Älskade tröjor

Hej på er.
Har fått hem så otroligt fina tröjor nu i veckan och i förra veckan. Fick två par leggings på posten tidigare idag också men de får ni se någon annan dag. Jag är fantastisk på att hitta fantastiska tröjor. Älskar dem!!

HUFFLEPUFF / STAR WARS
"Hufflepuff Quidditch Team".

"Star Wars Coffee - May the froth be with you".
 
 

Nyfärgad

Hej på er!
Längesen sist. Har haft fullt upp med att jobba och sova, i stort sett. Har haft ont i ryggen i typ tre-fyra dagar och det gör så ont! Är så himla trött att jag antagligen kommer somna snart men kikar på Sex and the City så jag kan hålla mig vaken. Fryser en del också, jobbigt :(

Färgade håret igår! Det är inte färdigt ännu men det ser ut som på bilden!


Huvudvärk och åska

Idag har jag varit lite överallt, vilket har gjort mig otroligt trött då kroppen och psyket inte riktigt hänger med trots att viljan finns och oftast vinner, och det har gett mig feber. Har haft huvudvärk hela dagen också, tror det beror på åskan och luften blir kvav. Har tagit en alvedon, lagt mig på sängen med en go filt och väntar på att mitt te ska kallna så det faktiskt går att dricka. Ser på Desperate Housewives och kikar lite kläder. Funderar på om jag trots mitt hat mot långklänningar ska investera i en då de borde vara sköna att ha när man är utomlands. 

Nu ska jag kolla vidare på DH och på kläder. Hoppas ni har det fint!

Ett par dagars gammal bild, men koppen är densamma. Underbar och alldeles lagom stor (ganska rejält stor). 
 

Dreads

ge mig nu
 
 
 

Skolavslutning

Har ingenting att blogga om för tillfället, men igår fick jag i alla fall sommarlov! Jag var inte speciellt uppklädd mer än att jag hade ovanligt mycket smink, men jag kände att det räckte.

Såhääär såg jag ut.
 
 

Fin dag!

Hej på er.
Hade en jättefin dag med min pappa idag, han är bäst. Började med en vaniljlatte på Espresso House och sen shoppade vi lite, otroligt mysigt! Finaste pappa, världens bästa 

Sen hade jag teaterföreställning vid tio. På något sätt tar jag emot med mitt knä när jag ramlar i en scen (vet inte ens hur) så nu mår det inte så bra. Svullet, gult och blått och kan knappt gå på det alls. Hoppas det blir bättre imorgon. Jag sa i alla fall rätt idag, vilket jag blev mycket lycklig över. Har inte kunnat sova på två dagar på grund av att jag börjat skratta varje kväll då jag tänkt på hur fel jag sa. Åh, det var kul. 

Har precis tagit bort sminket och ska alldeles strax gå och lägga mig. Är så jävla trött och borde sovit så fort jag kommit hem men NEJ, ska så klart sitta på internet i ett par timmar och dricka hallonsoda. Dummis. Godnatt på er i alla fall!

 

HAHAHA KAN INTE ANDAS

ALLTSÅ 


FYFAN VAD GÖTT

Idag skickade jag in mitt sista skolarbete och det känns så jävla gött. Nu har jag ingen-jävla-ting kvar att göra i skolan. Det är fejnt.

Bilden symboliserar en massa känslor = glad, nöjd och trött.
(Fast nu blev jag irriterad. Ska sova eller något)

Jag älskar teater

Idag gick premiären av stapeln, och det var så sjukt roligt! Överlevde trots att jag gick runt i svarta jeans, en hoodie och en sjal (herregud vad varmt det var). Det finns nog inte många saker som är roligare än att spela teater, det är det bästa som finns. Just nu känns det som att det är det som jag vill göra i framtiden, och om det håller i sig ska jag fanemig lyckas.

Såhär såg jag ut. Fejnt.

Drömmarna slutar aldrig

Hade en sån där dröm i natt igen, en sån jag inte vill drömma.
Trodde det hade slutat :(
MEN NÄE, så ska jag vakna helt trasig och bara vilja börja gråta. MHHH tack. Helvete vad ont det gjorde. I natt var en av de värsta. Det har varit en som var värre, för att den var så verklig. Men denna hade värre story. Jag orkar inte, varför måste de komma tillbaka?

Någon som vet om det finns tabletter mot det? Så man inte drömmer? Eller garanterat inte kommer ihåg dem när man vaknar? Vågar knappt sova längre.


Till syster

En tripp till syster med skinande solsken och inte en droppe regn. Myyys. Beställde piercingar, framförallt ringar, vilket kommer bli skitbra. Längtar tills min klänning kommer, och min bikini som beställdes häromdagen (igår typ). Kände att jag ville ha en ny samt ett par till svarta bikinitrosor då jag gillar att ha svart nedtill och något annat upptill, så både ett par svarta bikinitrosor och en hel bikini. Ska eventuellt åka utomlands i sommar och då suger det ju om man ska bada/sola så är alla bikinis blöta.

Nu ska jag strax sova, har en krävande dag framför mig imorgon.
 

Gravity hurts

I wish I knew then 
What I know now 
Wouldn't dive in 
Wouldn't bow down 
Gravity hurts 
You made it so sweet 
Till I woke up on 
On the concrete 

Kan inte sluta gråta. Fan vad patetisk jag är.