Mina fina vänner

Jag har de goaste, raraste och bästa vännerna världen någonsin skådat! De är allting man önskar sig och så mycket mer. Så tack, kära vänner, för att ni är där och gör mina dagar till speciella!

Puss!


Cameron Quiseng

Det här är Cameron Quiseng.
Han har länge varit en av de gulligaste (=raraste, snällaste) killar jag vet. Det har dock ändrats.

När jag först "bekantade" mig med Mr Cameron var han den där blyga, charmiga killen som aldrig haft en flickvän men ändå ville så många fans ha honom. Han sa en sak för ett bra tag, i stil med "I break everything, exept hearts. I don't break hearts". Och trots det, så (håll i er) kysser han.. Nej, kysser räcker inte. Och trots det, så äter han upp en flickas ansikte då det ska likna en kyss. På scen. Framför så många fans som får sina hjärtan krossade. 

Från vad jag har läst, så bad vakterna en tjej komma upp på scenen under en spelning. De sa till henne att Cameron hade kollat på henne hela kvällen och undrade om det var okej att han kysste henne. Hon sa okej, och tänkte väl mer en kindpuss. Men ack, så fel hon hade. 

Jag har läst kommentarer. De flesta jag läst säger att de - som jag - förlorat massa respekt för honom. De säger också att de inte ens hatar tjejen, som man brukar göra när ens crush kysser en tjej. Därför det här är så olikt Cameron, så hade jag inte vetat bättre hade jag trott att det var en dubbelgångare. 

Så, vem är du och vad har du gjort med Cameron?



Gymnasieval

Gymnasievalet gjordes igår, nu blir det teater för min del!
Som andra tog jag samhäll media och som tredje tog jag musik. Är så sjukt taggad, ska bli kul men just nu längtar jag mer efter klassresan. Min klass <3

Sen kommer ju världens bästa datum vara den 17e april. FÖR DÅ SKA JAG SE SIMPLE PLAN. Oh yes!

John Steinbeck

Försöker skriva en fantastisk text om John Steinbeck.

Det går inte jättebra så jag hoppas att det blir bättre snart. Just nu är det himla rörigt i word-dokumentet. Klipper och klistrar lite hur som helst, känns det som. Men det ska väl gå bra. TAGG!

Glad tjej. Gammal bild. Ja, så ni fattar att det inte togs nu.

Chillar

Chillar med Annies katt Tiger!


Kladdkakemuffins

Hej på er! Har bakat med Annie idag, blev kladdkakemuffins med daim i. De blev gooooda. Vi toppade två av dem med daim och det blev inte illa alls.


Några frågor

1. Varför bloggar jag så mycket nu?
2. Varför sover jag inte?
3. Varför arbetar jag inte med uppsatsen som ska in på måndag?
4. Varför skriver jag detta när jag borde sova?

Åhhh, orkar inte mig själv..


Hallelujah

Jag orkade!!!!


1D

Fick en rätt sen julklapp av min goda vän Felicia idag. ARMBAND :'D Med ett av världens finaste namn på - Liam (som jag ville döpa min future son till innan jag ens visste att Liam Payne fanns) och fyra mycket fina namn - Louis, Harry, Niall och Zayn! TACK, säger vi då! :D


Törstig!!

Ni vet den där känslan när man är sådär jobbigt törstig men orkar inte hämta något? SÅ KÄNNER JAG NU <'3

Söt, jag vet. Fast nej.. Bara nej.


Wtf

Okej, jag insåg precis att det är ett X på sidan av ett läppstift från Maxfactor. VEM TITTAR DÄR? Ingen, förutom jag. VAD ÄR DET DÅ BRA FÖR? Ingenting.

Det värsta är ju dock att den kom med mammas mobil...


Lite mer personligt

Ny header! Tryck på F5 om ni inte ser den! Jag ser sur ut, men jag gillar den. Dålig redigering dock, men ni får överleva. Suttit med den en stund och jag är nöjd! Lite mer personligt.



"Who run the world?" Amen tjena

Girls, we run this motha-

Denna text som jag citerat ovan gör mig så fruktansvärt irriterad, liksom hela låten. Som att tjejer skulle vara bättre än killar. Då jag inte vet (eller bry mig om) vem som skrivit låten kommer jag referera den som bär ansvaret för "henne" (alternativt hon, beroende på form). Är hon helt blåst? Vi vet allihop att tjejer alltid varit i "underläge" och mindre värda än killar. Förr i tiden fick vi inte ens rösta, hallå? Det säger ju lite, menar jag.. Numera kan tjejer ha lägre lön än en kille på precis samma arbete som gör precis samma sak. Det säger oss att vi är och har varit i "underläge". Det är ingen idé att förneka det, om någon skulle få för sig att säga något för att protestera.

Därför irriterar denna låt mig rejält, för tjejer regerar inte världen. I USA är presidenten en man, Sveriges viktigaste personer är kungen och stadsministern (tror jag) - båda är såvitt jag vet män. Att tro att vi faktiskt regerar är som att tro att man kan flyga, men förr eller senare kommer man väl på hur det egentligen är.

"Girlpower!", "U go girl, we really run the world", "People say it's a men's world but I disagree".
Följande kommentarer har jag skådat. Ni som kommenterar; ÄR NI HELT BLÅSTA? HUR kan ni säga något sådant, när faktumet ovan finns - de viktigaste personerna är män. Kan ni säga någon riktigt viktig kvinna så bugar jag och bockar!

Modern dans

Hejjj på er!
Idag har jag haft min första danslektion i modern dans! Haha, det gick ju sådär. Tackar balettlektionerna på de alla danslägret jag varit på, dock bara balett på två somrar, men ändå. Sju lektioner om året är ju inte SÅ dåligt.

Hur som helst, de andra har ju gått ett tag så jag var ju en ANING sämre. Aja, får försöka bli bättre så blir det nog roligare.

Bild på mig nedan. HEHE. Küss!


Yez

Chillar framför Big Bang Theory hos Annie medan hon duschar! Weiiiiiii. Hahah, detta avsnittet verkar kul :))))


Nytt för idag

10 :- på ginatricot. Vääääärt.


Lagar mat!

Lagar makaroner, lax och hollandaisesås med Annie! Ikväll ska vi spela, se på tv och äta godis, bra helg!


Men fint

22:33 både i tisdags och idag. Hahaha, knäppt.


Hurtig

Tränade två pass på Friskis och sedan gick jag hem. Med Annie. Och det är rätt långt. VAD HAR HÄNT MED OSS? Känner inte igen den här sidan........ Aja, kom hem, duschade och sedan började jag städa (?????) mitt rum. Ja, som sagt; vad händer med oss??? (mig). Sen blev jag irriterad och ville inte städa längre. Så nu ligger jag i sängen, ska alldeles strax sova för jag är sjukt trött. Skönt! Kanske väljer jag att städa färdigt innan, vore gott att ha det färdigt, men det får vi se!

Godnatt på er!


Godnatt

Det är skönt att få rensa sina tårkanaler. Det jobbiga är att inte kunna släppa det som fick en att gråta. Går inte.

Ska försöka få lite sömn iaf, även om det kommer bli svårt. Får vara en man och torka tårarna, helt enkelt, men det är inte det lättaste. Åh herregud, inte igen. Känner mig som en jävla kran. Godnatt.


:(

Ikväll är jag ledsen. Inte roligt. Och så saknar jag min pappa, får träffa honom snart.

inte pepp!

 


-

Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig. Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det.

Dino Jelusic


Dino 

Junior Eurovision Song Contest 2003


Haha, halkade på något sätt in på Junior Eurovision Song Contest 2003, och jag var tvungen att visa er dessa klipp. Jag hejade på det sista klippet, det första vann och det i mitten är så himla gulligt! Var lite småberoende av Dino (första klippet) för inte så längesen så nu hittar jag en massa nya klipp med honom som inte fanns då. HIHIHIHI!

Skuggning

Men hej! Sov hos Annie hela helgen, hade konsert på en julgransplundring på lördagen, och skuggade teater idag. Är SÅÅ sugen på att gå det och jag har kollat upp lite och det är i stort sett samma som samhäll fast med teater också. Man har samma baskurser förutom matte 2b men det kan man få om man väljer profilen "Merit" då man får mer baskurser istället för teater. Det väljer man i tvåan eller trean, tror jag, så det kan jag ju välja efter ett tag. Ska skugga musik innan jag väljer.

En god nyhet är att jag kommit in på modern dans så nu börjar jag äntligen dansa igen! Ska bli så gött! Visserligen är jag nybörjare på modern men det ska väl gå ändå :)

Nu ligger jag i sängen, ska plugga lite engelska och sen ska jag sova, tror jag. Känner mig glad idag, härlig känsla! :) Godnatt!


Plast

Satte vanlig plast på baksidan av min telefon med hjälp av sprayen man får med Copterplast, det blev lite bubbligt men det gör inget för tillfället! Försökte få bild på det, men det gick sådär :/


Zayn

Hihi, min facebook gillar Zayn! :D


Hej!

Blev klar med boken igår. Kvart i två. Somnade innan två, haha. Idag har det inte hänt så mycket alls, följde med Annie hem, köpte en donught på vägen och sen spelade vi Star Wars Battlefront! Nu ska jag sätta tänderna i tyskaläxan, wiie (ironi).

Donught <3


Buss på villovägar

Nu ska jag strax försöka läsa färdigt boken "Buss på villovägar" av John Steinbeck. Har läst halva, så får se hur resten är. Men först ska jag se färdigt på avsnitt 10 av Desperate Housewives!


Lycka och kärlek

Julie

Vad är det vita bakom di på bilden? :)

2012-01-10 | 20:27:42


Det är ett utav de två orden jag satt upp på väggen, lycka och kärlek! :)

 


Gymnasieval

Hej!
Har precis lagt mig i sängen och ska snart sova. Idag är jag sjukt trött så förhoppningsvis somnar jag rätt kort efter jag har lagt mig.

Kan inte få det där jävla gymnasievalet ur huvudet. Teater, musik, media, samhäll/media? Jag vet verkligen inte, makin' me crazy. Idag är första dagen man får välja. Fick lösenordet med posten. Usch och fy.

Någon dag gammal bild, ser ut ungefär så fast inte lika trött - hoppas jag iallafall för det där är rätt grovt. Godnatt!


Kort

Apropå ingenting, så fick jag kort på Friskis idag, sexmånaderskort. Ska få ett fritidskort också, vilket jag tycker är grymt! Med det kan jag ju då till exempel övernatta hos min syster, umgås med kompisar och åka till Göteborg. Ajjemän, listan blir lång!


Insomnia

Ligger i sängen och kan inte sova. Vrider och vänder på mig, men det går inte. Kanske får jag gå till skolan utan att ha sovit ett dugg, det återstår att se. Blir spännande att se på hur gott humör jag är på då!

Imorgon ska jag och en till hålla i en idrottslektion. Jag behöver ta med mig tidningar, så jag hoppas att jag inte glömmer. Aja, nu ska jag försöka sova igen. Godnatt på er!


Morning

God morgon!
Idag skulle jag vaknat 11. Det gjorde jag visserligen också, men jag somnade om. I natt funderar jag starkt på att vara vaken hela natten, så att jag kan sova imorgon kväll. Vi får se hur det blir med det! 

På söndag ska jag träna med mamma&hennes sambo, samt jag ska få ett sexmånaderskort på Friskis. DÅ JÄVLAR! Hoppas på ett fritidskort också, men det är mer tveksamt. Får betala lite själv på det, men det är bra ändå!

Jag är sugen att ändra bloggens design, men jag orkar aldrig. För det första kan jag inte speciellt bra. Själva kodningen och så är ingen fara, det är headern som är knepet. Men efter några försök ska det väl gå ändå. Då är ju frågan vad jag ska ha som header. Det måste man ju också veta, vilket jag inte gör. Ja, ja, det kommer väl.
Hörs senare!

Sex and the City

Klockan tre börjar Sex and the City. Är det värt att vänta tills dess, tro? Har i så fall My name is Earl framför mig, sen Moonlight - som faktiskt verkar bra! Tror det är en vampyrserie, har slötittat på två eller tre avsnitt hittills. Helt okej! Sex and the City är dock bra som tusan, min syster fick alla säsonger i julklapp år 2010 - sååhäääär avunsjuk blev jag! Kunde inte riktigt skriva förra året, eftersom förra årets jul var den som precis var. Just nu dejtar Carrie en man vid namn Jack Berger (kallas Berger) och jag gillar honom alltså. Aiden är också bra, så det är väl han och Berger som är bäst hittills. 

Älskar den bilden v

Whei

Haha vet, måste uppdatera mer men jag har inget roligt att skriva om! Igår var jag dock på bio, det var roligt. Vi såg The Stig-Helmer story, jag tyckte den var rätt kul men jag var nästan ensam om det :o Idag ska jag börja läsa en bok som jag sedan ska skriva om, i svenskan. Jag ska läsa "Buss på villovägar" av John Steinbeck. Blir spännande att se hur den boken lyder. Har börjat skriva (ännu) en egen bok. Den handlar om One Direction, förvånade? ;) Hittills är jag nöjd, antar jag. Yes! Nu får ni en bild på mig, för jag är eeeego. Puss!


Eva & Adam

Hej! Har inte bloggat sen förra året, känns längesen. Just nu kollar jag på Top Model, en gammal säsong. Innan det såg jag på slutet av Eva & Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko. Den, tillsammans med serien Eva & Adam är nog det bästa svensk film har gjort. Haha, tycker de flesta svenska filmer suger, men dessa är bra! Önskar att de kunde göra något liknande, så jag kunde vara med! :D Haha, det vore så sjukt kul :)