2013

2013 börjar gå mot sitt slut,
här är en sammanfattning av mitt 2013


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Ja då.
2. Höll du några av dina nyårslöften? - Hade inget.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Nope!
4. Dog någon som stod dig nära? - Nja, halvt släkt. 
5. Vilka länder besökte du? - Grekland.
6. Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014? - Nej, tror inte det.
7. Vilket datum från år 2013 kommer du alltid att minnas? - Har nog inget specifikt datum som är minnesvärt.
8. Din största framgång 2013? - Oj, ingen aning!
9. Största misstaget? - Har nog gjort en del.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? - Ja.
11. Bästa köpet? - Min telefon!
12. Vad spenderade du mest pengar på? - Min dator!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? - Sims, telefon, familj och vänner!
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2013? - Wide awake - Luke Conard.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Ledsnare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? - Orkat.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? - Vilja dö.
18. Hur tillbringar du julen? - På bästa sätt!
19. Var du kär i år? - Ja.
20. Favoritprogram på TV - Pretty Little Liars, Criminal Minds.
21. Bästa boken du läste i år? - Harry Potter, igen.
22. Största musikaliska upptäckten? - The 1975.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Ja! Fick Harry Potter-böcker, vet jag!
25. Något du önskade dig men inte fick?
 - Antagligen.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2013? - Fest.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Haha ja.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2013? - Jeans och leggings?
29. Vad fick dig att må bra? - Vänner, musik & familj.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? - Keegan Allen?

31. Vem saknade du? - Många.
32. Den bästa nya Personen du träffade? - Träffade inte så många.

Röda

Idag tog jag en tur till H&M (som ni kanske vet är min favoritaffär) i jakt på ett par jeans. Fick med mig dem hem men även två nagellack som de reade ut! Två stycken röda lack för 20 kr!
Roade mig med att måla naglarna denna kväll och trots att julen är över så är jag hur exalterad som helst över att ha röda, glittrande naglar!






Sömnlös

God kväll på er!
Kan inte sova denna natt, kan bero på att jag sov väldigt mycket natten som gick. Har otroligt ont i mina knän, båda är blåa och ena är dubbla storleken än vanligt.

Mitt knä på bild; det som mår bäst. Skådar ni tre blåmärken eller mer så ser ni rätt. Som vanligt har jag fått dem utan någon anledning jag har vetskap om.
 

Helt slut

Efter gårdagen är jag nu helt utmattad. Vaknade runt nio, var vaken till tio innan jag bestämde mig för att sova en timme. Det blev fyra, och jag vaknade vid två. Så är det att ha en depression, att göra saker tröttar ut mig trots att de är roliga. Idag ska alltså dagen spenderas i sängen! Hoppas ni mår fint!

Bild från igår: jag och min systerson klappar en fin hund!
 
 

Locktång

Provade min julklapp - en locktång. Blev himla nöjd!

Nu ska jag se på Criminal Minds och sedan sova. Godnatt finisar!
 

Dopparedagen

Hoppas ni har haft en fin dag! Har precis kommit hem och tagit på mig myskläder istället för att gå runt med rosett i håret. Har huvudvärk som troligtvis beror på för lite vatten då jag inte druckit något vatten alls, så det ska göras inom en snar framtid. Har haft en underbar julafton och fått så fina saker, men framförallt har jag fått spendera en dag med människor som betyder otroligt mycket för mig. Är så himla trött att det nog får bli sängen ganska snart. Kram på er!
 
Eyelinern ser skev ut på bilden men inte i verkligheten. Observera att håret som är uppsatt även är lockat!
 

Julafton!


God jul på er, mina fina läsare! Hoppas ni får en toppendag! Det kommer jag ha!
 

Julklapp

Nu har jag precis duschat, ska nu gå på klänningsjakt och sedan måla färdigt naglarna. Sedan får det nog bli ett par avsnitt av Criminal Minds. 

Manda kom förbi runt sex. Hon hjälpte mig att baka och jag fick en julklapp av henne samt hon fick en av mig. Fina bästis <3
 

1 dag kvar!

Åh, idag är det bara en dag kvar innan julafton kommer runt hörnet! Ska lägga mig tidigt ikväll så dagen kommer fort. Älskar julen!
 

2 dagar kvar!

 

Surar

Försöker hitta underlag till en uppgift jag måste skriva i engelska, går ju sådär. Suck.
Ont i magen har jag också. Trevligt!

3 dagar kvar!

 

Batman

Idag bär jag mina fina Batmanleggings och knästrumpor, men det syns inte så bra på bilden. Har även eyeliner på mig vilket inte tillhör vardagen längre. Fin kände jag mig i alla fall, att en egobild var nödvändig!
 

4 dagar kvar!

 

Ont

Klockan är drygt tjugo i två, och jag kan inte sova.
Har så otroligt ont i knäna att jag måste ta två alvedoner, så går det förhoppningsvis över. Ska se på ett par avsnitt av Criminal Minds och så ska jag nog ta och måla naglarna, lika bra när man ändå är vaken.

Godnatt på er!

Seg

Idag är jag hur seg som helst. Febern sitter kvar men förhoppningsvis är den borta tills imorgon. Städar lite på mitt rum och ska troligtvis sätta snören på de inslagna julklapparna strax. Är hungrig så bör äta snart också. Nu ska här hämtas papper!

5 dagar kvar!

 
 

Sista julklappen inslagen!

Nu är den sista julklappen inslagen! Wiho!
Känns så otroligt skönt att ha det färdigt! Nu kan jag andas fram till jul.
Idag har jag även skickat in uppgiften som jag skrev om igår samt en till i svenska. Har fortfarande en hel del kvar att göra men jag är nöjd med en uppsats per dag. Är väldigt stressad, skulle ju vara skönt att vara klar innan jullovet men vi får se! 

6 dagar kvar!

 
 

Renässansen

Skriver ett arbete i svenska om uttrycket "att slåss mot väderkvarnar" samt Leonardo da Vinci under renässansen. Har stirrat på så mycket text för länge att hjärnan känns helt snurrig. Nåja, det måste ju göras!

 

7 dagar kvar!

God morgon på er!
Vaknade med feber så det blir en dag hemma för mig. Suck och stånk, men sådant kan man ju tyvärr inte göra något åt!
 
 

Julklappsuppdatering

Idag kom även min brors sista julklapp! Detta betyder att jag endast har en kvar att invänta innan jag har alla på plats! Hoppas verkligen den hinner komma innan jul! *Stress, stress*

Har gjort små bilder som visar hur många dagar det är kvar till jul, så ni kan hålla räkningen med mig! :D
Har även lagt till en ny kategori så ni kan hålla koll på alla julrelaterade inlägg! ;)
 
 
 

Nytt skal

Idag fick jag hem ett jättefint skal! Hade beställt ett sådant till min gamla telefon som gick sönder på vägen, så bestämde mig istället för att beställa ett till min nya! Eftersom bilden kan vara i olika färger på olika datorer ska jag förtydliga att det är vinrött, och runt äpplet ser det ut som spets. Åh, det är så fint! Det ska användas flitigt! Ska dock inte bli som sist gång, slutade med runt 30 skal till min gamla telefon, haha! Man behöver faktiskt inte så många skal! ;)
 
 
 

Kaffe

Hej!
Sitter och dricker kaffe, så gott!
 

Sömnlös

Ligger och försöker sova, går sådär. Så jag tänkte uppdatera er om att i fredags anlände min nya telefon och jag älskar den!! Det är en iphone 5s och skillnaden jag har märkt av från min 4 är väl att den är otroligt mycket snabbare, den kan ta panoramabilder, den har Siri samt att den har en funktion då den känner av fingeravtryck som man kan använda istället för sifferkoden om man har något samt istället för lösenordet på sitt Apple-id vid nedladdning av appar! Har dessutom velat ha en vit telefon ett tag nu så jag är hur nöjd som helst! Har för övrigt ett otroligt gulligt skal som jag egentligen inte ska använda dagligen, men just nu är det så.
 
Hoppas ni kan sova och får inleda veckan med en härlig start. Tror det är att önska för mycket för min del, hihi. Godnatt på er!



Myser

Med Smojs!


Fläta

Gjorde just mitt livs första fläta som börjar i mitten bak, har aldrig lyckats med det förut!
Nu vet ni hur duktig jag är, haha.
 
 
 
 

Ju(v)ligt

Hej!
Idag myser jag runt i min goa mössa och lyssnar på lite jullåtar. Under bilden har jag länkat mina fyra favoritlåtar som påminner mig mest om julen! Marias vaggsång är helt klart min favorit, så himla vacker! Åh, tänk att det är 12 dagar kvar till julafton! Så mysigt!!
Marias vaggsång, Stjärneljus, änglaljusLast Christmas, Jingle Bell Rock (hoppas det inte bara är jag som alltid tänker på Mean Girls!).

Nyklippt!

Gissa vad jag har gjort?!

Jag har klippt mig! Håret var så slitet så fick klippa av ca 5 cm vilket kändes jättemycket, men jag är hur nöjd som helst! Speciellt vid klippningen av luggen, känner mig mer som mig själv när jag har kortare än innan!
Just nu går jag runt med en tofs i luggen så att den lär sig att vara på rätt sida, himla vackert!


 

Friskis

Hej på er.
Tog precis på mig mina friskiskläder, nu ska här borstas tänder och sedan blir det till att åka. Är ni förvånade över att jag har tofs? Inte jag...
 

Mysleggings

Hej på er. Idag har jag röntgat mina knän och min rygg. Har på mig mina goseleggings med julmönster och det är mysigt! Har precis fyndat glass på Ica; banan, apelsin och choklad. Bästa blandningen ju! 

Funderar på om jag ska orka göra lite skolarbeten, eller om jag ska spela Sims. Är helt slut idag också. Blir nog Sims, haha!


Har kajal på vattenlinjen idag. Jag tycker om att ha det!
 
 
 

Sexism

Vad som jag tycker är så fruktansvärt irriterande är att när det gäller utklädnader handlar det alltid om "rolig" för en kille och "sexig" för en tjej. Det cirkulerade en hemsida på de sociala medier där massa sådana kläder visades. Jag är ett väldigt stort fan av Star Wars och tyckte därför att det vore kul att ha en sådan dräkt. Vad är det man kan hitta för tjejer då? Jo, modifierade kläder för att tjejer ska se sexigare ut. Hur vore det om alla sket i vems ben som är snyggast och vem som har schysstast hylla? Är trött på sexism, och vad som är värre är när det är i smyg.
 
 
 



 


 
 
 
 

Omtumlande dag

Hej.
Idag har det varit en väldigt omtumlande dag. Tänker inte gå in på detaljer, men ibland har folk änglavakt.
Just nu sitter jag i soffan bredvid min brors dator som just började spela musik, creepy. Han är ute och går med sin hund. Jag är så otroligt trött så det blir en tidig kväll för mig idag.

Hoppas ni mår bra, fina bloggläsare.

Julhandlat

Hej!
Idag har jag hjälpt min pappa med att köpa färdigt sina julklappar! Fick även köpt två krukor till mitt rum då han insisterar på att ha blommor där, så då ska jag faktiskt välja krukor. Känns väl rimligt? ;)

Idag är jag jättetrött och inte på så gott humör, men det blir bättre hoppas jag. Det känns som klockan är runt åtta-nio, knepigt.

Hade på mig min fina scarf med rosetter idag!
 

Sims 3

Jag installerar Sims 3 på min speldator! Så taggad!!
 
 

Julkänslor

God afton! Idag har jag massiva julkänslor då jag och mor min tog en fika som bestod av en kopp vaniljlatte till mig och något mysigt te till henne, så kikade vi lite julskyltning. Slog in lite julklappar och sen var jag tvungen att ta på mig min "ugly Christmas sweater" som tröjor av denna sort brukar kallas. Själv tycker jag att de är jättesöta, och jag älskar min! 

Nu ska jag ta och dricka lite vatten! 

Kanske gör om min header så jag har denna bild istället, den är ju lite juligare! 
 
 

Sidebar

NU är även bilden på sidebaren uppe!

Ny juldesign

Har ni sett den fina juldesignen som nu ligger uppe? Är helt kär, mest för att jag älskar julen så mycket. Ska gå på jakt efter en bättre och juligare bild till sidbaren så är det färdigt sedan. 19 dagar kvar, hörni!
 

Sjukhus

Hej på er. Idag spenderar jag min dag på sjukhuset på grund av allergiprov. Det visade sig att jag är allergisk mot kåvepenin (penicillin) och det började klia i halsen på mig så de ville ha kvar mig tills de stängde vilket är runt halv fem.

Tills vidare ska jag roa mig med Facebook, sova och se på dålig tv. Spännande dag!

Har min fina scarf från Ullared på mig, visst är den snygg?! 10 kr kostade den så jag var tvungen på att lägga vantarna på den. Har en lös fläta i håret som min kära mamma fixade då jag är hopplös på att göra flätor på mig själv.

 
 
 

Hello December

Hur knäppt är det inte att det redan är December?! 20 dagar kvar till jul!

 
 
 

Ringar

Vad som också anlände idag var en ring för två fingrar med hjärtan på. Älskar ringar för två fingrar och jag tyckte den här var väldigt söt. Vad som också har kommit hem till mig är två ringar med rosetter samt ett armand. Har börjat tycka väldigt mycket om att ha ringar!

Det fluffiga bakom min hand är min katt som ville vara med!
 
 

eos Strawberry Sorbet

Idag kom mitt läppbalsam av märket eos hem till mig. Jag valde doften "Strawberry "Sorbet" då jordgubb kan aldrig gå fel. Förpackningen är hur gullig som helst - rosa och ser ut som ett ägg! Den luktar lite som en jordgubbsklubba vilket verkligen inte är negativt. Är hur taggad som helst för att se hur bra det är!
 

Serietips

Ska strax dra mig mot sängen. Jag mår så illa så jag vet inte vad, och så har jag ont i ryggen. Får se om det blir någon sömn, tveksamt med tanke på hur jag mår men det är åtminstone värt ett försök. Kväver läpparna med idominsalva då de har en tendens att bli väldigt torra under vinterhalvåret. Idag kollade jag färdigt på sista avsnittet av One Tree Hill, sista avsnittet på sista säsongen. Det känns väldigt sorgligt, och nu måste jag hitta en ny serie att kika på eftersom Pretty Little Liars har uppehåll till den 7 januari. Om ni har några serier som går i samma stuk får ni gärna lämna en kommentar! Är lite inne på Supernatural, men det känns inte riktigt som en serie man kan sträcktitta på eftersom jag hört att den kan vara ganska läskig och då måste man vara beredd på ett helt annat sätt. Criminal Minds, kanske?

En stickad tröja jag köpte på Ullared - hur go som helst! Godnatt!
 

Blä

Dagen började med sura uppstötningar, illamående och ont i magen.
Det fick bli ännu en dag hemma. Passade på att slå in en utav de resterande julklapparna som kommit med posten. Tre (eller fyra, beroende på hur jag väljer att slå in två saker till samma person) klappar kvar som jag för tillfället inte har i mina ägor. 

Förövrigt har jag ont i två utav fyra visdomständer då de håller på att växa ut. Hade de inte varit så sneda hade de nog varit färdiga vid det här laget. Idag ska jag ta på mig en jultröja och låta julkänslan sprida sig, längtar så!

Ullared

Idag blev det förresten Ullared tillsammans med min mamma, min mormor, mina mostrar, min bror och min brors flickvän! Jag köpte rätt många saker jag inte egentligen behövde men ville ha ändå, och några behövliga saker; till exempel thermoleggings som jag glatt visar på bilden. Tror det kommer bli himla skönt i vinter att ha ett par varmare leggings eftersom jag tycker om leggings så mycket!
 

Nästan redo

... men har allt några klappar kvar! Så blir det ju när det är beställningsvaror man köper - alla kommer inte på en gång! Men vi håller tummarna för att de hinner komma, annars blir jag ledsen. 

Nästan julklappar till familj. Hur fina är inte papprena? Rött, såklart. Mottagarna måste ju veta att det är ifrån mig!Älskar julen och all dess pynt!