bebis! ♡





Vardagsbilder

På Instagram har jag nappat på utmaningen att ladda upp en bild på sin vardag om dagen. Om jag får säga det själv så är mina bilder väldigt mysiga och speglar min vardag väldigt bra!
 

Föreställningar

Hej på er! Idag har jag haft en föreställning med Sannas sanna jag, och jag har så mycket foundation på mig att om jag blöder så blöder jag foundation. Jag har mina fina ögonbryn då jag spelar rollen som Linus.

Nu har jag landat hemma och ska stoppa något i magen och ladda om inför en föreställning med Hyenor ikväll. Vad som är så fint är att folk tror att jag är seriös när jag är ute och syns med mitt teatersmink på mig. Det är kanske inte riktigt likt mig att ha väldigt mycket rouge, foundation i fel färg och övertäckta läppar? ;)
 

Röd ombre

Fick en bättre bild på hur min hårfärg egentligen ser ut. Visst är det fint?! Min mamma är en klippa!
 

Färdig!

Nu har jag en tatuering!! Det gjorde ont som fan men var ändå inte lika illa som jag trodde! Ni får vänta ca 22 timmar innan ni får se vad det är som sitter på min nacke, då jag ska ta bort plasten. Jag är hur nöjd som helst!


Idag!!

Hej på er! Nu sitter jag och blir tatuerad! Har varit så himla nervös och förväntansfull och nu blir det äntligen av!

Ombre

God kväll på er!
Har haft en fin helg med teater och hundpussar samt hårfärgning. Är nu rödhårig med ljusa toppar (ombre, inte dipdye) och är sååå nöjd! Det syns dock inte så mycket på bilden, men så är det ibland, haha.
 
 

1 dag!


2 dagar!

 

Down Syndrome Day

Idag har jag haft olika strumpor, kändes fint att kunna ägna en tanke åt dem med med Downs syndrom. Fint initiativ!
 
 

Premiären är avklarad!

Och den gick jättebra! Tyvärr kändes det bättre igår, men idag var alla hur duktiga som helst! Är så himla nöjd med att ha börjat med teater även på fritiden, men jag skulle nog tänkt om angående Länk då det är lite mycket med två stycken på en gång. Jag är i alla fall nöjd, och det borde mina kära medspelare också vara!
 

3 dagar!


4 dagar!


Mot genrep!

Iklädd min fina tröja med R2D2 och ett par leggings. Imorgon är det premiär!!
 

Teaterfylld dag

Har ni missat att jag spelar mycket teater denna vecka? Idag har jag varit i skolan och repat trots en försovning, och nu repar jag med den andra. Imorgon är det genrep med Hyenor, och på fredag är det premiär. Spännande!
 
Det här är min utsikt för tillfället.


5 dagar!


Teater

Herregud vad jag är trött! Idag har jag inte gjort annat än att spela teater och trots att det är fruktansvärt roligt så blir jag så himla trött efteråt. Ska strax ta och äta något då jag knappt fått i mig något annat än kaffe idag. Så går det när man har det stressigt, och denna veckan kommer endast bestå av sådana dagar. Jag har nämligen en permiär på fredag och en på tisdag. Om man ska se det på den ljusa sidan så hinner jag inte vara nervös över att tatuera mig!

Här är jag som Becka. Jag vet inte vad det är, men jag ser konstig ut. Bitchig? Rädd? Något är det.
 

6 dagar!

 

7 dagar!


Grattis pappa ♡

 

Skönaste tröjan

Igår var jag på jakt efter en långärmad tröja som kan bäras med leggings inför teatern, och jag snubblade över en så otroligt skön! Fickan på framsidan är tillräckligt stor för att bära en iPhone 5, det hör inte till det vanliga! Nu är det bara nio dagar kvar tills nålar ska stickas ned i min hy - jag tror att vi snart behöver en nedräkning här på bloggen! 
Tröjan hittar ni här.

Sjukling

Jag har feber och huvudvärk så jag knappt kan röra mig. Lyssnar på Kent, det är fina grejer. Coldplays låt Magic är bra! La Belle Epoque är också bra. Jag älskar Kent just nu. 
 

Bokat tid

 

Tisdag

God morgon!
Har precis fått lite smink på ögonen och ska om en dryg timme dra mig nedåt och ta bussen mot skolan. Åtta grader celsius har vi ute idag, och i mitt rum är det väldigt varmt! Hoppas jag inte dör i mina jeans, haha! Ska se lite på Doctor Who och dricka färdigt min kopp med kaffe innan det är dags för att dra mig vidare. Hoppas ni har en fin dag!
 
 
 
 

Prov

Idag bytte jag till min träblomma i töjningen samt ringen i näsan. Får se hur det går eller om det börjar göra ont och jag får gå tillbaka till staven. Det är i alla fall värt ett försök!
Idag har jag på mig svarta fleeceleggings och min vita t-shirt från Monki. De t-shirtarna är i världsklass!
Senare idag ska jag ned och göra prov i naturkunskap. Hurra... Är verkligen inte duktig på det ämnet så det får gå som det går!
 
 
 
 

Arton

God kväll!
Idag är det min artonde födelsedag vilket känns helt sjukt. Vissa taggar att kunna gå på krogen, andra taggar att få flytta hemifrån - jag taggar att kunna handla online själv!
 

Kaffe

God morgon på er! Sitter i min säng och dricker kaffe, och ska snart dra mig nedåt mot skolan. Börjar dock inte förrän 13:15 så än så länge har jag ganska gott om tid. Har min fina tröja med R2D2 på mig idag, tillsammans med ett par jeans!

Hoppas ni får en fin dag!
 

Plugg

Idag pluggar jag till ett prov i naturkunskap. Det är inte det roligaste jag gjort, men Star Wars-lurarna är på!