Vertical labret

Hej på er!
Vet ni vad? Jag har piercat mig! Äntligen har jag min vertikala labrett (försvenskning) i läppen och jag är så himla nöjd! Har ett smycke på 10mm som är alldeles för långt, när svullnaden gått ned ordentligt och piercingen läkt kommer jag hamna någonstans mellan 8mm och 6mm. Jag är så himla stolt över att jag vågade, men smärtfri var den inte! Efterarbetet är värre än med någon annan piercing jag har, den är svullen och ömmar mer än någon annan men jag har isglass så det flyter på. 

Var hemma från skolan idag på grund av magkatarr. Det där eländet håller igång och bråkar med mig nu igen vilket gör att jag mår illa och har ont i magen hela tiden. Vissa dagar är sämre, och idag är en sådan dag. Ska sätta mig och göra om kategorierna här på bloggen innan jag börjar knåpa på en uppgift i samhällskunskap.

På bilden har jag ett alldeles för långt smycke på 12mm och läppen är svullen. Piercingen är alltså inte sned utan läppen svullnade inte symmetriskt. 
 

Nytt år

Nästan en hel månad sedan jag bloggade sist. Har firat jul vilket var helt underbart och på juldagen gick jag och Yasmine ut på krogen vilket var roligt. Någon gång spelades Coldplay vilket jag var väldigt nöjd med. Efter det blev jag sjuk och spenderade min nyårsafton med att må sämre än jag gjort på länge, en rejäl förkylning med feber och ont i hela kroppen. Är fortfarande inte helt frisk men numera är det bara en förkylning. Skolan har börjat igen och jag kan inte påstå att jag är så speciellt laddad. Jag har en del att göra och när jag blir stressad så prokrastinerar jag. Nåja, dagarna till studenten är många och jag hinner nog med allt jag bör. Nu ska jag plugga lite matte inför terminens första mattelektion som jag har imorgon. Hoppas ni haft en fin avslutning på förra året och en ännu bättre början på nya!

Lovis leker med en av sina julklappar, den var hur rolig som helst.