Twist

Hej.
Är så jävla trött att jag håller på att gå sönder. Borde sova, men gör annat. Candy Crush. Ska städa mitt rum nu. Eller sova.

Har twistat humör idag. 
Har fått en del av mina pengar = glad. Mensvärk = så jävla oglad som man kan bli. Träffat pojkvän = glaaad. Måste städa = oglad. Mår illa = oglad.

Premiär på tisdag. WHAAAA. Bror ska beställa smink åt mig (som jag betalar). WEEEI. Vill pierca industrial i veckan efter den som kommer nu. Ska nog det. Yasmine ska pierca sig samtidigt vilket blir kul! Melodifestivalen på lördag. Massa folk ska trängas in i en etta. Dålig musik och ett par cider. Kan bli rätt fint ändå. 

Har idrott imorgon. Får se om jag orkar.

Fullt upp

Hej.
Idag mår jag illa. Var arg i morse och la statusen "Idag kan vara dagen då jag faktiskt är arg nog att slå till någon, FIN DAG ♥" på facebook efter jag gjort mitt tyskaprov. Jag hade då precis gjort prov, haft lektion utan Annie vilket är hemskt, och blivit informerad av att jag skulle skriva en uppsats om en bok jag inte har läst. Så jag var arg och hade ganska mycket panik i morse. Sen mådde jag sjukt illa under mattelektionen och historialektionen att jag struntade i svenskalektion och "slapp" göra uppsatsen. 

Har även ringt tandläkaren. Och tagit fel på en dag. Men det löser sig, förutom att det är samma dag som jag har tre föreställningar. Den veckan (nästa) kommer vara så jävla stressig. På tisdagen är premiären vid sex, på onsdagen är det ju då tre föreställningar, på torsdagen ska jag stå på Friskis i fyra timmar, på fredagen är sista föreställningen och på lördagen fyller jag år! Så, det blir en hel del att göra. På tal om föreställningar måste jag plugga repliker som fan, det ska ju sitta imorgon. Det satt en del innan lovet men det duger inte med en del.

Ska prova att äta så får vi se om illamåendet minskar. Men först ska jag göra en önskelista till mina släktingar!

Plugg, och typ tjat

Häj!
Jag vet inte ens vad det var för dag när jag bloggade senast, 20e? Sen dess har jag väl typ träffat min syster, träffat min pojkvän och börjat gå igenom min garderob. Garderoben är jävligt snygg på insidan nu men mitt golv är det värre med :( . Tyska har jag försökt plugga också, men det har ju gått sådär. Blir antagligen ingen sömn inatt. Åh, har så mycket att göra nu i ett par dagar att jag blir alldeles trött av att bara tänka på det. Har massa folk att ringa imorgon också. Eller ja, tandläkare och Friskis. Eller om jag mailar Friskis, om det behövs. Ja, det löser sig men till tandläkaren måste jag ändå ringa. Nu ska jag spela Candy Crush och sen ska jag plugga igen.

Plattade nyss håret. Därför får ni en bild på det. Lät mitt hår torka lite smått och sen satte jag upp en tofs vilket gör att det blir väldigt o-rakt. Så då plattar jag ikväll så är det fint imorgon!

Ljuset förstör allting så jag fick göra såhär :(

I rymden finns inga känslor

Det blev naturligtvis inget plugg utan fick istället lust att se på I rymden finns inga känslor. Orkar inte hur dum jag egentligen är när jag verkligenborde plugga men inte gör det. Duktig flicka, typ.

Glad

Idag har jag typ slöat bort hela dagen. Borde ju pluggat då, kan man tycka men nej, jag slöade istället. Bra där. Sen träffade jag min pojkvän. Nu är jag trött och borde egentligen sova men nu ska jag istället försöka plugga lite tyska. Eller matte. Det kanske är bättre. Fast jag har nog tyskaprovet före matteprovet. Hur som helst, är glaaad så jag ler på bilden nedanför. Ler jättemycket faktiskt men kameran får något amatörljus precis när bilden tas så den blir ljusare och grynigare, typ. Så egentligen ser jag mycket gladare ut.

Seee, har till och med smilegropar.

Filmkväll & karaktärsbeskrivning

Hej,
jag försökte publicera ett inlägg via mobilen förut, men det gick ju sådär. 
Idag var det filmkväll, som sagt. Det var kul, och skönt att umgås med folk jag inte träffat på så länge. Vi såg på The Possession som faktiskt var ganska dålig. Blev inte speciellt rädd någon gång och då är det inte okej! ;) Drog hem vid tolv och nu har jag suttit och grejat med en karaktärsbeskrivning av min karaktär i vår teaterproduktion, Alex. Är nästan klar, men inte helt så jag ska ge mig för ikväll och antagligen läsa igenom det imorgon och förhoppningsvis maila in det så jag får det ur vägen. Sen måste jag plugga matte och tyska innan lovet är slut. Helvete för att ha mycket att göra. Kommer antagligen inte hinna heller. Duktig tjej, eller vänta...

Såååå jävla trött. Borde sova.

Aj

Har ont i visdomständerna idag igen. Snälla, väx upp snart innan jag blir galen! 

Är smått "nere" denna afton, eller alltså inte ens det. Bara lite nedstämd typ. Brukar ju bli det framåt kvällen. Och så är jag uttråkad, ingen bra blandning. Ska gå och lägga mig, tror jag.

Lov

Jag har så trååååkigt. 
Har ju lov nu vilket är jävligt gött men idag har jag bara varit hemma och slöat, och spillt te i min säng. Det är fint. Kanske luktar te sen då och te luktar ju gott! :D
Imorgon ska jag träffa Yasmine, och kanske Olivia. Och sen ska jag på filmkväll med Annie, Sofia, Agnes, Oskar, Alex, Olle och Danne vilket inte var igår. Tagga!

Idag har jag chillat runt i en tröja, ett par shorts och ett par sockar. Det är så det ska vara när det är lov!

Utvilad

God morgon! 
Inatt har jag sovit 11 timmar och känner mig mer utvilad än vad jag gjort på så jävla länge. Jag behövde det. Nu ska jag alldeles strax äta frukost och sen hoppa in i duschen. Sen ska jag sortera kläder, typ hela dagen. Och hänga tvätt. Blir fint. Sen ikväll blir det fest hos Olivia igen, men jag ska inte dricka. Ska möta upp Yasmine på stan så ska vi ta bussen tillsammans, det blir kul! Är lite smått otaggad (okej, ganska rejält) men det skiter vi i. 

Men nu: duscha!

Pisces

Stämmer läskigt bra.

Karaktärsbeskrivning

Hej på er!
Håller på med en beskrivning av min karaktär i vår föreställning som har premiär i Mars. Är så sjukt taggad, ska bli roligt! Imorgon har jag en så äcklig dag framför mig, något jävla tjafs om FN-rollspel. Så måste man se typ formell ut, och vi får se hur det går. Hm. Sen är det i alla fall äntligen helg. Och sen lov <3333 Finns inte ord som beskriver hur mycket jag behöver sova egentligen, håller på att somna hela tiden typ. Eller näe, har rätt svårt att somna bland folk men gosh vad trött jag är. Ska försöka bli klar med beskrivningen så jag kan sova. Behöver som sagt det. Big time.

Skriver nog inget mer i kväll, så godnatt på er! x


Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag kanske inte är fullt så illa. 
 

Färgat håret!

Hääääj!
JAG HAR FÄRGAT HÅRET IGEN. Nu har jag inte längre gröngula toppar utan helt bruna. Hela håret blev en liten aning mörjare och jag gillar det. Ska alldeles strax gå och lägga mig för jag är så satans trött. Imorgon är det en jäääävligt seg dag, teatern är inställd och vi får lyssna på massa föreläsningar och skit istället. Sen ska jag dock träffa min pojkvän! Hatarhatarhatar att det är alla hjärtans dag, finns seriöst ingen värre dag på året. Kan ingen bara ta bort dagen? Gaaah. 

Ska sova nu i alla fall, godnatt!

Min ascoola sovtröja. v 
 

AJJJJ

Har haft så jävla ont i två tänder de senaste dagarna, visdomständerna i nederkäken. Längtar sååå tills de har vuxit upp, kanske blir snart med tanke på att de verkar växa som fasen så jag får ont? Gahhh. Aj :(

Plugg igen

Hej.
Idag har jag haft sovmorgon, för historian var inställd. Så jäkla gött! Jag hade alltså bara två teaterlektioner idag; teaterteori och scenisk gestaltning men båda lektionerna gick åt till repetition av vår föreställning som heter "Liksom leva livet lite". Blir minst sagt spännande att se hur den blir, men sjukt roligt! Idag pluggar jag matte, har matteprov imorgon och det känns så hopplöst för jag kan inte. Men ska plugga så gott jag kan så får vi se hur det går. Kan ju en del, så jag får hoppas att det räcker! 

På torsdag är det alla hjärtans dag. Jag hatar den dagen mest av alla dagar på året trots att jag faktiskt har pojkvän detta året. Vill vara hemma och sova hela dagen men så lär det ju inte bli. Har någon jävla dag i skolan också som jag inte orkar med men jag får helt enkelt härda ut.

Nu ska jag återvända till att plugga matte. Sen tyska. Blir ingen sömn i natt, nej. Har förresten min coolaste tröja på mig. Så jävla nice är den!
 
 

Mascara

Den här kom hem till mig idag, yay! Tog inte ens två veckor, whaaaat! Det blir spännande att prova imorgon, hihi!

Vet inte ens

Alltså, ah.

Lycka!

Har suttit och skrivit en kort uppsats på tyska och skulle egentligen spenderat resten av natten med att plugga matte men kom just på att vi sköt upp matteprovet från imorgon tills på onsdag. ÅH, glädje. Eller ÅH, sömn <3333

Plugg

Hej på er.
Idag har jag varit med folk. Och så har jag "flyttat" till pappa (bor ju hos båda, som jag säkert nämnt förut). Ska alldeles strax duscha, och sen ska jag plugga tyska och matte. Usch och fy! Hm, får se om jag gör tyska eller matte nu. Hih.
 

Mwep

Haj!
Har rast. Idag har jag haft idrott (jag var inte med) och matte, och nu har jag rast och studiepass i en tmme till, typ. Sen har jag estetisk kommunikation och jag är inte speciellt taggad. Kul kväll ikväll!

Trött

Hej!
Idag är jag trött. Somnade i min säng för en stund sen och sov i en dryg timme. Inte bra! Nåja, idag har det varit en rätt lugn dag. Började med teaterlektion, sen mentortid, låångt studiepass och avslutade skoldagen med att hålla ett argumenterande tal om lärarlöner. Har haft "skabbdag" idag vilket innebär inget smink och typ en tofs då jag inte orkat fixa mig alls. 

Just nu håller jag på att laga mat. Har satt in en sån där fryst lasagne i ugnen, så duktig är jag! Har dammsugit övervåningen så jag är ännu mer duktig. Borde plugga manus och lägga in kläder där de ska vara i mitt rum. Men jag orkar inte. Vill bara sova, typ. Men okej, får allt göra lite nytta nu. 

Jag & Amanda under studiepasset. 

Kanon


Kanon, jag älskar dig. 

Random

Har du någonsin..
Ätit sushi: Nej.
Stått på scen: Yes.
Blivit dumpad: Ja.
Varit med om en bilolycka: Nej.
Klättrat i bergen: Nej.
Sett vita huset: Nej.


Antingen eller..
Kallt eller varmt: Varmt.
Svart eller rött: Rött, tror jag.
Regn eller snö: Regn.
Ull eller bomull: Spelar ingen roll.
Rosor eller tusensköna: Rosor.
Vår eller höst: Vår.
Historia eller vetenskap: Historia.
Matte eller engelska: Engelska!


Inom de senaste 48 timmarna..

Haft seriöst samtal: Ja.
Kramat någon: Ja.
Samsats med dina föräldrar: Ja.
Bråka med en kompis: Nej.
Gjort en tjänst: Typ.
Fått en komplemang: Ja.

 

Antingen eller:

Blond eller Brunett: Båda.
Blåa ögon eller Bruna ögon: Båda.
Vanilj eller Choklad: Choklad.
Hund eller Katt: Båda.
Christina eller Britney: Christina.
Lipstick eller Lipgloss: Båda.
Rock eller Rap: Rock.
Rosa eller Lila: Lila.
Tv eller Dator: Dator.
CDs eller Radio: CDs.
Basket eller Fotball: Basket.
Äpple eller Apelsin: Äpple.
Morgon eller Kväll: Kväll.
Kyckling eller Kalkon: Kyckling. 
Berg-och-dalbana eller Vattenbana: Berg-och-dalbana.
Guld eller Silver: Silver.
Nike eller Adidas: -
VH1 eller MTV: MTV.
Sanning eller Konsekvens: Beror på.
Harry Potter eller Lord of the Rings: Harry Potter!
Vinter eller Sommar: Sommar.
Gå eller Springa: Gå (eftersom jag typ inte kan springa).
Stranden eller Bergen: Stranden.
Stan eller Landsbygd: Stan.
Stjärnor eller Månen: Stjärnor.
Sko eller Sandal: Sko.
Bad eller Dusch: Bad.
Syster eller Broder: Båda.
New York eller California: California.


Hårfärg & tyska

Haj!
Idag har jag varit med Annie en stund. Hon köpte jeans, jag köpte hårfärg. Mellanbrun blev det denna gången, brukar alltid köpa mörkbrun men är ganska nöjd med att ha mellanbrunt hår som jag har nu så det får bli så. Hoppas bara att den gröna färgen försvinner, haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det plugga tyska en stund! 

Wihob

Häj.
Idag har jag åkt och handlat med mi madre & hennes sambo. De skulle köpa ett bord, så det gjorde dem. Jag köpte en miniräknare på Kjell & co. Fan vad festligt. Nej, men eftersom jag faktiskt ska läsa matte i två år till så kändes det som någonting viktigt så det blev en av Casio :DDD. Ja, men det var bra. 

Orkaaar inte

HEJ FOLKS.
Är irriterad idag. Försöker skriva ett tal i svenska men störs hela tiden av en konflikt, ah. Orkar inte mer drama. Det är ju en av anledningarna till att det är kasst att gå i en klass med tjejer. Tur att man inte behöver ta det själv iaf, utan att det finns några som tycker som jag!

Ska snart ha mentortid. Måste ta upp ett par saker angående manuset. Glömmer jag det så är det dåligt.

Har Amandas tröja på mig, för jag fryser!